Şimdi Ara

Ram problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc'min üzerinde 8 gb (2x4) ram var işletim sistemim windows 7 iken ikisi de tıkır tıkır çalışıyordu. Windows xp oalrak format attığımda yalnızca 4 gb rami görüyor. (3328 mb ram) Bunun nedeni nedir. Donanımsal bir sorun mu yoksa işletim sisteminden dolayı mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• işletim sistemin 32 bit ise ve ram 3den yukarı ise bu yüzden düşmüştür diğer yandan ya ram görmüyordur yada biosun güncel olmadığından sıkıntı yaşıyor olabilirsin ama bu sorun işletim sistemi yüklemesinden sonra olduysa tek mantıklı açıklama x86 yüklemiş olmandan kaynaklanıyordur
  • windows xpler 3 gb rami görürler 32 bit olduklarından dolayı.
    işletimsel
  • Cevaplarınız için teşekkür ediyorum yakın zamanda söylediklerinizi test edip sonucu size bildiririm. (önce ramleri söker takarım teker teker sonra da işletim sistemini değiştirip biosu güncelleştiririm.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bselek03 -- 10 Şubat 2014; 17:12:19 >
  • Arkadaşlar pc'me format attım ve win7 64bit kurdum şimdi 8gb rami görüyor. Bir sıkıntım yok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    SSD li Laptop ısınma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.