256 Ekran kartım var onboard Pc de 1024 ram vardi 256 si ekran kartına ayrıldığından 768 gibi bi ram gozukuyordu pc de ancak simdi Bi ram cleaner yukledim sanırım sorun bundan kaynaklı Ram 960 gozukuyor ekran kartınada 64 ram ayrılmış sanırım gerçi pek anlamıyorum ama bunda yanlış birşeyler var mı bi ayarlama yapmam gereklimi?
selamlar... anladığım kadarıyla onboard ekran kartın var 256 mb demişsin zaten ekran kartlarının kende dahili ramleri vardır yani harici anakarta takılı ram kaynağını kullanmazlar senin 1024 ramin 256 sını işletim sistemin kullanıyo diğer kaynaklar yani normal 768 gibi bir ram kalması da normal haliyle ama ben hiç onboard VGA kullanmadığım için tamda emin değilim ama öylede olacağını zannetmiyorum yani bir ayarlama yapmana gerek yok kolay gele...
onboard ekran kartı var demiştin eğer 256 MB dan daha fazla ihtiyaç duyarsa o zman ram den alacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: rizabardakci239
onboard ekran kartı var demiştin eğer 256 MB dan daha fazla ihtiyaç duyarsa o zman ram den alacaktır
evet cevap bu ve diğer arkadaşın da dediği gibi ekran kartlarının kendi ramleri vardır.Bir şey yapmana gerek yok.