Şimdi Ara

Ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Yeni sistem topladım. Herşeyi taktım. Pc nin düğmesine bastım fanlar döndü 2 sn sonra geri kapandı. Yaklaşık 3-4 sn sonra tekrar fanlar dönmeye başladı. Aynı döngü tekrarlandı sürekli. Ramın birini söktüm pc açıldı. Sonra kapattım. Diğer ramıde taktım yine tekrarladı aynı hatayı. 2x4gb ram var. Ramlar aynı renkte takılıydı. Yani 2 ve 4.kanalda. Sonra ben 1 ve 2. kanala taktım. Sorun çözüldü. Ama ramlar aynı renkte olmadı. Performans düşmesi yaşarmıyım? Anakart MSI H-97 PC MATE. Ramlar Kingston Hyperx xmp 8gb (2x4) Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Dual channel olarak çalışmıyorsa çok hafif bir düşüş yaşanır fakat hissedilir bir durum oluşacağını sanmıyorum.

2 ve 4 e takınca anakarta tam oturup oturmadığından emin ol ilk başta bende oturdu sandım tam oturmamıştı (kitapçıkta 2 ve 4 yazıyorsa tabi)

Olmuyorsa anakartda bir sorun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Dual channel olarak çalışmıyorsa çok hafif bir düşüş yaşanır fakat hissedilir bir durum oluşacağını sanmıyorum.

2 ve 4 e takınca anakarta tam oturup oturmadığından emin ol ilk başta bende oturdu sandım tam oturmamıştı (kitapçıkta 2 ve 4 yazıyorsa tabi)

Olmuyorsa anakartda bir sorun olabilir.

Abi bende cit seslerini duydum. Yani kesin oturmuştur. Anakarti vatan dan almistim. Alali 3 ay oldu. Daha yeni çalistirdim anakarti. Değişim yaparlarmı?

• süre geçmiş vatan direk almaz ama servise gönderir servis bozukluk görürse gereğini yapar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.