Şimdi Ara

Ram Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar öncedende konu açmıştım göreniniz olmuştur belki MSİ MS-7255 anakartına sahibim internetten araştırdım en fazla 667 mhz destekliyor rami aldım 2 gb 667 mhz birde 1 gb 533 mhz vardı(biostan 533 sabitledim 2 ramide) pcyi açmaya çalıştığımda açılmıyordu nedenide tek slotun 1 gb desteklemesiymiş ama internetten araştırdım benim anakarta sahip olup 2x2 ram takıp sorunsuz kullananlar var bu sorunu nasıl çözücem ram bozuk demeyin başka pcde denedim sorunsuz diğer ramde aynı şekilde açıklık gelmesi lazım

• benimde böyle bir anakartım vardı 2x2 olarak gösteriyodu ram desteğini bana bilgisayarcı 2 gb ram desteği var demişti 1 gb daha taktım sorunsuz 3 gb olarak kullandım anakart sapphire n61s modeliydi farklı bir ram deneyin yada o rami farklı bir bilgisayarda deneyin veya anakartın ithalatcı firmasını bir arayın bilgi alın belki bios güncelleme ile ramı görebilir anakartın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan022

İyi forumlar arkadaşlar öncedende konu açmıştım göreniniz olmuştur belki MSİ MS-7255 anakartına sahibim internetten araştırdım en fazla 667 mhz destekliyor rami aldım 2 gb 667 mhz birde 1 gb 533 mhz vardı(biostan 533 sabitledim 2 ramide) pcyi açmaya çalıştığımda açılmıyordu nedenide tek slotun 1 gb desteklemesiymiş ama internetten araştırdım benim anakarta sahip olup 2x2 ram takıp sorunsuz kullananlar var bu sorunu nasıl çözücem ram bozuk demeyin başka pcde denedim sorunsuz diğer ramde aynı şekilde açıklık gelmesi lazım

Bios güncellemesi yapmayı deneyin.
  • Sitesinde Toplam 2GB 533 MHZ RAM desteği olduğu yazıyor. Diğerlerinde çalışmış olması sizdede çalışacağı anlamına gelmez. Yinede tek tek deneyin, arızalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modality

benimde böyle bir anakartım vardı 2x2 olarak gösteriyodu ram desteğini bana bilgisayarcı 2 gb ram desteği var demişti 1 gb daha taktım sorunsuz 3 gb olarak kullandım anakart sapphire n61s modeliydi farklı bir ram deneyin yada o rami farklı bir bilgisayarda deneyin veya anakartın ithalatcı firmasını bir arayın bilgi alın belki bios güncelleme ile ramı görebilir anakartın.

hocam ramler sorunsuz başka pcde denedim 2sinide bios güncellemesi yapmadım onu yapayım yazıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ram Sorunum
    13 yıl önce açıldı
    4 slot ram sorunu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.