Şimdi Ara

RAM yukselmek istiyorum ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    512 Mb DDR2 533 Mhz Kigston Ram var.Anakartın bellek desteği 4 x DDR2 667 Mhz Dual Max:4 GB
    İşlemci Desteği ise Intel P4 soket 775 - Dual Core Desteği - 800 Mhz
    Bu durumda 1 ya da 2 GB ilave RAM almak istiyorum.
    667 Mhz DDR2 Ram alabilir miyim? Yoksa 533 Mhz mi almalıyım? Acıkcası ben makınanın uzerınde hali hazırda sorunsuz olarak calısan Ram'i devre dısı bırakmak istemiyorum ama bu durumda Ram lerin çalışma frekansı dusuk olacak.Acaba Ram arttırımı yaparken frekans cok cok onemli midir ? Bu konularda yardımcı olursanız cok sevınırım.
    Şimdiden yardımlarınıza tesekkürler.

• Arkadaşlar soruma direkt cevap alamasamda forumu didik didik ederek fikir sahibi oldum.Bu arada 30 ocakta vatan bilg.dan CORSAIR T2X 675MHZ (1GB X 2) DDR2 5400 RAM aldım.Dual çalıştırıyorum.Şimdilik bir problem olmadı.Performansda bir artış var.Fakat Test yapmadım onu da yapınca sonuçları yazarım.ii geceler
  • 4 gb 667 lik tak anakartın destekliyo madem sonuna kadar doldur sonra anakartı değiştirirsin
  • Bana sorarsaniz 4 GB DRR2 800 Mhz ram almak daha mantikli olucaktir.
  • CESUR maxsimum 4 gb 667 lik diyor 800 lüğü bide okumassa adam bosuna yatırım yapmasın bnce
    saygılar
  • Evet orasi öyle 667 Mhz alacaksin , ileride birdaha ram almaya gelince 800 takarsin , 800 Mhz o anakartta 667 çalişsada yatirim saglam olsun.
    Benim anakartimda 667 destekliyor , 800 takarim.Çalişsin biraz daha.

Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ce5uR -- 5 Şubat 2008; 13:01:26 >
  • CESUR KARDEŞİM GÜZEL DÜŞÜNCE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.