Şimdi Ara

RAM Yükselttim ama görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 8 GB DDR3 1333MHz RAM'lardan 2 tane aldım benim anakartımda 2 tane 4 GB RAM var 16 GB yapmak için bu RAM'ları aldım taktım ekrana görüntü gelmedi sonra tek denedim açıldı ama 2'sini deneyince görüntü vermiyor ve sadece bir tanesi tek açıyor. Diğeri tek başına açmıyor slotlarda sorun yok çünkü biri açıyor ve 2 slottada denedim diğeri 2 slottada açmıyor. Sizce birisi bozuk mu? Diğer eski RAM'larımda ayrı bir dert onlarda tak çıkar yapıyorum ancak açıyor. Şu an çalışıyor dedimiğimi taktım onunla işimi yapıyorum sizce sorun nedir?

Satın aldığım RAM'lar Kingston.

Anakartım H61M-PRO ASUS.

İşlemci i7-2600

PSU Frisby 350W.

• Teşekkürler yanıtın için şimdi 1333mhz liste baktım 8x2 kingiston göremedim aida programında yazıyordu 16gb'a kadar destekler diye bir anlayamadım desteklemiyor mu şimdi benim anakartım 1333mhz 1600 mhz alıp taksam olur mu ki 1600mhz 8x2 yazıyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl21842 -- 10 Nisan 2021; 2:3:1 >
  • Kızıl21842 kullanıcısına yanıt

h61 anakart kullandım daha önce 8+8 16gb olarak, foxconn'du benimki, asus da geri kalmaz bundan. Her bir slot tek tek takıldığında çalışyor mu? Yeni belleklerin ikisi de tek tek, her iki slotta da çalışıyor mu? Tek bellekle açtığında Biostan "load optimised defaults" ile biosu resetle ve öyle dene bir de. Anakart ömrünü tamamlıyor olabilir soketlerde oksitlenme başlamış olabilir, kondansatörler bozulmaya başlamış olabilir... Bir bilgisayarcı teknik servisine götürmen gerekebilir. En azından sorunlu bileşenleri tespit ederler...

• Evet anakart sitesinde 8x2 olmuyor diyo 1333mhz'de senin ana kart kaç mhz destekliyor idi? h16 yani evet birde öyle bir sorun var ramları tek tek denediğimde sade 1 tanesi görüntü verdi diğerine verdiremedim birde baya uğraşıyorum statik elektirik mi giriyo ne oluyorsa kendi eski ramlarımı taktım şuan onlarla idare ediyorum ama onlarıda bir kere çıkarınca görüntü verdirtene kadar tak çıkar pili tak çıkar falan uğraşıyorum anlıycan şimdi ramları iade işlemi başlattım teki çalışmadığı gerekçesi ile ama hala şüpheliyim çalışıp çalışmadığından.

• Kızıl21842 kullanıcısına yanıt

Benim anakart 1600 mhz çalışıyordu 3470 ile. Son nefesini vermesi yakın gibi seninkinin :).

• 1600Mhz destekliyor 8X2 ama benim ki 8x2 desteklemiyor 1333Mhz yapcak bişey yok bozulursada artık yenisini alırız ekran kartı için ramları 8gb'dan 16 yapayım dedim artık 1050 ti alıcam darboğaz olmaz heralde 8 ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.