Şimdi Ara

Ramazanda su kaybı mı yoksa kas kaybı mı yaşıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramazandan 3 ay kadar önce salona gitmeyi yoğunluktan dolayı bıraktığım için haftada 2-3 gün düzensiz de olsa evde antreman yaparak mevcut kas kütlemi ve kilomu korumak için spor yapıyordum ve istediğim kiloda sabit durabiliyordum. Ramazan başlayalı henüz 4 gün oldu, her gün aynı olan kilomdan 1 kg az çıktım tartıda. Vücut ölçüleri azalmış, tek tek yazmayayım örneğin kol ölçüsü 1 cm azalmış. Daha 4. günde böyle olursa bu hızla kayıplar devam eder mi yoksa şu an su kaybından dolayı mı kilo ve kas kaybı var?
    Aylardır aynı ölçü ve kiloda sabit durabiliyorken 4 günde nasıl böyle bariz kayıplar oluyor?

• kasları nasıl ki 30 günde inşa etmediysen, 30 günde de kaybetmezsin. ramazanda durum daha farklı, illa küçülmeler olacaktır fakat bunlar gözle görülecek kas küçülmeleri değil, vücudun attığı sudur genel olarak ayrıca vücudun yağ da yakabilir. (hafif olarak antrenmanlara devam edip, beslenmene dikkat ettiğini varsayıyorum)
  • kilonda değişiklik yoksa kaslar yokolmaz yalnızca küçülür. daha sonra çok kısa sürede eski hacmine kavuşur. çok fazla video ve makale okuma sonucu bunu öğrendim
  • can kaybı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.