Şimdi Ara

Ramazanda Vialand'a giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarı akşam gençtürkcell kampanyası ile akşam 9 ile 12 arası Vialand'a gitmek istiyoruz.
    Sorularıma bu ramazanda Vialand'a giden varsa cevap verebilir mi
    çok kalabalık oluyor mu?
    Oyuncaklar için çok beklemek gerekiyor mu?
    Iyi akşamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben pazartesi gidicem cevabi bende merak ediyorum ama oyuncak demeyeydin iyiydii

• sonuçta büyükler İçin oyuncak =)

• kalabalıkdegıl hepsıne bı kere bınecek kadar vaktınız var denendı : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

kalabalıkdegıl hepsıne bı kere bınecek kadar vaktınız var denendı : )

Çok teşekkürler. Rollercoster a iki defa binsem yeter bana =)

• Üstad ben gittim sanırım mayıs 10 flan idi aşırı sıra var
    Bindiklerim
    Adalet kulesi( 55 metreden 2 sn içinde iniyorsun, hiç korkmadım arkadaş altına s*çıyordu) yaklaşık 1-1.5 saat sıra bekledim ama öneririm çoooooook güzeldi.
    Viking 2 kere bindim sudan aşağı salıyor 2 kere yukarıya çıkıyor 1. Di daha alçak 2. Si daha yüksek. öne oturursan sırıl sıklam olursun bn en öne oturdum ama yedek giysim vardı.
    Bizim arkadaş rooler coster e bindi çocuk hiç korkmuyor ama yaklaşık 2.5 saat sıra bekledi. Bn binmedim gözüm yemedi ama aşırı hızlı ters flan dönüyorsun üstten bir demir, alttan bacaklarını bağlıyormuşlar.
    Sular 1.5 tl
    İstersen dışarıya çıkabiliyorsun bileğine görünmez bir mühür basıyorlar içeri girerken mavi ışıkla bakıp içeri alıyorlar.
    Saat 17.00-18.00 gibi kapanıyor bakıma alıyorlar aletleri
    Not: benim gittiğim zamanda yaklaşık 4-5 okul vardı fatih koleji doğa koleji devlet okulları vs vs çok güzel biryer.

Kesinlikle adalet kulesine bin çooooook zevkli.
    Vede vikinge bin
    Rc yi tavsiye etmem helvanı yeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖlürkenPepsiİçenİnsan -- 11 Temmuz 2014; 23:25:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Buarada turkcell sarı kutu ile mi veriyo kampanyayı anlatsana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat akşam 9dan sonra 30 TL, evim hemen yanına sor hiç gittin mi gitmedim. Ne gerek var.
    Bom boş zaten.
  • Yeşilpınarda insan kalmadı kanki vialand da boştur bugünlerde.

• Fiyat şuan 50 Tl.Yarın bende gidicem şu turkcell kampanyasını anlatsana kardeş.

• Arkadaşlar telefona bakamadım biraz. Geldim şimdi. Öncelikle teşekkürler mesajlar için.
    Kampanyayı burdan inceleyebilirsiniz

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/tarife/vialand-temapark

Yüzde 50 indirim veriyor.

Arkadaşlar düzeltme yapıyorum %50 indirim değil ikinci bileti hediye veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihdk61 -- 11 Temmuz 2014; 23:42:38 >
  • En ideal zamanı ne zaman çok kalabalık olmayan...
  • Arkadaşlar bu akşam gittik 9-12 arası. 10 da anca alabildik biletleri sıra vardı. 10:45 te Rollercoster da sıramız geldi bindik. Daha sonra 20-25 dakika 360 için sıra bekledik. Daha sonra vikinge geçtik orda sıra hızlı ilerliyor 10 dakikada falan geldi ıslandık çıktık =)) 12 ye 5 kala Kuleye bindik (Son grup olarak =) ). 12yi 5 geçe ısrarlara dayanamayıp salıncak da bir tur daha yaptılar ona da bindik. Dolu dolu geçti açıkçası çok eğlendik, sıra var evet ama beklemesi bile güzel. Kampanya ile bir bilet 15 liraya geliyor sadece Rollercoster bile 15 liraya değer bence..

• apaçi ve keko kaynıyor gelmeyin. evime 5 dklık yerde sırf kekolar var diye gitmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddrick

apaçi ve keko kaynıyor gelmeyin. evime 5 dklık yerde sırf kekolar var diye gitmiyorum.

O kadar abartılacak kadar değil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihdk61

quote:

apaçi ve keko kaynıyor gelmeyin. evime 5 dklık yerde sırf kekolar var diye gitmiyorum.

bana mı denk geliyor bilmiyorum ama ne zaman gitsem görüyorum. tabi yine de sen bilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihdk61

quote:

bana mı denk geliyor bilmiyorum ama ne zaman gitsem görüyorum. tabi yine de sen bilirsin.

Bana da denk geldi ama amaç eğlenmek sağa sola bakıp moralimi bozmak prensibim değil kendi halimde eğlenirim bana yeter millet ne yapıyorsa yapsın engel olamam

• Cevap geç olacak sanırım ama ben bugün 12-19 seansına gittim ve bomboştu. Ardarda bindik istediğimize. İkindi vakti gibi kalabalıklaşmaya başladı. Akşam nasıldı bilmiyorum ama gündüz vakti gitmek bence daha zevkli olur. Aydınlık olduğu için her şeyi ner olarak gördük :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.