Şimdi Ara

Ramden dolayı Vista 64bitten Xp ye geçmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6gb ram olduğundan dolayı 64bit vista kullanıyodum fakat kullandığım müzik programı sadece xp ye cracklendiği için xp ye geçmek istiyorum,xp 3,25gb ram görüyo biliyosunuz ki,diğer ramleri çıkarmalımıyım yoksa takılı olsa bi zararı olur mu ram lere onu sormak istedim,cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• 1-DH forumunda crackli program kullanımı / dağıtımı / kullanıldığını söylenmesi falan yasak

2-Bir zararı olacağını sanmıyorum,
  • burda programı dağıtmıyorum söylenmesi niye yasak olsun ki:)ya da sorum bu crackli program hakkında deil ki kime ne benim kullandığım programlardan öle değilmi?:)şunu sormak istiyorum 64bit vista 32 bit uygulamalarda 32bit işletim sisteminden daha mı az performans gösteriyo?
  • mesela şöyle düşün ben 1000lerce liralık bir program almak istiyorum amasenden bu tür programların kırığını duydum o kadar emeğe kıyıp gider kırık programı alırım ama ne olur ben o programları yapanın emeğini , uykusuzluğunu ve en önemlisi ekmeğini çalmış olurum bu yüzden bu tür şeyler yapıyorsan bile yayma yazma ban sebebidir!

yine bir örnek vereyim bir havuzu 32 boru ilemi daha hızlı boşaltırsın yoksa 64 boruylamı ? tabi 64 boruyla hızlı boşaltırım o yüzden 64 bit daha performanslıdır. 32 bit ise eskiden beri kullanıldığı için tutuluyor hem 64 bitin her türlü desteği fazla yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 28 Mayıs 2009; 22:55:13 >
  • sorum 32 bit mi daha ii 64bit mi değildi..Sorum 64bit vista 32bit uygulamalarda sonuçta x86 emulatörüyle çalıştırdığı için 32bit vistaya göre nasıl performans sergiliyo idi?
  • microsoft'un sitesinde yazmışlar sorumun cevabını almış bulunuyorum en azından bu tip soru sormak isteyen arkadaşlara da yardımcı olabiiceğini düşünüyorum

"Windows'un 32-bit bir sürümünü çalıştıran bir bilgisayar için tasarlanmış birçok program, herhangi bir değişiklik yapılmadan Windows'un 64-bit bir sürümünü çalıştıran bir bilgisayarda çalışır. Ancak, bazı durumlarda performansta farklılıklar olabilir. 32-bit bir program katıştırılmış sürücüler kullanıyorsa, sürücüler 64-bit ortamda çalışmayabilir. 64-bit bir bilgisayarınız varsa, 64-bit bir bilgisayarda çalışmak üzere tasarlanmış programları kullanmanız en iyisidir."
  • kardeş sen benim yazdıklarımdan bişi anlamamışsın neyse kısa kesiyorum 64 daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • microsoft 64bit için 32bit uygulamalarda performans sorunu yaşanabilir diyo,cevabımı aldım yine de kendi fikrin için sağol...
  • 64 bit işletim sistemlerini zaten ev kullanıcıları pek kullanmaz genelde grafikciler kullanır performans almak için normalde biz ev kullanıcıları 32 bit işletim sistemi kullanmalaıyız ama ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.