Şimdi Ara

Rampage Tamperli Kasa-345 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün vatan podium şubesinde gördüm, 490 tl den düşmüş

sadece mağazalarda var, alacak olan varsa natavega şubesinde kapalı kutu varmış

www.vatanbilgisayar.com
    RAMPAGE CARISMA-V1 4x120mm MAVİ LED FAN USB 3.0 MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-carisma-v1-4x120mm-mavi-led-fan-usb-3-0-midt-atx-kasa.html

kasa ince, yamulmaya falan müsait. ama cok güzel duruyor hem ön hem yan tamperli cam

4 tane mavi renkli fanı var. ön tarafta cama sıfır dönüypr fanlar hala havayı nasıl alıyorlar anlamadım. sanırım almıyorlar. 2 tane anakart arkasında ssd yeri, bi tane içer tabanca ssd yeri var. 2 tane hdd yuvası var ama kızak yok.

1 usb3 2 tane usb 2 var.

üstte ve altta toz filtresi var önde yok. zaten önde anormallik çok fanlar tarafında

alınır mı? bence alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Damperli kasa.

Herkesin aklına aynı şey geldi demi ?

• Değmez
  • msi tamperli cam kasa kullanan arkadaşım var önde 3 fan olanlardan, kasa alev alıyor diyor cam tutulmuyormuş bile.
  • Bu da yeni moda olda ön paneli ve yan tarafı full pleksi glass yapma. Isı konusunda çok olumsuz yönü var. Ön panelin toz filtreli olması en iyisidir soğutma ve hava sirkülasyonu için.
  • Tamper değil arkadaşlarım temper, tempered glass

250 TL Frisby Cyber FC-9265G 4 FANLI Gaming Kasa (Ön ve Sol Panel Temperli Cam)
    https://forum.donanimhaber.com/240-tl-frisby-cyber-fc-9265g-4-fanli-gaming-kasa-on-ve-sol-panel-temperli-cam--137643973

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Nisan 2019; 19:21:35 >
  • Bilgisayar toplarken diğer parçalara daha fazla bütçe ayırayım diye kasada cimrilik edip Rampage Red Sky modelini almıştım. Kasa cayır cayır yanıyordu. Sonra Corsair SPEC-06'ya geçtim. Çok memnunum. Altı üstü kasa diyip geçmeyin. Gerçekten önemliymiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Everest rampage titan 750w psulu kasa aldım 475 tlye çok memnunum 2 fan daha ekledim üstüne gayet güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Victarion kullanıcısına yanıt
    gec gelen cevap

kasayi aldim, parcalari da aldiktan sonra farkettim ki kasanin on fanlarinin hava alacagi delik yok.

ben mi goremiyorum diye dumanla test ettim fanlar uflemiyor

hdd takacam aparati yok, vatan bilgisayara sordum plastik kelepce ile kopru yap araya hdd yi sok dediler

kasa inanilmaz ince metali, esniyor

ondeki ledleri el feneri gibi, uykuya alinmiyirdu led ustune sakiz yapistirdim

kablo cikislari sacma, cok ugrastirdi montajda

kisaca boyle kasayi s......yim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.