Şimdi Ara

Randevu almadan tuvturk muayene?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarin aracimin fenni muayenesini yaptirmam lazim. İstanbul avrupa yakasindayim. Randevuyu en erken 2 gun sonraya veriyorlar.
    Randevu almadan muayene yaptirabilecegim istasyon var mi acaba? Tuvturk u aradim sordum ordaki eleman "kavakli" ve "sile" istasyonu musait oluyor genelde dedi ikiside uzak bana sizce hangisi daha musait? Sile cok uzak ama baska yaptirabilecegm yer var mi acaba?

• Gözünü seveyim küçük şehirlerin; ruhsatı gönderdim kargoyla, muayenesi yapıldı geldi

Şile istasyonu boş oluyor dedikleri gibi, aslında havalar da güzelken hoş bir yolculuk olabilir şehir stresinden uzaklaşmak babında..
  • Randevusuz da arac alımı var ama kac saatte sıra gelır allah bılır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Gözünü seveyim küçük şehirlerin; ruhsatı gönderdim kargoyla, muayenesi yapıldı geldi

Şile istasyonu boş oluyor dedikleri gibi, aslında havalar da güzelken hoş bir yolculuk olabilir şehir stresinden uzaklaşmak babında..

Abi oyle de oturdugum yerden neredeyse 1.5 saat :)
    Keske bizde de oyle olsa, ruhsati gonderip halledebilsek.
    Ama bizde de muameleciler var sen arabayi veriyosun onlar 100-150 lira karisiliginda her seyini yapiyorlar :D
  • İstanbulda zzaten muayene istasyonları hepsi dünyanın bir ucu.sanki merkezde kimse oturmuyor. Şile ve dudulluda da yer olmayabilir kavaklı veya kurtköye bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kargoyla muayene yapan tuvturklerin isimlerini bir yazın hele en hızlısından ihbar edelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

İstanbulda zzaten muayene istasyonları hepsi dünyanın bir ucu.sanki merkezde kimse oturmuyor. Şile ve dudulluda da yer olmayabilir kavaklı veya kurtköye bakın

Valla ya. Eskiden 10-15km otede vardi simdi taa goturmusler silivriye. Dertleri ne acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sızdırmazlık Raporu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel!! Nereye gideyim arkadaslar :)
  • İstanbul haraççı istasyonuna randevu aldım sonunda. 437 lira ödeyecekmişim toplam. 289 lira gecikme bedeli anasını satayım
  • Ankara'da randevusuz gidebilecegimiz neresi var. Simdi randevu alsak en erken ne zaman verirler?

Geciktirme bedeli 799tl oldu bu arada

• Cevap yok mu?

• Kayseri yrn cuma günü gitsem zira çok olur mu

• silivi hep boşdur genelde bas git halleder gelirsin 40 50 lira yakacağın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.