Arkadaşlar merhaba , sizlere özelliklede kullanma imkanı bulanlara danışmak istediğim bir konu var. 150.000 tl bütçem var.Biraz daha zorlarsam 200.000 gibi olabilir.Range rover sport almayı düşünüyorum.Ancak 2,7 motorun kasayı taşımadığı veya motorunda problemler olduğunu sağdan soldan duydum.Bununla beraber en önemlisi aracı kullanan kimselerin görüşüdür diye düşünüyorum.Gördüğüm kadarı ile 2010 dan itibaren 3000 cc hacminde yeni bir motor var araçlarda.Onunda fiatı 200.000 tl yide aşıyor.2,7 alsam çokmu kötü ??? Fikirlerinizi , deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
Çok yakın bir arkadaşımda var 2008 modeli, araç hantal ve 15+ litre yakıyor şehir içinde ortalama .Dizel mizel hak getire..
1ay kadar kullandım geçen yaz. İstanbul trafiğinde 11-12lt altına düşmedi. Uzun yolda ise sonuna kadar sıkıştırarak kullandım 10lt yakıyordu. Evet araç çok seri değil ama gayet yeterli. Şehiriçi-şehirdışı performansı gayet iyi. Kullandığım araç 200 bini geçmişti. Arazi kabiliyeti orta seviyede. Kullanması çok keyifli bir araç