Şimdi Ara

RANGE ROVER EVOQUE COUPE 2.0SI4 UZUN DÖNEM KULLANICI DEĞERLENDİRMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
21.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Ellerinize sağlık, eski yazılarınızı da severek okurdum, şimdikini de severek okudum.

Kısmet olsa da sizin gibi bir arabacı ile yüzyüze oturup araba muhabbeti edebilsek,

Selamlar.
    Merhaba;
    Hocam yolunuz Kayseriye düşerse beklerim özelden ulaşın ne zaman derseniz muhabbet edelim bende çok severim araç muhabbetlerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eski hesabınızı ve efsane incelemelerinizi zevkle okurdum hatta hesabı sildiginizi gördüğümde üzülmüştüm çünkü aşırı bilgilendirici öğretici yorumlarınız/konularınız oluyordu umarım bizlere kusmemissinizdir de yeni incelemelerle devam edersiniz :) bu arada A6 duruyor mu sahibindende ilan kalkmış bildiğim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Imgod

Hocam eski hesabınızı ve efsane incelemelerinizi zevkle okurdum hatta hesabı sildiginizi gördüğümde üzülmüştüm çünkü aşırı bilgilendirici öğretici yorumlarınız/konularınız oluyordu umarım bizlere kusmemissinizdir de yeni incelemelerle devam edersiniz :) bu arada A6 duruyor mu sahibindende ilan kalkmış bildiğim kadarıyla
    Merhaba hocam;

Değerli yorumların için teşekkürler. Yönetim ve bir kaç üye hariç kimseyle sorunum yok. Herkesi çok seviyorum, özellikle sizi, @bianconera 'yı ve bir kaç kişiyi daha unutmadım, destekleriniz için sağ olun varolun. Umarım bir şekilde katkı sağlayabilirim birilerine tek derdim bu. Beni forumda çok yanlış tanıyanlar oldu, ismimi şahsımı bilmedikleri halde ego tatmini için konu açtığımı düşünen bir hayli üye var fakat ben bu zamana kadar en ufak kişisel bilgi vermedim şahsımla veya firmalarla alakalı umarım bu noktayı iyice kavrayabilirler ama yine de bu kişilerle de herhangi bir küslüğüm olmadı olamaz. Bundan sonra da inşallah incelemelere elimden geldiğince devam edeceğim.

A6 duruyor son bir kaç hafta içerisinde araca bakmaya gelenler oldu 7-8 kez ama fiyat konusunda anlaşamadıkları için satmamış bir kişi de zincir değişmesi nedeniyle üst kapağın açılmış olmasına takılmış motor yapıldı sanmış, lakin galeri ile kuzen ilgilendiği için ilan durumu nedir ne değildir haberim yok işin açığı piyasanın artmasıyla bir kaç kez fiyat arttırdığını söyledi bildiğim sadece bu kadar.

Günlük olarak kullandığım ve özellikle kış mevsiminde 4 çeker ve çabuk ısınan bir araç olduğu için satılmaması bana daha iyi olur, satılırsa da günlükte Cayenne Turbo'ya geçiş yapacağım fakat o aracım kolay ısınmıyor bir de A6 daha rahat kullandığım bir araç, biri gelip çarpsa hiç bir şekilde içim yanmaz ama Porsche'nin eskisi de yenisi de yedek parça anlamında ciddi pahalı olduğu için pek de gönlüm yok. Bir de aracı seviyorum, daha önce bir kaç kez satma fırsatımız da oldu ama tüp takmak istedikleri için aracı vermedim. Biraz gıcık bir satıcıyım galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 10 Ağustos 2020; 23:17:16 >

• yazı için tşk . güle güle kullanın .
  • Vay be ne hayatlar yaşanıyor

• Podgoritsa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Evoque ile ilgili incelemeniz cok detayli ve akici olmus, tesekkurler. Cayenne ile ilgili detayli inceleme yaziniz var mi ya da yazmayi dusunuyor musunuz?
  • Elinize sağlık hocam, eski konularınızı da severek takip ediyorduk yeni kullanıcı adınızla bilmeyen olabilir eski yazılarınızı imzanıza ekleyebilirsiniz daha çok kişi ulaşır.

• oneyy1905 kullanıcısına yanıt
    Ankara - Kayseri 3 saat, Oney Bey bir gün beraber gidip Monteinegro bey ile bir video-sohbet yapalım :)
  • "eşimle beraber eski A5 aracım ile Range Rover Evoque denememizden"
    Var bi hayalimiz

• Montaignero hocam siz nerelerdesiniz nerde kaldınız ya ? Forumda konularınıza bakıyorum yoksunuz üyeliğinize bakıyorum yoksunuz. Audi q7 ve a5 konularınızı okumaya mumla hasret kaldım. Hatırlıyorsanız audi a5 coupe 3.0 tdi hayalim vardı bir gün başarılı bi iş adamı olursam diye Sizde demiştiniz ki Bang Olufseniniz benden hocam

Yokluğunuzda ailecek Audi almak nasip oldu bize de. Sizinde tekrar gelmenize çok sevindim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    sizin testleri incelemeleri keyifle ilgiyle takipteyiz hocam DH'de son 15 yılda sizin gibi birkaç tane daha arkadaşımız vardı, malesef forum kıymetini bilmedi bırakıp gittiler sizin daimi olmanızı dilerim.
  • Bu araç 160k dan başlıyordu zamanında. Sonrası malum. Almak ayrı dert yürütmek apayrı. Biz fakirler bu konuya ancak ekmek banarız.

Sağolun var olun hocam biz de sizi seviyor sayıyoruz. Hayatın her alanında var o tip insanlar sadece klavye başından insanları itham etmek daha kolay. Bu yüzden görmezden gelmek en iyisi.

Ben niyetliydim o araca hatta sürekli size sorular sorardım ama almak için 3-4 ay daha para biriktirmem lazımken piyasanın jet hızıyla yükselmesiyle artık 3 sene var :D öyle özel bir araç için bence de gıcık bir satıcı olmak gerekiyor ben olsam sözleşme yapar en az 1 yıl satmama garantisi, lpg takilmama garantisi falan isterdim ciddiyim :)

• Hocam siz Audi a7 incelemesi yapan garajinda eski yeni bir çok araç olan kişi misiniz? Zamanında beğenerek okumuştum yazınızı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ne işle meşgulsünüz özel değilse?

Paylaşımlarınız için teşekkürler.

• @beyazakbil
    Hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve değerli yorumlarınız için

@Dr. Donanım
    Merhaba hocam, yorumunuz için teşekkür ederim ama aslında çok da üst düzey bir yaşantım yok standart bir birey kadar yaşıyorum diyelim.

@arabaci_takimi
    Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. Cayenne ile ilgili önceki üyeliğimi sildirmeden bir konu hazırlamıştım, yeniden yazarım hocam talebe bağlı olarak.

@MrKattchup
    Merhabalar, yorumunuz için teşekkür ederim. Eski konularda maalesef üyeliğimle beraber silindiği için imzama ekleme imkanım yok fakat eski kullanıcı adımı yazarım. Çok teşekkür ederim

@AtmV8
    Hocam selam, ne zaman dilerseniz buyrun gelin sohbet muhabbette limit yok :)

@aksinaletinsan
    Umarım hayaliniz gerçek olur, çok güzel bir şey emin olun. Hele kafa dengi iseniz hayat çok daha güzel hale geliyor.

@MeGaDave06
    Selamlar hocam :) Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Yönetimle aramda ufak bir sorun vardı, halletmedik ama en azından foruma geri döndüm. Bundan sonra inşallah daha iyi konular gelecek. Siz nasılsınız iyisinizdir umarım? Aracınız hayırlı olsun Bang&Olufsen sözüm bâkidir. Aldığınız araç ne bilmiyorum ama bang&olufsen uyumlu ise hemen gerekeni yapalım :)

@bianconera
    Çok teşekkür ederim, sizi uzun yıllardan beri görürüm forumda her zaman bilgilendirici şeyler yazıyorsunuz. Sizi seviyoruz Allah yolunuzu açık etsin :)

@Ben sero
    Hocam beni mahcup ediyorsunuz. Gerçekten araç üst düzey bir araç değil. Sadece marka algısı nedeniyle öyle gözükmekte. Fiyat olarak şu an piyasada çok gezen A6, E180, 5 serisinden pek farkı yok sadece kişisel tercihler nedeniyle bu aracı seçtim eşim için. İstediğiniz araçların hepsine sahip olmanız dileklerim ve saygılarımla. Teşekkür ederim.

• @Imgod
    Çok teşekkür ederim :) Siz yine bütçeyi toplayınca bir arayın ben elimden geleni yapacağım fiyat konusunda. Yalnız aramadan beni haberdar edin de bende kuzene söyleyeyim durumu. Lakin LPG takılmama ve 1 yıl satılmama garantisi isterim :D

@atkosturanadam
    Evet hocam ben o kişiyim. Değerli yorumunuz için teşekkürler. Umarım insanları biraz olsun eğlendirip naçizane elimden geldiğince bilgi sahibi yapabilmişimdir.

@qwsehmus
    Hocam benim iş durumu biraz farklı, asıl başında durduğum şu an ki işim Oto Elektrik Yedek Parça İthalat ve İhracatı bunun yanında İnşaat, Sac İhracatı, Oto Galeri, Kafe, Restaurant, Dericilik gibi değişik alanlarda da iştiraklerim ve ortaklıklarım var.
  • AtmV8 kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın :)

Hatta bana bi 2.0 TFSI A5 bulalım da, gitmişken rektefiye de yaptırır döneriz :)

NOT: C4 1.6 e-HDI Exclusive bakanlar, tekliflere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Neden olmasın :)

Hatta bana bi 2.0 TFSI A5 bulalım da, gitmişken rektefiye de yaptırır döneriz :)

NOT: C4 1.6 e-HDI Exclusive bakanlar, tekliflere açığım.
    Aman hocam şimdi yaptırtmayalım o rektefiyeyi, koronavirüs nedeniyle dünya çapındaki üretici firmalar kapalı olduğu için istediğimiz parçaları bulamayız yan sanayiye mahkum kalırız :)
    Hocam zaten uslubunuzdan çok donanımlı ve çok yönlü, zeki birisi olduğunuzu anlamıştım. Onlarca işi aynı anda yürütmeniz bunun kanıtı.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.