Şimdi Ara

Rankede girme süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunda 30. seviye değilim en başta onu söyleyeyim ama duyduğum kadarıyla oyuna başlayınca hemen girilen rankedlerde bronz 4-3 falan olunuyomuş . girersem arkadaşımla girerim 4 kişyiiz ama sanırım aynı anda sadece 2 kişi girebiliyomuş :(:(
    bende oyunda üstümdeki acemiliği attığımı düşünüyorum. ama diyorum herkesin kendinin üstünden acemiliği atmış olduğunu düşünerek girmesinden kaynaklanmış bu bronz 5 e düşmeler .arkadaşım yaklaşık 20. seviye oyunda. bende onunla giriyorum karşıma 13-14 seviyeler geliyor hep ben onlara nazaran çok daha düşüğüm ancak eziki bir farkla kapatıyorum oyunu.
    Anti-build olayını biraz kaptım gibi. champların görevlerini biliyorum support oynuyorum . arkadaşım threshi hediye etti ettiğinin sonraki günü 3/7/31 gittim ki yanımdaki saldırgan oynamıyordu . 2 tane double kill kaçırdık her ne kadar q ile çeksem ve oyalasamda diğeri kaçıyor .o tuttuğuma q atsam kule beni alacak diye dalamıyorum.
    bu skorum iyi değil belki ama o kadar kötü olduğunuda düşünmüyorum. yani şuan oyunda 6. seviyeyim. Support karakterleri çok sevdim ve kanım kaynadı . nami almayı planlıyorum yakında veya leona. bu ikisi ilgimi çekenlerden.oyunla ilgili çoğu şeyi öğrendim .şuan tek eksiğimin oynayış stilim olduğunu düşünüyorum.onu da zaman düzeltecek. Siz ne zaman önerirsiniz rankede girmemi vede bunun dışında oynarken kullanabileceğim 1-2 taktik varmıdır?
    vede sormak istediğim birşey daha var karşıda evelyn varken ortaya pembe olan totemi atıyorum. ama zaten yakına girince görülüyor.Koymadan bırakmıyorum yinede. Yapmaya devam edeyimmi yoksa sadece twitch tarzı herolar varken(her zaman görünmez değilde skili aktifleşince görünmez herolar için koymalıyım?

teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watermooon -- 26 Ağustos 2013; 21:33:55 >

• 400 normal win yapmadan ranked oynama.
  • Y. kullanıcısına yanıt
    oooo . o kadar ciddimi yani bu ranked o kadar zormu? günde max 3 oyun girebilirim ben :D haftasonları 4-5 belki .duo deniyo sanırım arkadşımla girdiğimden çok aktif olamıyorum . cidden o kadar sıkıntılımı yani gümüşte başlamak istiyorum kendi emeğimle? kimseden yardım istemeyeceğim . gerekirse 600 oyun bile beklerim tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watermooon

oooo . o kadar ciddimi yani bu ranked o kadar zormu? günde max 3 oyun girebilirim ben :D haftasonları 4-5 belki .duo deniyo sanırım arkadşımla girdiğimden çok aktif olamıyorum . cidden o kadar sıkıntılımı yani gümüşte başlamak istiyorum kendi emeğimle? kimseden yardım istemeyeceğim . gerekirse 600 oyun bile beklerim tabiki.

Tavsiyem bu şekilde. Bol bol stream izle. Yoksa bronzeda kalırsın.
  • 180 winle ranekda başlayıp silver 2de başlamıştım şimdi 400 normal winim var ve rankedda plat olucam sen düşün.
  • Ben 30 olur olmaz girdim ap yi oynadım hep ( R.I.P AP Yi ) 6-4 oldu bir oyunda elektrikler gitmişti ondan yenildim silver 4 başladım şu an silver 1 im yani kendine güveniyosan gir derim
  • Sadece sup bilerek ranked giremezsin.Ama TR'deyse girersin.Sonuçta her ranked maçı bi sup arayışı oluyor.Aynen ya supluk baya iyidir böyle devam edersen farkını koyarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2019 maç başlama sorunu
    6 yıl önce açıldı
    MMR Nedir (Açıklama)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Sadece sup bilerek ranked giremezsin.Ama TR'deyse girersin.Sonuçta her ranked maçı bi sup arayışı oluyor.Aynen ya supluk baya iyidir böyle devam edersen farkını koyarsın.

Bosver kendini denesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NK_Ultra kullanıcısına yanıt
    sadece supplukla girmeyeceğim . üst koridor jungle gideceğim ayrıca mid gitmem ama
  • güveniyorum ama adcme güvenmiyorum :( hiç saldırgan değil free kill kaçırıyor adam
  • quote:

sadece supplukla girmeyeceğim . üst koridor jungle gideceğim ayrıca mid gitmem ama

Midin sana kalma olasılığı %2 falan
  • DoubleJift kullanıcısına yanıt
    nedne ki . çokmu seviliyo mid. mid gitmek isteyen görmedim:D bende hiç sevmem mid. adc ve mid oynayamıyorum. solo toptada jungledada iyi saıylırım. gank i çok kötü atmam(bir hesapta denedim suçmu bilmiyorum ama tanıdıktı)
  • Y. kullanıcısına yanıt
    sağlam linkler varmı çoğu zaman online olan? birde support olarak oynuyorum %90 o yüzden support oynayan birinin streamını atarmısın* biliyosan
  • quote:

nedne ki . çokmu seviliyo mid. mid gitmek isteyen görmedim:D bende hiç sevmem mid. adc ve mid oynayamıyorum. solo toptada jungledada iyi saıylırım. gank i çok kötü atmam(bir hesapta denedim suçmu bilmiyorum ama tanıdıktı)

Gir bak bakalım rankede insanlar ne için kavga ediyor
    -Mid
    +Mid bende
    -ilk ben dedim
    +2 mid gideriz o zaman
    -tamam bana uyar
  • DoubleJift kullanıcısına yanıt
    zevkli değli bişey değil neden tercih ediliyorki :D bilmiyorum belki ben beceremdiğim içindir :D
  • Ne kadar cok tecrube edinerek ranked oynarsan o kadar yuksek ligde baslarsin. Kendin bilirsin ama ben yeterince hazir olmadan girmenizi onermem sonra bronze copluk cikamiyorum diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır konusu açılmışken sorayım fizz le kendimi geliştirsem çoğunlukla fizz oynayarak 10 maçtan 6-7 win yapabilir miyim ?
  • Arkadaşım 30 olur olmaz hemen girdi 8-2 ile silver 1den başladı. 9-1 olurdu bence şansına troll geldi maçına. Önü açık iyi de oynuyor gold olur bence yakında yeni başlamasına rağmen.. Bazıları 1000 oyun atar oyunu öğrenemez bazıları 300 oyunda kapar mekanikleri. Yetenek işte, bende onun kadar yok.
  • Hermés kullanıcısına yanıt
    bende şüphe ediyorum. yaparım ama ya yapamazsam korkusu var. trollerin çok olduğunu söylediniz peki diyelim afk kişiler varsa bunları desteğe atarsak ilk maçtandaha maçlarımızı sıfırlıyorlarmı?
  • quote:

bende şüphe ediyorum. yaparım ama ya yapamazsam korkusu var. trollerin çok olduğunu söylediniz peki diyelim afk kişiler varsa bunları desteğe atarsak ilk maçtandaha maçlarımızı sıfırlıyorlarmı?

Yok sıfırlamazlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.