Şimdi Ara

Rankede girme süresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibileri görmek güzel forumda.

Öncelikle 30 lvl olunca direk ranked girme.
    Rune ve masteryleri iyice kavra ve hepsini farklı rollere göre oluştur.

Eve ward olayını iyi yapıyorsun ama bazen çok gerekli olmayabilir, biraz akıllıca kullan.
  • belli bir win sayısına gelmelisin atıyorum 500win ama lose 500den düşük olmalı 450civarı lose olursa deme keyfine. Tecrübenin yanında ipte önemli az şampiyonla rank girmek tehlikeli. Bunun yanında rün var rün sayfaları var bu tarz şeyleri rp ile karşılayabilirim dersen iyi oynadığınıda düşünürsen gir rank ama unutma ne kadar rank oynarsan sana gelen puan azalıyor ve lig atlamak zorlaşıyor ilk 10 oyunda kazandığın her maç için 1 division atlarken silver 1de 100+ maç atıp yerinde sayan insan çok var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    öncellikle teşekkür ederim^^
    sanırım biraz bekleyip her tür karakterin oynanış biçimini çözeceğim öncelikle.
    rünler konusunda yardım almaya çalışıyorum ancak forumdaki tüm rün konularım siliniyor sanırmı lol genel kısmına yazmamam gerekiyor :(
    Karşı tarafa göre ward koymaya dikkat edeceğim. saldırgansa koymalıyım o halde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watermooon

öncellikle teşekkür ederim^^
    sanırım biraz bekleyip her tür karakterin oynanış biçimini çözeceğim öncelikle.
    rünler konusunda yardım almaya çalışıyorum ancak forumdaki tüm rün konularım siliniyor sanırmı lol genel kısmına yazmamam gerekiyor :(
    Karşı tarafa göre ward koymaya dikkat edeceğim. saldırgansa koymalıyım o halde?

Aynen. Her karakterin neler yapabildiğini tüm her şeyiyle öğrenmeden girmemelisin bence. TRde bunu takan çok yok gerçi.

Oyunda en önemli şeylerden birisi de karşındakinin ve kendinin kapasite ve sınırlarını bilmek.

Rün konusunda acele etme 20 lvl sonrasında almaya başlarsın.

Eve gank geçit yerlerine koymalısın wardı. Mesela bot lane üçlü çalının oraya, dragon önüne gibi.

• istersen 5. kişiniz olayım normal gamede,yanıma support ol ben adc olayım. support yeteneğinin ne ölçüde olduğunu az çok anlayabiliriz .
  • taltask T kullanıcısına yanıt
    bugüne kadar girdiğim hiçbir oyunu kaybetmedim ^^ yani 500 win 460-470 lose yapabilirim.
    karakter almadan girmem zaten karakterlerin hepsine meraklı biriyim=) genel olarak threshi oynuyorum çünkü tek gerçekten sahip olduğum karakter o :)
    şimdi birde nami alacağım o sanırım biraz daha işlevsel bir support.
    rünleride herkes söylüyor .20 olur olmaz ap ye göre dizeceğim -direk supporta göre dizersem ap karakterleri oynayamam :( support oynamamı istemiyorlar bazen :(-hem sanırım supporttada kullanılabilir o ap rünleri-tabiki sonradan support rünü sayfası açacağım- =)
    peki normal oyunda yaptığımız winler rankeddekileri değiştiriyomru yani atıyorum 400 lose olan birinde 3-4 puan gelirken 200 lose olan birinde 10 -20 olablirmi yoksa sadece ranked içinmi geçerli bu söylediğiniz
    TR de cidden -eleştirmek için söylemiyorum ama^^- direk karakteri alıp q ya basıp öldürebileceğini çok düşünen var . Bense aksine yetenekleri nasıl ilginçleştiririm diye bakıyorum

Peki oyuna başladık diyelim alt koridordayım karşımdaki supportun ve adcnin sınırını nasıl anlarım? Biraz skillerimi kullanıp nasıl karşılık verdiklerine mi bakayım yoksa düz vuruşlarımla mı ölçeyim tepkilerini?Yada yanlış düşüncelerse ikiside nasıl anlarım kapasitelerini bir yöntem var mıdır?

Rünleri evet inceledim biraz 3 tane ayrı sınıfa bölünüyorlar sanırım. nişanlar mühürler vs. birde cevherler var. 20.seviyedede en güçlü rünler açılıyormuş

İnternetteki warding guide şeklinde videolar var bilmiyorum izlemedim ancak onlara bakmamı tavsiye edermisiz? doğru bilgi veriliyormu?

• Yardımcı olur umarım.
  • Uzuman kullanıcısına yanıt
    Tabiiki olacaktır . Hemen izleyeceğim =) bugün boşum ve biraz profesyonel oyuncuları ,rehberleri izlemek ve okumak istiyorum .Support görevini iyi yapan bir profesyonel oyuncunun linki varmı izleyebileceğim? Birşeyler kapıp yapmaya çalışırım=)
  • oyunu sil
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    neden yapayımki bunu? Hatam varsa söyle düzelteyim. Yoksada sadece yazmak için yazma ,lütfen .
  • ben 6 lvlken garenle q basıp dolanmaktan başka bişey bilmezdim kasma bu kadar oynadıkça öğrenirsin, sinirden ölmek istemiyorsan oyunu sil çok sinir bi oyun.
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    :D Bilmem sanırım izlediğim videolardan anladım :D
    Sinir olduğum yerler var :D özellikle normal zamanda bir hareketi yapıp normal oyun sırasında yapamamak felç ediyor :D milimetre farkıyla kaçan q lar da cabası :D
    olsun bi olayım 30 sonra zaten uzatırım oynadıkça :D en aznıdan 7-8 ay daha ömrüm var sanırım oyunda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.

400 normal win yapmadan ranked oynama.

Katılıyorum benim gibi 100winle girip acısını çekip takımı suçlayan çok kişi var tek problem oraya kendi girmeleri ve kendi suçlarınında olmaları ...
  • meert11 kullanıcısına yanıt
    haklısınız 100 winle girmem ama 400 de bana cidden çok :/
    günde max. 3 oyuna girebiliyorum 3-4 ay sonunda yapabilirim o zamanda 400 wini .tabi 30 level olana kadar 150 win olur sanırım ama :D
  • quote:

haklısınız 100 winle girmem ama 400 de bana cidden çok :/
    günde max. 3 oyuna girebiliyorum 3-4 ay sonunda yapabilirim o zamanda 400 wini .tabi 30 level olana kadar 150 win olur sanırım ama :D

en mantıklısı 300 e kadar beklemen cidden sabretmelisin bronz a düşersen kurtuluşun zor olur tabikide imkansız değil amao kadar kolayda değil başka liglerde varmı bilmiyorumda geçen derecelideyim seride adama fizz bırakılmadı diye feedledi ... biriside abisiyle girmiş abisi karşı takımda bizimki feedliyor ...
  • quote:

TR de cidden -eleştirmek için söylemiyorum ama^^- direk karakteri alıp q ya basıp öldürebileceğini çok düşünen var . Bense aksine yetenekleri nasıl ilginçleştiririm diye bakıyorum

Peki oyuna başladık diyelim alt koridordayım karşımdaki supportun ve adcnin sınırını nasıl anlarım? Biraz skillerimi kullanıp nasıl karşılık verdiklerine mi bakayım yoksa düz vuruşlarımla mı ölçeyim tepkilerini?Yada yanlış düşüncelerse ikiside nasıl anlarım kapasitelerini bir yöntem var mıdır?

Rünleri evet inceledim biraz 3 tane ayrı sınıfa bölünüyorlar sanırım. nişanlar mühürler vs. birde cevherler var. 20.seviyedede en güçlü rünler açılıyormuş

İnternetteki warding guide şeklinde videolar var bilmiyorum izlemedim ancak onlara bakmamı tavsiye edermisiz? doğru bilgi veriliyormu?

İyi yapıyorsun, devam et. İstersen ekle beraber maç atabiliriz. Nick: cubicbsg sana eksiklerini söyleyebilirim. (haftasonu müsait olurum muhtemelen) Bu kendini geliştirici tavrın hoş.

Öncelikle karşı rakip kombinasyonuna bakarsın. Blitz + cait varsa ona göre oynarsın, leona + graves varsa ona göre oynarsın. Hero haricinde adamlara uygun zamanda saldırıp karşılık verip vermediklerini, nasıl karışılık verdiklerini anlamaya çalışırsın ve maçın ilerleyen zamnalarındaki tepkilerini kestirmeye uğraşırsın.

Rünler 20lvlden sonra alınmalı. Dediğin gibi en güçlü rünler 20de açılıyor. Diğerleri para kaybı sadece.

İzle yararları olur.

• meert11 kullanıcısına yanıt
    Çok sıkıntılı yani desenize...
    Ben birde bir arkadaşım var o 20 . seviye. Birlikte oyuna gireceğiz. ben ona suppluk yapıyorum . oyunu sadece ikimiz taşımamız gerekirse hangi rolleri üstlenmeliyiz? ben supportluk dışında pek iyi değilim. adcde bile mana sıkıntısı çekiyorum :D:D
    Teşekkür ederim^^ oyuna bugün giremem sanırım ama girdiğimde ekleyeceğim tr de iseniz^^
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.