Şimdi Ara

Rankede girme süresi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Watermooon

sağlam linkler varmı çoğu zaman online olan? birde support olarak oynuyorum %90 o yüzden support oynayan birinin streamını atarmısın* biliyosan

Xpecialı izleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneshotgg O kullanıcısına yanıt
    evet o gerçektende çok iyi oynuyor. Threshle o jarvanı durdurduğu videoyu izledim . herkesin yapabileceği birşey değil yani .
  • ben bala gümüş 4 ten çıktım şimdi gümüş 5 teyim çok haksızlık oldu bu . bornz 5 ten başlatcaklardı direk
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    nasıl yani? kötü olduğunumu düşünüyorsun?
  • quote:

nasıl yani? kötü olduğunumu düşünüyorsun?

gümüş için yeterli seviyede değilim yani
  • quote:

bildiğiniz sağlam yayın yapan biri varmı? Şuan online olan yada?
    Benim bildiğim birtek siv var o dayayın yapmıyormuş artık sanırım.birde o trollüğüne oynuyormuş öyle duydum . (trollük derken leblancla ilgili videolarında anlaşılıyor :D millet nolduğunu anlamıyor ciddi oynasa nasıl olur düşünemiyorum :D)

Adc olarak wildturtl ve robertxlee izle
    Jungler oddone açıyor bazen
    Mid birsürü seçenek var ocelote froggen falan
    Support xpecial,krepo
    Solo wickd dyrus...
  • 150 civarlarında 30 oldum. 20'de başladığım 3 tane Rune Page'imi 30. Level'da bitirdim. Sonra ranked girdim. Sürekli stream izliyordum. Türk yayınlar oluyordu onların hepsini izliyordum. LOL TR'nin yayınlarını izledim. KST'de 30 level olmuştum, orda her şeyi anladığımı farkettim (bu çok önemli). Magic Resist nedir ne işe yarar diye sorulduğunda cevap verebiliyordum. Sınıftan arkadaşlarım vardı onlar fazlasıyla yardım ediyorlardı. Main heromu belirledim laneimi belirledim 30 tane herom vardı hepsini ayarladım. 150 winde girdim. Kışın Baharın başında falan başlamıştım Ranked Game'e, o zaman 150 olan winim şuan 175. Rank win'im 144. Silver I'im. Bu dediklerimi yapabiliyorsan gir bence.
  • xpeke gibi adamın bıraksalar ağlatıcam midi ama bırakmıyorlar, hep önümü kapattılar hep bir gün büyük birisi olup oyuan girer girmez midi bana salıcaklar nihahahaha seneye görüşrüüz.

Not:Canım sıkıldı,solotop adc oynuyorum aslında
  • Valoran kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim^^ şuan için ocelote ve froggen izleyeceğim mid oyunum çok zayıf ona başlamam gerekir bir yerden sonra. onun dışında xpecial kesinlikle izleyeceğim.jungle de yapamıyorum acaba levelimden mi kaynaklı? yani rünlerim olmadığı içinmi başta zorlanıyorum(gank atmada iyi sayılırım . nautilus lee sin falan denedim gayet rahat olabiliyorum. tek sorunum sabırsız olmam. bazen çalıda durmuyorum bile içinden geçip direk q atıyorum.başarısız olmadım ama biraz sıkıntı çıkarır)siz önerirmisiniz rünsüz jungle?
  • Watermooon W kullanıcısına yanıt
    Bazı herolarda rün olmadan jungle yapamazsın. WW, udyr tarzı herolarla rahat yapılabilir. Bunu kendin ayarla. Ama lvlin düşük bence çok girme bu jungle olaylarına. Zaten meta oturmamıştır tam olarak. Bu arada perşembe cuma oyund aolacağım beraber oyun atalım. Oyun içi de istediğin şeyleri sorarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemSeven

150 civarlarında 30 oldum. 20'de başladığım 3 tane Rune Page'imi 30. Level'da bitirdim. Sonra ranked girdim. Sürekli stream izliyordum. Türk yayınlar oluyordu onların hepsini izliyordum. LOL TR'nin yayınlarını izledim. KST'de 30 level olmuştum, orda her şeyi anladığımı farkettim (bu çok önemli). Magic Resist nedir ne işe yarar diye sorulduğunda cevap verebiliyordum. Sınıftan arkadaşlarım vardı onlar fazlasıyla yardım ediyorlardı. Main heromu belirledim laneimi belirledim 30 tane herom vardı hepsini ayarladım. 150 winde girdim. Kışın Baharın başında falan başlamıştım Ranked Game'e, o zaman 150 olan winim şuan 175. Rank win'im 144. Silver I'im. Bu dediklerimi yapabiliyorsan gir bence.

30 olacağım çok hızlı olamasamda. 20 ye kadar kesinlikle 2 tane rün sayfamı kaplayacak rünüm olacak. hatta kimbilir belki 3. bir sayfayıda alabilirim. stream izlemeye çalışıyorum. Turnuvaları. 101leri oyunla alakalı yayınları(TR swsinin yapmış olduğu)izliyorum ve oraya gelen oyuncuların da görüşlerine bakıyorum kendime göre bi oyun stili yapmaya çalışıyorum).Oyundaki kavramlar açısından sıkıntım yok. itemlerin hepsini açıklayabilirim . 30 herom yok şuan için herom çok az. ama 20.levelden sonra rünleri halledince arada 9 seviye olacak heroları alabilmem açısından . bu 9 levellik boşlukta heroları ayarlayacağım support olarak oynuyorum ama bir tek threshim soraka var bide . Nami almayı veya leona almayı planlıyorum.adc olarak draven veya vayne alır midde kassadin yaparım belki.Dediklerinizi ne kadar yapabilirim bilemem ama çok da eksiğim olmadığını ''düşünüyorum'' tabiki bilemem ne kadar yapabiliyorum =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

Bazı herolarda rün olmadan jungle yapamazsın. WW, udyr tarzı herolarla rahat yapılabilir. Bunu kendin ayarla. Ama lvlin düşük bence çok girme bu jungle olaylarına. Zaten meta oturmamıştır tam olarak. Bu arada perşembe cuma oyund aolacağım beraber oyun atalım. Oyun içi de istediğin şeyleri sorarsın.

ww ultisi sebebiyle gankde zorlanmıyor ancak udyr yürüyerek nasıl gank atar? flashlayarak mı geçeceğiz yada direk ayı moduna geçip yumruklayacağız 1 stun olduğundan zorlanacaktır.
    metanın oturmama olayı benle mi alakalı oyunlamı? yani oyunda sanırım adı wristtcuttern dı ve meta değişir falan yazdı bir güncelleme ile. şuan bir karakter almayı düşünmüyorum popüler şampiyonların dışında bişeyler denemek istiyorum =). thresh her ne kadar popüler olsada benim ilk göz ağrım ve en sevdiğim karakter
    perşembe günü akşam mı yoksa bu saatlerdemi=)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

ww ultisi sebebiyle gankde zorlanmıyor ancak udyr yürüyerek nasıl gank atar? flashlayarak mı geçeceğiz yada direk ayı moduna geçip yumruklayacağız 1 stun olduğundan zorlanacaktır.
    metanın oturmama olayı benle mi alakalı oyunlamı? yani oyunda sanırım adı wristtcuttern dı ve meta değişir falan yazdı bir güncelleme ile. şuan bir karakter almayı düşünmüyorum popüler şampiyonların dışında bişeyler denemek istiyorum =). thresh her ne kadar popüler olsada benim ilk göz ağrım ve en sevdiğim karakter
    perşembe günü akşam mı yoksa bu saatlerdemi=)

ww ve udyrden kastım sustaini yüksek herolar. Yani can çalma özellikleri yüksek. Bu yüzden rün olmadan jungle yaratıklarını kolay kesebiliyorlar.

Meta olayı TR serverından ve lvlinin düşük olmasından kaynaklı. Sen jungle yaparsın takımında solo topda kalan adamın karşısına 2 kişi gelir. Senin solo oynayan adamın oyunu henüz bilmediğinden topda çok sıkıntı çeker. Ya çok erken top kulesini verirsiniz yada adam karşıya sürekli ölür.

Oyunu aylardır oynamadım. İple çekiyorum oyuna girmeyi. 7/24 oynayabilirim

• Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    anladım^^ .zaten dediğim gibi hiç hevesli değilim bu jungle olaylarına ve özellikle mid lane de oyuna girmeye. artık içimde bir korkuda var supportu başka biri kapacak diye gizliden bir şüphe duyuyorum
    ve sanırım bu warwick ve udyre hızlı koşma rünü gerekiyor?botlar ve skiller ne kadar yarasada ründemi alınıyor?
    birde hazır burdayken küçük bir soru daha. şimdi benim 2 rün sayfam var herkeste olduğu gibi. 3. sü yok henüz
    ap ve ad dizebilirim. ancak support karakter oynayacakken gold per 10 sec. rüneleri gerekiyor sanırım . en azından cevherlere. 3. bir sayfayı alana dek ap rünü ile idare edilebilirmi support
  • quote:

anladım^^ .zaten dediğim gibi hiç hevesli değilim bu jungle olaylarına ve özellikle mid lane de oyuna girmeye. artık içimde bir korkuda var supportu başka biri kapacak diye gizliden bir şüphe duyuyorum
    ve sanırım bu warwick ve udyre hızlı koşma rünü gerekiyor?botlar ve skiller ne kadar yarasada ründemi alınıyor?
    birde hazır burdayken küçük bir soru daha. şimdi benim 2 rün sayfam var herkeste olduğu gibi. 3. sü yok henüz
    ap ve ad dizebilirim. ancak support karakter oynayacakken gold per 10 sec. rüneleri gerekiyor sanırım . en azından cevherlere. 3. bir sayfayı alana dek ap rünü ile idare edilebilirmi support

Jungle rünleri içinde acele etme, ad rune ile girersi. Sup içinde ap rünler gayet yeterli

• Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim^^ sanırım ap rününden farklı olarak bir gold veren cevherler gerekiyor
  • quote:

Teşekkür ederim^^ şuan için ocelote ve froggen izleyeceğim mid oyunum çok zayıf ona başlamam gerekir bir yerden sonra. onun dışında xpecial kesinlikle izleyeceğim.jungle de yapamıyorum acaba levelimden mi kaynaklı? yani rünlerim olmadığı içinmi başta zorlanıyorum(gank atmada iyi sayılırım . nautilus lee sin falan denedim gayet rahat olabiliyorum. tek sorunum sabırsız olmam. bazen çalıda durmuyorum bile içinden geçip direk q atıyorum.başarısız olmadım ama biraz sıkıntı çıkarır)siz önerirmisiniz rünsüz jungle?

Rünsüz jungler adeta nar ekşisiz çiğ köfte
  • Valoran kullanıcısına yanıt
    Peki bu kadar farkettiren nedir? ilk yardım alarka kestiğimizdede sıkıntı oluyormu ?
  • Abi TR serverdan bahsediyoruz benim 300 win w/l +50 dereceliye girdim, 6-4 yaptım silver başladım yani ne kadar bilirsen bil hiç bir şey bilmeden dereceliye giren adamla aynı takıma düşüyorsun bu %30 oyun bilgisi %70 şans işidir.
  • adam 6 level ve açtığı konuya bak ?

yaş kaç ?

naptın oyunu ana karnında mı öğrendin ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.