Şimdi Ara

Rankede girme süresi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Watermooon

Peki bu kadar farkettiren nedir? ilk yardım alarka kestiğimizdede sıkıntı oluyormu ?

yardım alırsın da sadece blueya rede yardım alırsın sonra jungle ve sen başbaşasın. örneğin bi ad rünüyle girersin ad,armor,magic resistin olur. İşte o armor mr ve ad cok yardımcı olur sana
  • Shinku kullanıcısına yanıt
    Sorun nedir?
    6 seviye olduğuma inanmıyorsan oyun clientini açıp bakabilirsin gayet tabii.
    oyunu oynamayıp sadece oyunla ilgili şeyleri oyun inerken okumuş olamazmıyım?
    bazı insanlar birşeyi 6-7 kere dinleyip anlamayabilirler bazılarıysa gördükleri an anlarlar bu yapı meselesidir. Ben okuyarak veya dinleyerek anlıyorum demek ki . Sen uygulayarak algılıyorsan bilemem.
    Bununla ilgili başka bir sorunun varsa söyleyebilirsin?
  • Valoran kullanıcısına yanıt
    Anladım^^ teşekkürler . Youtubeda bazı videolar var^^ leona ile ilgili biraz video izlemek istedimde oradada valoranlı diye birini gördüm. Acaba sizin videolarınızmı ?Henüz göz atmadım ama boş vaktim olunca göz atacağım ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watermooon -- 29 Ağustos 2013; 0:09:06 >
  • normal oyun zaferi 700 olmadan 15rünsayfası olmadan 100 kabiliyet sayfası olmadan ve tüm herolar olmadan girme

Edit:Şaka bi yana bronz da kalırsan çoooooooook zor çıkarsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.