Şimdi Ara

Rapid-Share Bekletmeden İndirme Şeysi Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bekletmeden indirme programı buldum çok sevinçliyim.sevincimi sizle paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRsiz. -- 3 Haziran 2009; 19:58:54 >

• bizide görürsün artık :D
  • rapid-share ise msn den gönderebılırmısın lütfen . Cx_emrah_cx@hotmail.com
  • neymiş bizimle de paylaşsan ?
  • PM...
  • Rapidshare premium link generator.
  • Zaten Var Rapid Pre.
  • Bende kullanıyorum, Jdownloader, gizlemeye gerek yok, bunu kurun, gerekli ayarları internetten araştırın bulursunuz. yanlız USB ile değil, ethernet ile bağlanmanız gerekiyor. program modeminizin resetleme ayarlarını kullanıyor, zamanı geldiğinde resetliyor...
  • evet jdownloader güzel program benim pre olmasına rağmen çok hoşuma gitti hep onu kullanıyorum.

Bu arada programı kullanmayı düşünenler için ek bilgi ayarlara modem kullanıcı adını şifresini falan girmeniz gerekecek...

Cidden program çok güzel.Siteden copy yaptığınız linkleri hemen bulup link bölümüne ekliyor indir dediğinizde indirmeye başlıyor.

Ayrıca download bittikten sonra rarları kendi birleştirip açabiliyor vs... güzel program
  • hmmm... denerim ben RapiDown kullanıyorum
  • Bu jdownloader gibi programları hala bilmeyen kaldımı yaw. Konuyu her dosyanın başında beklediğimiz 60-70 sn yi sıfırlaması diye anladım. Daldım içeri hemen merakla okuyorken hayal kırıklığı yaşadım.
  • Sana puanım 9 kanka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Sana puanım 9 kanka.

• quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

evet jdownloader güzel program benim pre olmasına rağmen çok hoşuma gitti hep onu kullanıyorum.

Bu arada programı kullanmayı düşünenler için ek bilgi ayarlara modem kullanıcı adını şifresini falan girmeniz gerekecek...

Cidden program çok güzel.Siteden copy yaptığınız linkleri hemen bulup link bölümüne ekliyor indir dediğinizde indirmeye başlıyor.

Ayrıca download bittikten sonra rarları kendi birleştirip açabiliyor vs... güzel program

cok saol ya kac gundur bırseyler ındırmek ıcın arastırma yapıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

evet jdownloader güzel program benim pre olmasına rağmen çok hoşuma gitti hep onu kullanıyorum.

cok saol ya kac gundur bırseyler ındırmek ıcın arastırma yapıyordum

ya arkadaşlar geçen arkadaş bir site göndermişti site süper bi siteydi görevide rapid linkini veriyosun direk sana link oluşturup pre gibi indrimeye yarıyodu hemde 1 den fazla dosyayıda izin veriyodu ben hemen 5 linki yapıştırmıştım ama sitenin ismini unuttum neyse bi sorum arkadaşa ama o site sanırım pre bağış sistemiyle çalışıyo pre olmunca sende indiremiyosun neyse ben ismini öğrenim buraya yazarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.