Arkadaşlar ben internet download manager kullanıyorum.aynı anda 1den fazla dosyayı nasıl indirebilirim?modemi açıp kapamak gerekiyor ya ip değiştirmek için.başka türlü nasıl olabilir bu?
cevap yok mu??? :S
Aylığı 20 dolara, premium üyelik alarak...
walla bilen olursa ii olur
quote:
Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan
Aylığı 20 dolara, premium üyelik alarak...
tek çözüm bu
modemi kapatıp açmak sadece iki dosya indirme arasındaki zamanı sıfırlamaya yarar.
ya vardı sanki bi yolu.mesela ip değiştirme programları var galiba.ip dğeişirse indirebiliriz.ya da komut vererek dğeiştirebiliri ama unuttum ben onu.başlat/çalıştır/command.com/ipconfig yazın ip falan çıkıyo ama nasıl değiştirecez?
ya vardı sanki bi yolu.mesela ip değiştirme programları var galiba.ip dğeişirse indirebiliriz.ya da komut vererek dğeiştirebiliri ama unuttum ben onu.başlat/çalıştır/command.com/ipconfig yazın ip falan çıkıyo ama nasıl değiştirecez?
bugüne kadar ip değiştirerek rapidi kıran görmedim ben. bir arkadaş .br uzantılı bir siteden ispanyolca bir program indirdiğini ancak o programla sınırsız hakkına sahip olduğunu anlatıyordu ama inanmadım en sağlamı modeme reset...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme