Şimdi Ara

Rappelz - Chaos Stone Görevi - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rappelz online oynamaya dün başladım.Meslek seçebilmek için 10lv'a kadar olan tüm görevleri yapmam gerektiğini öğrendim ve yapmaya başladım.Ama chaos stone görevinde takıldım.
    Benden 5 tane chaos stone istiyor.Details kısmında luminuoses yakalayarak kolayca elde edebilirsin diyor.Luminous perso ve diğerini buldum ama "luminous"ları bulamadım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    İyi forumlar.

• oyunu eskiden oynuyodum ama luminous lari öldürerek geliyo persosuna gerek yok zaten o kuşlar yan yana doğuyolar 2 çeşit ve ayrıca oyunun kendi konusuna yazsan hem o konuda üstlere çıkardı.
  • trainer island da kuzey-dogu yonune git. ordaki kuslar ya da tortuslari kes onlardan duser.

Eğer istersen daha yolun başında olduğunu da düşünürsek Bahamut Serverina gel derim JustHeavan adli guilddeyiz serverdaki bir cok Türk arkadaş da bu guildde. Gel beni bul oyundaki adim "berfo" ya da guild liderini "ShiningFree" ya da tepesinde JH harfleri gorduğun herhangi bir guild uyesini alalim seni guilde. Sorularini ordan sorarsin hem daga hizli yanit alir hem oyundan soğumazsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.