Şimdi Ara

Rappelz ve Aion'da son durum nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ikisini de oynadım ikisi de doygunluk verici oyunlar. Rappelz 1 seneden fazla oldu oynayalı, geçenlerde hesabıma erişmeye çalıştım ama silinmiş. Ne mail ne şifre hatırla yoluyla bulamadım. Yani başlarsam 0 dan başlayacağım.

Aion ise 7 ay kadar oldu bırakalı. En son sanırım sanatçı karakteriyle 50 lere kadar gelmiştim. Ancak sadece sikke göreviyle kasılabildiğinden oyun sıkıcılaşmış ve bırakmıştım. Ama görsel doygunluğu yüksek seviyedeydi. Bırakmamın bir diğer sebebi de oyun içi oyuncunun az olmasıydı. Son zamanlara botlarda çıkmıştı ve bir oyuncunun en rahatsız olduğu durumla karşı karşıya kalmıştım.

Kısaca, şu an bu iki oyunla ilgili son durum nedir? Rappelze başladam 0 dan şansım olur mu piyasa ne durumda? Aion kalabalıklaştı mı botlara karşı önlemler alındı mı?

Teşekkürler şimdiden.

• rappelz'i geçen hafta oynamış olduğumdan anlatayım şu an mısır pazarı hariç kimse yok oyunda private serverları bile daha kalabalık rappelz'in çünkü oynayanı kalmadı kalan tüm oyuncuları da elinde kalan son eşyaları t'ye çevirip satma derdinde rappelz bitmiştir gerçek manada bitti normalde sayısı 300'ü geçen mısır pazarındaki pazar sayısı şu an 10-15'e düştü ufuk şehri'ndeki 500+ oyuncu sayısı ise günün hangi saati olursa olsun 20'yi geçmiyor rappelz'in kapanmasına sadece aylar kaldı diye düşünüyorum ben çünkü nereye gidersem gideyim asla kasılan biri görmüyorum sadece 3-4 kişi şehir merkezinde pk yapıyor 10-15 kişiyse pazar kurmuş itemlerini bozmaya çalışıyor rappelz kadar harika bir oyunu bitirdi webzen. gpotato'nun da eski sahibini tebrik ediyorum belki de kendisi de kötü gidişatın farkına varıp en popüler zamanında sattı şirketi ve gpotato'ya ait tüm oyunları

• İkisinide dene tarafını seç.Şahsen aion çok popüler bir oyun sadece tr de değil dünyada popüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

rappelz'i geçen hafta oynamış olduğumdan anlatayım şu an mısır pazarı hariç kimse yok oyunda private serverları bile daha kalabalık rappelz'in çünkü oynayanı kalmadı kalan tüm oyuncuları da elinde kalan son eşyaları t'ye çevirip satma derdinde rappelz bitmiştir gerçek manada bitti normalde sayısı 300'ü geçen mısır pazarındaki pazar sayısı şu an 10-15'e düştü ufuk şehri'ndeki 500+ oyuncu sayısı ise günün hangi saati olursa olsun 20'yi geçmiyor rappelz'in kapanmasına sadece aylar kaldı diye düşünüyorum ben çünkü nereye gidersem gideyim asla kasılan biri görmüyorum sadece 3-4 kişi şehir merkezinde pk yapıyor 10-15 kişiyse pazar kurmuş itemlerini bozmaya çalışıyor rappelz kadar harika bir oyunu bitirdi webzen. gpotato'nun da eski sahibini tebrik ediyorum belki de kendisi de kötü gidişatın farkına varıp en popüler zamanında sattı şirketi ve gpotato'ya ait tüm oyunları

Teşekkürler, dediklerinizi dikkate aarak patch'ini indirmeyeceğim. 1 yıl önce ben de bu durumu sezip oyunu bırakmıştım.

Ayrıca TearfForFears sana da teşekkür ederim. Bakalım olumlu yorumlar gelirse onun güncel patchini indirip devam ederim. Hazır karakterde bulunuyor zaten.

• quote:

rappelz'i geçen hafta oynamış olduğumdan anlatayım şu an mısır pazarı hariç kimse yok oyunda private serverları bile daha kalabalık rappelz'in çünkü oynayanı kalmadı kalan tüm oyuncuları da elinde kalan son eşyaları t'ye çevirip satma derdinde rappelz bitmiştir gerçek manada bitti normalde sayısı 300'ü geçen mısır pazarındaki pazar sayısı şu an 10-15'e düştü ufuk şehri'ndeki 500+ oyuncu sayısı ise günün hangi saati olursa olsun 20'yi geçmiyor rappelz'in kapanmasına sadece aylar kaldı diye düşünüyorum ben çünkü nereye gidersem gideyim asla kasılan biri görmüyorum sadece 3-4 kişi şehir merkezinde pk yapıyor 10-15 kişiyse pazar kurmuş itemlerini bozmaya çalışıyor rappelz kadar harika bir oyunu bitirdi webzen. gpotato'nun da eski sahibini tebrik ediyorum belki de kendisi de kötü gidişatın farkına varıp en popüler zamanında sattı şirketi ve gpotato'ya ait tüm oyunları

haklısın oyunu oynayan kişi sayısı azaldı ve bazı bağımlıları var ama çoğu klan hala duruyor ve hala oynayan tecrubelı ınsanlar var fakat demişşinki herkez t yapıp gerçek para yapma derdınde bu konuda yanlış düşünüyorsun oyuna 9.2 patchı gelıcek ve 165 yada 170 ıtemlerı gelıcek bu yuzden yuksek leveller yanı 160 ustu artık herkez 150 olabılır 160 ustu bu eşyalarını ucuza satıp yenı çıkcak ıtemler ıçın sermaye hazırlıyor rappelzde 1 hafta gırıp çıkmakla oyunu sevemezsın ben 6 yıldır oynuyorum duzgun bır klan bulduğunda o klan sohbetı cezbedıcektır seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Iki-Ryo

quote:

haklısın oyunu oynayan kişi sayısı azaldı ve bazı bağımlıları var ama çoğu klan hala duruyor ve hala oynayan tecrubelı ınsanlar var fakat demişşinki herkez t yapıp gerçek para yapma derdınde bu konuda yanlış düşünüyorsun oyuna 9.2 patchı gelıcek ve 165 yada 170 ıtemlerı gelıcek bu yuzden yuksek leveller yanı 160 ustu artık herkez 150 olabılır 160 ustu bu eşyalarını ucuza satıp yenı çıkcak ıtemler ıçın sermaye hazırlıyor rappelzde 1 hafta gırıp çıkmakla oyunu sevemezsın ben 6 yıldır oynuyorum duzgun bır klan bulduğunda o klan sohbetı cezbedıcektır seni

164 lwl kara lanet'im Avrasyalar klanındaydım klan dağıldı oyun bıktırdı sürekli lag ve server çökmeleri ertesi günkü event olaylarının çok tekrar etmesi de oyuna büyük zarar verdi

• Açıkcası Rappelz'in Pet olayı çok hoşuma gitmişti. Bu yüzden zamanında tutuldu oyun. Ancak aradaki denge farkı çoktu. Farklı serverlar kurularak birbirindene bağımsız oyuncular olabilirdi. Çünkü zamanında bunu yapacak kadar fazla oyuncuya sahiplerdi. Belki oyun o zamanlar daha güncel ve daha oynanır olabilirdi. Şu an da anlattığınız duruma hiç gelinmemiş olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iki-Ryo

quote:

164 lwl kara lanet'im Avrasyalar klanındaydım klan dağıldı oyun bıktırdı sürekli lag ve server çökmeleri ertesi günkü event olaylarının çok tekrar etmesi de oyuna büyük zarar verdi

ben yınede dıyım bu oyunu bağımlı olmak isteyenler oynar yoksa çoğu oyundada teknik sorun var sadece rappelzde biraz daha fazla oyun oynayan cefasınıda çeker sefasınıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namıssız Adam -- 8 Temmuz 2015; 10:45:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vaybe ne günlerdi oyunun ilk oynayanlarındandım her gece sabaha kadar klanla parti + sohbet yapardık oyun aklıma geldi bi bakıyım dedim bitmiş sanırım oyun ,konuyuda hortlatalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick Valensi

Yıl 2018 oyun tüm hızıyla devam ediyor :) yazdıklarını okurken çok güldüm

• Yeni nesil oyunlardan sonra aion ve rappelz gibi oyunların karakter hareketleri yavaş gelir insana.

Bildiğiniz üzere iki oyununda koşma hızı yerlerde.

Aion sonradan hızlanıyor sanırım ama aionunda ilk başlarda karakter yürümemek için inat ediyor resmen
  • Treth kullanıcısına yanıt
    evet oyunun başında karakter kaplumbağa gibi haraket ediyor ama bir süre sonra gereksiz hızlanıyor ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yeni nesil oyunlardan sonra aion ve rappelz gibi oyunların karakter hareketleri yavaş gelir insana.

Bildiğiniz üzere iki oyununda koşma hızı yerlerde.

Aion sonradan hızlanıyor sanırım ama aionunda ilk başlarda karakter yürümemek için inat ediyor resmen
    Aion yavaş mı?Duymamış olayımBana diğer oyunlar aşırı yavaş geliyor.Bu arada oyunun avrupa sunucusu öldü , Allah rahmet eylesin.Sağolasın ncsoft ve gameforge mahvettiniz oyunu
    https://www.youtube.com/watch?v=TqtInEXzAa4

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman sonra tekrar başlayayım demiştim ama aşırı yavaş gelmişti o sebepten geri silmiştim. ;) kaç yıl geçmiş üstünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 15 Temmuz 2018; 22:37:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aion halen NA'da çok popiler bir oyun. Ama malesef eu'da gameforge firmasının oyunu katletmesi neden ile popilasyonu çok kötü. Ama Kasım ayında 6.0 patch geliyor. Bu patch aion un şimdiye kadar gördüğü en geniş kapsamlı patch olacak. Reddit'e bu patch ile ilgili çok fazla konu açılmış durumda. Aion'u eu 'da kurtarırsa bu patch kurtarır. Buda tutmazsa sanırım Aion'un eu'da son çırpınışları olacak. Ama benim gibi aion'u çok seven bir kitle var. Hiçbirşeyde yapmaları gerekmiyor aslında. Aion 'u katalam zamanına geri getirsinler. Muhtemelen serverlar full çekecektir. Katalam zamanında Türkiye serverinda bile akşamları 2000 online gördüğümüz zamanlar olmuştu. Düşününkü aion'un türkiye'de çok fazla bir kitlesi yok. Buna rağmen bu oran çok iyiydi. Bakalım Kasım'da 6.0 'ı deneyeceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.