Şimdi Ara

RAPTOR LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kusura bakmayın arklar lütfen ban demeyim.cypher dayım ve raptor lazım ama biraz eksik para war.yardımcı olabilecek war mı

• banada shard +8 lazım ama meteliğe bile kurşun atamıyom çünkü atacak kurşunum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kem1986

kusura bakmayın arklar lütfen ban demeyim.cypher dayım ve raptor lazım ama biraz eksik para war.yardımcı olabilecek war mı

git cz de dm kes şansın varsa çıkar
  • para kasma olayına gır . yoksa raptor herkez için iyi bi item ve pazara konulnca da para getırır ıyi para hemde kım olsa sorry der kızma sakın ama oyunu bırakan varsa ıyılık yapmak ısteyın ve okursa yardım eder belkı.:DDD iyişanslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24

banada shard +8 lazım ama meteliğe bile kurşun atamıyom çünkü atacak kurşunum yok

• quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

quote:

kusura bakmayın arklar lütfen ban demeyim.cypher dayım ve raptor lazım ama biraz eksik para war.yardımcı olabilecek war mı

git cz de dm kes şansın varsa çıkar

Adamın silahı yokmuş yumruklamı kescek

• +8 vy +7 glave bulsun sağlam heal bulsun cebinede 10m koysun
    bak gör nasıl kesiyor dm yi
    yada dm onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı:
    banada shard +8 lazım ama meteliğe bile kurşun atamıyom çünkü atacak kurşunum yok

o kadar da deil sadece bi 200m falan eksimayrıca war mı bu gece benimle dm partisi yapacak bi el atın yaww
  • haa bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim ilgilendiiniz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24

• beyler bu dm den neler çıkar acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_OF_ROGUE
    beyler bu dm den neler çıkar acaba

walla benim bildiim raptor war sadece.elbette daha awrdır bilenler sölesin onuda
  • Artık topiği layabilirsiniz amacıma ulaştım ve bi raptor aldım.ilginiz için saolun
  • quote:

Artık topiği layabilirsiniz amacıma ulaştım ve bi raptor aldım.ilginiz için saolun

bak böle topıcler açıp insanları rahatsız etmene gerek yokmuş demi isteyince alabiliymouşun
  • banada bi 100 gb kadar lazım en az. ama 100k yok pot alamıyom. rpr yapamıyom. ama yakında zengin olcam inş. nasıl olcak söylemem
  • veledizina nası die sorsam bi cevap gelir mi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.