Şimdi Ara

rar lı dosya indirme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dun siteden indirdiğim rar'lı alt yazıyı bugun indirmeye kalktığımda sürekli hata veriyor. herhangi bir rar lı dosya indiremiyorum. winrarı başka yerden indirdim tekrar kurdum. internet explorer vardı mozilla yukledim onlada indiremedim. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??
    dun sırf bu yuzden format attım:( dun indiriyordu yine aynı hatayı vermeye başladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athelass -- 10 Mayıs 2007; 12:30:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: athelass

dun siteden indirdiğim rar'lı alt yazıyı bugun indirmeye kalktığımda sürekli hata veriyor. herhangi bir rar lı dosya indiremiyorum. winrarı başka yerden indirdim tekrar kurdum. internet explorer vardı mozilla yukledim onlada indiremedim. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??
    dun sırf bu yuzden format attım:( dun indiriyordu yine aynı hatayı vermeye başladı..

NE hatası verdiğini yazarmısın yada resmini cekip koysan daha iyi yardımcı olabiliriz arkadaşım.
  • Evet hatayı yazsan iyi olacak. Sadece rar lı dosyaları mı indirmiyor? Diğer dosyalar iniyor mu?
  •  rar lı dosya indirme hatası

aynı dosyayı dun indirebiliyordum silmişim tekrar indiremiyorm. başka dosyalarda denedim hepsinde hata verdi...
  • sorun falan yok sadece bilmiyorsun Bir kac parca halinde dosya indiriyorsun hepsi yuklenmeden actigin icinde olmuyor netten cekdigin flimleri ful pcne kaydet hepsini cikinca cikart winrar hepsini yukleyince cikart sec ve cekdigin flime bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakah74 -- 10 Mayıs 2007; 23:03:21 >
  • evet sende bilgini paylaştın sağol. haklısın bilsem sormam, fakat o indirdiğim sadece altyazı ve zaten tek parça!
    sadece divxplanetten dosya indiremiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athelass -- 10 Mayıs 2007; 22:57:48 >
  • başka altyazı dosyası ındırmeyı denedınmı site de sorun olabilirhttp://www.deezi.net/category/heroes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rar'dan dosya çıkaramıyorum
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • masaustune kayit ederek buraya cikart de masaustune cikart eger olmassa birsey engelliyor sanirim antivirus gibi falan bir winzip yada 7zip yukleyerek denesene arkadas o halde sorun olucakmi ? bilgi ver olmassa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakah74 -- 10 Mayıs 2007; 23:08:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.