Şimdi Ara

Ray-Ban Gözlük Garanti Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün kız arkadaşım Ray-Ban dan yeni sezon gözlüğü almış hediye olarak... Yalnız etiket fiyatı 610 olan modele %50 indirim yapmışlar... Sorun şu ki garanti belgesi vermemişler (satıcı demiş zaten gözlükte cam garanti kapsamında değil çerçeve de kullanıcı hatası dışında sorun olursa hallederiz) araştırdım gözlük orjinal... Acaba neden garanti verilmemiş olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakuragi_ -- 24 Mart 2010; 20:51:01 >

• up !!!
  • Çerçeve garantilidir bildiğim kadarıyla tüm gözlüklerde. Cam durduk yere çizilmez ya da kırılmaz. Zaten raybanın camlar kalitelidir kolay kolay çizilmez kendi beziyle sildikten sonra.

Ayrıca silmeden önce üflyerek tozları uzaklaştırırsanız camdan daha iyi olur. Hatta sık sık silmeninde anlamı yoktur güneş gözlüğünün görüşü fazla etkilemez normal numaralı gözlük gibi mercekli değil çünkü.

Ben kaliteli bir LCD temizleme solisyonu ve mikrofiber bez ile siliyorum.
  • lcd losyonundaki kimyasallar gözlük camına zarar verir....
  • LCD solisyonunda güçlü kimyasal yokki zaten. LCD yüzeyi gözlük camından daha da hassas. ALkol birkere kesinlikle yok.

Ayrıca aldığım LCD solisyonu bir çok cam üründe uygulanabiliyor. Fotoğraf makinesi lesnleri, filtreleri, gözlük camları, LCD monitörler. Bu solisyonu tavsiye ederim. Bir tane de ADISON mu ne vardı onu da tavsiye ederim. Birkere başka marka bir solisyon aldım ve çok lanet bişeydi acayip derecede leke bırakıyordu.

Ray-Ban Gözlük Garanti Sorunu !!!

http://www.elmasepeti.com/The-Solution-Magic-Clean-Cep-Seti-30-ml-Organik-Temizleyici-ve-Solutex-Mikrofiber-Havlu-_4273.html#0

Bu arada normal numaralı gözlüğümde ve lens taktığımda kullandığım Ray-Ban Polarize gözlüğümde 1 senedir kullanıyorum sorun yok
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Çerçeve garantilidir bildiğim kadarıyla tüm gözlüklerde. Cam durduk yere çizilmez ya da kırılmaz. Zaten raybanın camlar kalitelidir kolay kolay çizilmez kendi beziyle sildikten sonra.

Ayrıca silmeden önce üflyerek tozları uzaklaştırırsanız camdan daha iyi olur. Hatta sık sık silmeninde anlamı yoktur güneş gözlüğünün görüşü fazla etkilemez normal numaralı gözlük gibi mercekli değil çünkü.

para versek kaca degistirilir .

bende gecen sene rayban almistim bursada kuz'dan. garantisi var ama cami cizildi :( pek belli olmuyor fakat , icime sinmedi . sneye mayisa kadar garantisi var. cami degistirirlermi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Çerçeve garantilidir bildiğim kadarıyla tüm gözlüklerde. Cam durduk yere çizilmez ya da kırılmaz. Zaten raybanın camlar kalitelidir kolay kolay çizilmez kendi beziyle sildikten sonra.

bende gecen sene rayban almistim bursada kuz'dan. garantisi var ama cami cizildi :( pek belli olmuyor fakat , icime sinmedi . sneye mayisa kadar garantisi var. cami degistirirlermi acaba ?

Bunu aslında en güzel Farukkk nickli arkadaşımız cevaplar. Gözlük işiyle uğraşıyor kedisi. Daha çok telefon bölümünde takılıyor orda bulabilirsin. Sony ericsson bölümünde falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sagol , mesajim bulunsun yarin bakicam ...

ozel bir soru ,yazilimci olarak prof. sektorde calisiyormusun ? bunu sormamin amaci C# devoloper kac para maasla is bulabilir , bu konu hakkinda fikrin varmi ?
  • üretimi biten gözlüklere garanti verilmez. yedek parçası ya da kendisi üretilmediğinden
  • quote:

sagol , mesajim bulunsun yarin bakicam ...

ozel bir soru ,yazilimci olarak prof. sektorde calisiyormusun ? bunu sormamin amaci C# devoloper kac para maasla is bulabilir , bu konu hakkinda fikrin varmi ?

uzmanlığına bağlı eğer her türlü hatanın üstünden gelebiliyor her türlü isteği yerine getirebiliyorsa 3-5 bin arası rahat maaşla iş bulabilir.
  • quote:

sagol , mesajim bulunsun yarin bakicam ...

yok hocam çalışmıyorum şu anda.

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ileri

üretimi biten gözlüklere garanti verilmez. yedek parçası ya da kendisi üretilmediğinden

Tüketici hakları gereği, üretilen bir ürüne 10 sne boyunca yedek parça hizmeti vermeleri gerekiyor. (gözlükte te süre bukadar mı bilemicem)
    ama
    Annemin bir gözlüğü vardı çok çok eskiden almıştık. Her sene sapını kırardı annem 6-7 sene boyunca sapını değiştirdi hep. Ondan sonra da yedek parçası zor bulunuyor artık diye gözlüğü değiştirtti gözlükçü

• Bir şey sormak istiyorum ben Ray Ban optik gözlük aldım ve garanti vereli bir 17 gün oldu.Sorduğumda en az 1 ayda gelir hatta 1.5 ay bile olabilir dediler.Sizcede bu uzun bir süre değil mi daha da büyük bir gecikmeye uğrar mı?
  • quote:

quote:

Garanti bir Ray-ban aldım. Gözlük camları arasında renk farkı var. Garanti belgesini kaybettim. Gözlüğün çerçevesindeki seri numarası yeterli olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

quote:

quote:

Garanti bir Ray-ban aldım. Gözlük camları arasında renk farkı var. Garanti belgesini kaybettim. Gözlüğün çerçevesindeki seri numarası yeterli olmuyor mu?

Olmaz aldığınız gözlükçüde garanti kartı düzenletin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.