İhtiyacı olan varsa, Tr piyasasına göre fiyat uygun Kargo + vergi dahil = 769,55 TL Razer BlackWidow V3 (Green Switch) - Nordic Layout, RZ03-03540600-R3N1 https://www.amazon.com.tr/dp/B08GPXTKKN |
Razer BlackWidow V3 - Nordic Layout Amazon.de
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İngilizce klavye olsaydı alınırdıda iskandinav klavye düzeni sıkıntı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Buracatİngilizce klavye olsaydı alınırdıda iskandinav klavye düzeni sıkıntı
fotoğrafta ingilizce klavye gibi? Almayacağım da meraktan soruyom +700 tl verecek durumum yok klavyeye
-
İng den pek farkı yok aslında kullanılabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ingilizce olunca ne değişiyor ? bunda enter büyük boy . ingilizce klavyede enter küçük. çok sıkıntı ise tuş takımı alırsınız.
-
Klavye neden pavyon gibi ışıklandırılmış ?
-
Sticker alıyorsunuz sorun büyük ölçüde azalıyor, enter küçük olunca sıkıntı az ama virgülü de enterın üstüne koymuşlar. Swicht klavye merak edip aldım, bu değil, tecrübelerim böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tkl olanını itopyadan 700 civarına almıstım yanlıs hatırlamıyosam 4-5 ay oluyor. güzel klavye fakat biraz sesli razerın yeşil switchleri malum.
-
dün sipariş vermiştim yarın teslim gözüküyor. 4 yıldır chroma v2 olanı kullanıyordum ama artık tuşlar soyuldu resmen yok oldu. bakalım bu kaç yıl dayanacak :)
haber veren arkadaşa teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynelkoc -- 3 Ağustos 2021; 16:36:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Amazon farkı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 4 Ağustos 2021; 18:54:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xxlboyKlavye neden pavyon gibi ışıklandırılmış ?
Abi selam 1994'ün üstünden 27 sene falan geçti. 2021'deyiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X