Şimdi Ara

Razer Diamondback Açılıp Kapanma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2.5 senedir kullandığım Razer Diamondback im var ama son 2 haftadır bir sorunla karşı karşıyayım. Mouse u kullanırken yaklaşık 4-5 dakikada bir 1-2 saniyeliğine kapanıp sonra tekrar kendine geliyor.

(Bazı zamanlarda gelmiyor kabloyu çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum, bu zamanlarda da usb aygıtı tanımlanamadı tarzında bi yazı çıkıyor karşıma başlat menüsünde) Denetim masasından power management setup dan usb ye her zaman güç ver seçeneğini seçtim ama hiçbişey farketmedi.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

• Benim 1 sene gitti senini gene iyi . Aynı sorun herkeste oluyo bendede ölyle oldu ve bi süre sonra kabloyla çok oynarsan iyice gidiyor. Elektronikçiler yaparmı bilmiyorum ama kablo çok ince olduğundan uzun süre sonra temassızlık sonucu oluyo o problem.
  • ben bu tür ürünleri editörün seçiminden alıyorum. diamondback i ise bugün aldım. telefon ile görüştüm ve garantisini sordum. 2 yıl garantili dediler ve 2 yıl sonrasında da yardımcı olabileceklerini söylediler. arkadaşım bozuk diamondback ini götürecek firmaya onlar bakıcaklar. şansınızı deneyin bence. telefon ile veya birebir görüşerek. bakırköy de depoları var.linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhankerimli -- 16 Temmuz 2008; 14:42:17 >
  • ayrıca önceki faremde de vardı aynı sorun. kablo temassızlığıdır bence. belki basit bir sorundur.
  • 2.5 sene razer mouse için cok iyi bu kadar kullandıgına bile şükret bence mouse ne yaparsan yap gidici...
  • Arkadaşlar teknik@firebal.net adresine mail atın bi sorun, benim revoltek mause bozulmuştu tamir ettiler. Belki Razer larıda tamir edebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

2.5 sene razer mouse için cok iyi bu kadar kullandıgına bile şükret bence mouse ne yaparsan yap gidici...

ne alakası varki 4 yıl kullanan var razer copperi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

2.5 sene razer mouse için cok iyi bu kadar kullandıgına bile şükret bence mouse ne yaparsan yap gidici...

ne alakası varki 4 yıl kullanan var razer copperi

Çok sık kullanmıyosa kullanabilir tabi copperheadin ömrü daha uzundur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.