< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 4 Temmuz 2023; 21:58:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Razer Kishi Android Oyun Kolu 1300 TL > 1096 TL
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kishi v2 var bende ios icin, maalesef 2500'e almistim. Kesinlikle bu konsol mantigini tavsiye ederim acayip guzel oluyor. Ornegin psp emulatoru kurdum telefonuma resmen god of war falan oynuyorum :)
Yalniz v2 nin v1'e gore saglamlik anlaminda da artilari var diye okumustum, belki bir tik daha fazla verilip v2 degerlendirilebilir.
-
Bir tık fazla mı yarı yarıya fiyat farkı var :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
android daha ucuzdu hocam, 2000'in altina bulunur herhalde ondan dedim.
-
Sabahtan beri 1 ve 2 arasındaki farkları anlatan videoları izliyorum, makaleleri okuyorum. Fiyat farkı 700 TL. Acaba değer mi diye?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam o kadar makale okuyup halen farkı bulamadıysanız bence 700 tl iniz çöpe atmayın
not:konuyla alakalı hiçbir bilgim yok sadece düz mantık söylüyorum
-
Hocam bende güncellik hastalığı var. Güncel varken eskisini alamıyorum bir şeyin. Çok bir fark göremedim. Daha doğrusu 700 TL farkı verecek farkı göremedim. Bi de v3 duyurulsa da kafam tam karışsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence bu fiyat bile yüksek. Ama tabi ilerleyen zamanlarda 5bin tl bile olabilir. Turkiye burasi :)
Zaten mesele fiyat yükselecek korkusu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi bir fırsat mı bu ucuz mu nasıl? Alalım mı
Fiyatı 2 ay sonra 1500 olarak düşün.
1 sene sonra 3500.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu android için olan versiyonu ios a da bağlanıyor mu?
-
Konudaki ürüne bütçeniz yetmiyorsa ben şunu kullanıyorum fiyatına göre gayet iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 5 Temmuz 2023; 20:50:34 > -
Sanırım bağlanmıyor. ios olan sürümü fatklı
Çok fiyat farkı da yok aslında ama o niye indirimde değil ki :(
Neyse sağlık olsun teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X