Bildirim
Razr V3 ile ilgili yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
video çekimi galiba yok mp3 atabilirsin ama hafıza mb olduğu için bi tane anca sığar..... -
video cekimi var -
quote:
Orjinalden alıntı: mool
Arkadaşlar ben motorola razr v3 e hayran kaldım ama anlayamadığım şeyler var:
1 vga kameranın 1.3 megapikselden falan ne farkı var??
2 BU TELEFON VİDEO ÇEKİO MU ÇEKİOSA ne kadar çekio
3 mp3 yüklenir mi bu telefona
ya arkadaşlar çok acele yardım lütfen!!
1 cok farki vardir.. 1.3 mp kamera vga kameradan 3 kat daha kaliteli foto ceker..kamera senin icin onemliyse V3 almani tavsiye etmem, cunku kamerasi vga ve foto cekimi de ortalama diyebilirim..
2 ilk cikan yazilima sahip bir tel alirsan video cekimi yoktur, ancak sonra cikan siyah ve pembe kasaya sahip versiyonlarda en yeni yazilim ve video cekim oldugu soyleniyor..
3 mp3 ler sadece zil sesi olarak kullanilmak uzere yuklenebilir, max 300-400 kb civari, cunku telin toplam dahili hafizasi 5.5 mb civarinda, artirma imkanin da yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 8 Ocak 2006 20:07:11 >
-
Ben su anda kullaniyorum
Oncelikli olarak userindeki vga kameradan saheserler bekleme(hatta hic bi telefonun foto cekiminden bekleme) cunku hakikaten dusuk kalitede ama ani goruntulemek icin ideal. ben cok foto cekmem arasira mms gondermek icin cekerim bu yusden benim isteklerimi karsiliyo baya
Video cekimi tamamiyle yazilimsal. aldiin telefonda video cekimi yoksa bile dogru yazilim surumunu yukleyerek bu ozellige sahip olabilirsin ama o da muhtemelen istedigin kalitede olmayacaktir. dedigim gibi sadece ani goruntulemek icin kucuk bi cozum
MP3 yukleniyor fakat sinirli hafizasi oldugu icin bi mp3 player gibi kullanma sansin yok. ben biriki mp3 ripleyip zilsesi olarak kullaniyorum. ses kalitesi daha iyi oluyo diye
Bu telefon tamamiyle sik basit konusmak icin tasarlanmis bi alet.Multimedia ozellikleri senin icin onemliyse uzak dur derim uzulursun
ama sonucta hala masamin uzerine koyunca soole bi yangozle bakiyorum cok da hosuma gidiyor. cep bilgisayarim olduu icin boole bi secim yaptim ama dersen hem guzel foto,video ceksin hem mp3 calsin falan istiyosan tavsiyem 6630 al onu da kullandim bu konularda super bir alet(stereo+1.3mp kamera)
-
V3 bence o fiyata kötü bi telefon çünkü hafıza düşük ve kamera vga
onun yerine 6600 al hem hafıza kartı takabilirsin
hemde video çekimi var -
quote:
Orjinalden alıntı: recko
V3 bence o fiyata kötü bi telefon çünkü hafıza düşük ve kamera vga
onun yerine 6600 al hem hafıza kartı takabilirsin
hemde video çekimi var
Zaten RAZR V3'ü hiç bir kimse özelliği için almıyor ki, zaten özelliğide yok.
V3'ü 6600 ile yan yana koy bakalım kim hangisini tercih edecek tip bakımından.
Birisi yumurta,birisi kredi kartı. -
BENCE SENIN İLACIN LG P7200.
Görünüş,tasarım,karizma açısından hemen hemen aynı Moto RAZR la.
Multimedya özelliği dersen super.
Bence senin için en ideal seçim. -
quote:
Orjinalden alıntı: fatihhk
BENCE SENIN İLACIN LG P7200.
Görünüş,tasarım,karizma açısından hemen hemen aynı Moto RAZR la.
Multimedya özelliği dersen super.
Bence senin için en ideal seçim.
Evet arkadaşa katılıyorum ama bu cihazın pil ömrü konusunda seni uyarırım.. Yerlerde sürünüyor!! -
bu fiyata aldıgı bi telefon da video kayıt olmalı bence bide hafıza berbet ama nokia ps ile mp3 kalite kaybı olsada baya kuculte biliyosun ama motorola tavsiye etmem turkiyede parca yokk radyolu kulaklık arıyomm ama bulamadım adanada ama yinede i telefon gorunusu yeter dersen hehe kolay gelsinn -
bence yurt dışından L7 getirt.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dust absorber ne demek
- kendi kendini arama kodu
- lg garanti sorgulama
- java telefon
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- ithalatçı garantili ne demek
- iphone 10 ne zaman çıktı
- en iyi fotoğraf çeken telefon
- 18000 mah telefon
- telefon hoparlör temizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X