Şimdi Ara

rcz 1 depo ile kaç km?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200 hp RCZ almayı düşünüyorum 1 depoyla kaç km yol yapıyor ? edirnede yaşıyorum yollarımızda çukurlar kasisler malesef fazlasıyla var 19luk jantlar çabuk yamulur mu? 200 hp RCZ de sorun var mı sorunla karşılaşan oldumu arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar

• 156blığa bindim 1 depo ile 550 max gidersiniz diye düşünüyorum ama ben 10 gün kadar kiralamıştım çok fazla yakıt tüketiyor diyemem ama 550 km gitmek de az sayılmaz şehir içini kastediyorum ben
  • 156 lık kiralamıştım bende 535 km falan şehiriçi gidiyor. Bu rakamda aradaki coşmalar da dahil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550 gidiyorsa çok 1.6 corollayla 500 gidebiliyorum
  • 550 yi basarak göremezsiniz yalnız söyleyeyim:)
  • bende edirnede yaşıyorum tavsiye etmem 15" jantlı 3,5 cm yaylı 106 gti ile bile işkenceydi edirne yolları, hatta doğalgaz çalışmaları yapılırken arabayla karaya oturup inip iterek geçirdiğimi bilirim toprak birikintisini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

bende edirnede yaşıyorum tavsiye etmem 15" jantlı 3,5 cm yaylı 106 gti ile bile işkenceydi edirne yolları, hatta doğalgaz çalışmaları yapılırken arabayla karaya oturup inip iterek geçirdiğimi bilirim toprak birikintisini

bendede saxo vts vardı sedefli beyaz geçen sene sattım 15'' jantlı 3.5 cm yaylıydı görmüşündür belki edirnede arabayı şimdide rcz sevdam başladı 10 ay sonra almayı düşünüyorum edirne merkez plakalı ilk rcz bende olucak kısmet olursa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 lt LPG ile kaç km Normal
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rcz için 500 km ve üstü şehir içi çok iyi rakam gerçekten alınası bir araç gösterişli
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorsihirbaz

quote:

bende edirnede yaşıyorum tavsiye etmem 15" jantlı 3,5 cm yaylı 106 gti ile bile işkenceydi edirne yolları, hatta doğalgaz çalışmaları yapılırken arabayla karaya oturup inip iterek geçirdiğimi bilirim toprak birikintisini

bendede saxo vts vardı sedefli beyaz geçen sene sattım 15'' jantlı 3.5 cm yaylıydı görmüşündür belki edirnede arabayı şimdide rcz sevdam başladı 10 ay sonra almayı düşünüyorum edirne merkez plakalı ilk rcz bende olucak kısmet olursa

biliyorum biliyorum damalı kaplama felan vardı hatta aldığın gibi bi kayış yüzünden motorda sorun olmuştu duyduğum kadarıyla.. nereden biliyorum ben 106 bakarken senin arabayı tavsiye etmişlerdi bana edirnede bitane 34 plaka siyah rcz vardı 156'lık ve otomatik vitesti ama sanırım o, ayıklamıştım çünkü onu 106 ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doktorsihirbaz

quote:

biliyorum biliyorum damalı kaplama felan vardı hatta aldığın gibi bi kayış yüzünden motorda sorun olmuştu duyduğum kadarıyla.. nereden biliyorum ben 106 bakarken senin arabayı tavsiye etmişlerdi bana edirnede bitane 34 plaka siyah rcz vardı 156'lık ve otomatik vitesti ama sanırım o, ayıklamıştım çünkü onu 106 ile

doğru kayış yüzünden motorda sorun oldu ama benden önceki sahibinde oldu o sorun motor yaptırmıştı o sorun yüzünden sonra ben aldım 1 sene kadar kullandım sattım bursaya bende görüyordum geçen sene 34 plaka rcz ama 4 5 kere gördüm bidaha kayboldu ortalıktan arada 39 plaka siyah rcz geliyor edirneye 2 hafta öncede 59 plaka beyaz rcz vardı tuğla fabrikasına gelmeden önce üninin orda bi apartmanın önüne çekmişti beyazıda çok hoş duruyormuş ama 200 hp manual yok malesef beyaz olarak kısmet artık 22 plaka rcz görmek istiyoruz edirnede

• RCZ nin yakıt deposu kaç litre ki ? 70- 80 lt ise 550 km çok az ama 40 -50 lt ise iyiymiş
  • bende 308 in aynı motora sahip 156 lığı var...agresif kullanımlarda 400 km ye kadar düşüyor 1 depo ile...eğer ekonomi diye zorlarsanız max 550 - 600 km arası bişey yakalayabilirsiniz
  • RCZ nin deposu 55 litre aracı almak kısmet olursa bende aynı değerleri yakalamayı çalışıcam 500 ile 600 km güzel değerler şehiriçi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.