Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka maka güzel reklam oldu. Anonim çeviri grubunu tebrik ederim. twit-youtube-face her yer de engellendiklerini yayınladılar. Sağlam bir satış yaparlar. Kimse de sesini çıkaramaz..
  • Arkadaşım söyledi discord da walküre “ bu süreç geçsin 2 hafta uyuyacağım” yazmış. İnsan neden böyle bir şey yazar? ortada bir süreç var ve bir şeyler mi bekleniyor acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rd2 olayı sıktı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalkerx

Arkadaşım söyledi discord da walküre “ bu süreç geçsin 2 hafta uyuyacağım” yazmış. İnsan neden böyle bir şey yazar? ortada bir süreç var ve bir şeyler mi bekleniyor acaba?
    Demek istediği, yayınlanıp yayınlanmayacağı belli olsun 2 hafta kafa iznine çıkıcam diyor. Yayınlanması için atılan mailler var ama bir işe yaramayacak. Yayınlanmayacak gibi duruyor şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skywalkerx kullanıcısına yanıt
    Himm ben aynı ekip sandım. Hatırlatma için teşekkürler.

• berbetmus kullanıcısına yanıt
    Bedavaya ilk çıkışından oyun alıyorlar. Bazılarının sponsoru oluyor.

Sence bu durumda youtuber larin umurunda olurmu oyuncular?

Alayı fason bunların!

• Kötü bir olay

• Bütün bu tantana bir OYUN için mi yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Bu yama için pc toplayan bile var gerisini sen düşün
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Valla ben etmedim. Her zaman da desteklemiştim gerek Erdi Eliaçık olsun gerek Venomtrk Okan abi olsun. Kendileri neden dağıldı bilmem de Türkiye ye Türkçe yamayı tanıtan grup OyunÇeviriydi.
  • Ücretsiz çeviri için ekip kuruyorsanız count me in

• elemanın biri demiş ki qnoops bunların çevirisini baltaladı. adam olabilecek en hızlı şekilde en iyi çeviriyi yapıyordu.

vay arkadaş demek ki çeviri olayını bunlar bir de tekeleştirirse işimiz var demektir. sıradan biri kendi kendine çeviri yapamayacak, yayınlayamayacak veya ücretsiz yayınlamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

elemanın biri demiş ki qnoops bunların çevirisini baltaladı. adam olabilecek en hızlı şekilde en iyi çeviriyi yapıyordu.

vay arkadaş demek ki çeviri olayını bunlar bir de tekeleştirirse işimiz var demektir. sıradan biri kendi kendine çeviri yapamayacak, yayınlayamayacak veya ücretsiz yayınlamayacak.
    Benimde en kıl olduğum nokta buydu. Bunlardan sonra ücretsiz yama bulamaz, çıkmaz oldu. Oyunu satın almışım 10 liraya bakıyorum yama 20 lira. Oyunu satın almışım 28 liraya yaması 30 lira. Bu nedir ağa kafayı mı yediniz. Bunlar çıktıktan sonra yama sektörü nanayı yedi resmen.
  • Walküre Kohen'den bahsetmemiş kimse

• Böyle bir olayin ve çalismanin varligindan haberdar bile değildim ben ingilizce bilmeyen bir gamerim ve rdr 2 yi oynadim bitirdim

Şunu söylemeliyim ki rdr 2 nin ingilizcesinin agirligi ilk okul fişlerinin agirligi kadardir ali ata bak, bak ali baklari cevirmek icin para istenmesi acikcasi garip geldi bu oyunu ingilizce bilen bilmeyen herkes anlayarak oynayabilir hic beklemeyin ceviri meviri hala bekliyorsaniz acin oynayin oyunu

Bu arada konu sahibi hakli gamer oldugum kadar is adamiyim da 30 yasinda esnafim bu hareketler beklentiyi yukseltmeye yonelik ucuz hareketler ilk okul fisi cevirip para isteyecek üc beş çakala çukala para kaptirmayin sıkıyorsa divinity 2 çevirsinler yada fallout veya dragon age vb.

• Böyle sıkıntılı insanlarla dolu bir ortamda boşuna zamanınızı kaybetmeyin gidin ingilizce öğrenin, o şekilde oynayın geliştirmeye çalışın kendinizi. Çoğunuzun belli bir seviye ingilizcesi var gerektiği kadar kendinizi zorlarsanız gerisi bir şekilde gelir arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Benimde en kıl olduğum nokta buydu. Bunlardan sonra ücretsiz yama bulamaz, çıkmaz oldu. Oyunu satın almışım 10 liraya bakıyorum yama 20 lira. Oyunu satın almışım 28 liraya yaması 30 lira. Bu nedir ağa kafayı mı yediniz. Bunlar çıktıktan sonra yama sektörü nanayı yedi resmen.

Alıntıları Göster
    Aynen

Epic de odeys 28₺ kadar düştü

Yama kaç TL 40₺

Odeys dopdolu oyun 28₺. Ama yama 40₺

Birde bunların yancisi var. FedEx. Oyun çeviri yaptığı yapamalari port yapar. Para ister , 20.5 ₺ indirimsiz Fiyati olan oyuna. 15₺ ister Facebook dan yazın güzellik yaparız der

Q Kardes efsane yama yapar. Bunlar kalkıp yalvarırım parari yap biz para istiyoruz der yapmayınca adamı linç kampanyası.baslatir

Sektör. Böyle gidecekse varsın kapansın

90 kuşağı sanki elinde İngilizce yama ile bitirdi

Herşeyin. Fazlası zarar orta yol. Bulunmaz ise hiç olmasın

Pass sistemi aşırı saçma ve pahalı sen mikrosoft musun para istiyorsun , kiralama bedeli ?

Adamlar her ex oyunu ücretsiz oynatır. Ve senin bütçeden daha aza , neymiş. Yamalar siliniyor niye siliniyor ?

Çünkü insanları aylık. Para olarak bağlamak istiyorlardı

Sen bir ürün köy sonra sistemi sağlarsınız

Ortaya ürün yok hayal var

Her ay üyelik ile oyunlar senin olsa. Neyse diyeceğiz o bile doğru değil

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Yahu o adamı ücretsiz yama yapanlar bile sevmiyor ki... Ulan bu gizli gizli çevirir pat diye bizden önce çıkarır o kadar çaba boşa gider düşüncesinde olanları bir tek ücretli yama yapanlar mi sanıyosunuz? Elemanı 2 ücretli yamayı gizli gizli çevirip ekiplerden önce çıkardı diye nerdeyse ilah edecek bazı kişiler.

• QReal kullanıcısına yanıt
    Hocam sen ettin demedim ki genel söyledim ama senli sizli yazınca öyle anlaşılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: zeoce

Hocam 1 haftada 2 milyon kelimeyi o kadar cğmleyi anlayıp anlamına uygun çevirebiliyorsanız helal olsun ama yapabileceğinizi sanmıyorum.
    2 milyonsa 1 haftada zor tabi ama yine de 50 kişinin 7 ayda yapacağı iş değil. Liseden beri az çok çeviriyle uğraşıyorum, oynanabilecek seviyede bir çeviri çıkarırsın 1 ayda. Benim değil 1 hafta 1 gün bile ayıracak zamanım yok o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.