Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r0ket

Şimdilik bi gelişme yok ama dc lerinde walküre sürekli bişiler olabilir tadında konuşuyor.

Alıntıları Göster
    walküre'de çok nazlandı he. adam akıllı bir şey demiyor hep topu yuvarlıyor ortaya

salmayacaksınız da salmıyoruz yamayı desinler de ingilizce başlayalım bari
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle zor haftalar geçirdik. Hayır RDR2 ile ilgili bir duyuru değil bu, onun her şekilde nihayete ermesi için siz de biz de biraz daha bekleyeceğiz. Bugün bazı kararlar aldık. Horizon Zero Dawn projemiz yayınlanacak. Şu an %97'de. Bir hafta içinde testine başlayıp daha sonra projeyi yayınlayacağız. Pek uzatmak istemiyoruz.

Üyelik sistemine geçmeyi planlıyoruz. Ayrıntıları, yine sitemiz ve yine Discord üzerinden duyuracağız. Kısaca plan şu: Üyelik sisteminde aylık 15 lira gibi tek plan bir ücret karşılığında bütün yamalara sahip oluyorsunuz. Üyelik bittikten sonra oyunun güncelleme alması, oyunu/yamayı silmeniz veya bilgisayarınıza format atmanız vb durumlara kadar yamaya erişebiliyorsunuz. Oyunlar için ayrı ayrı ödeme yapılmayacak. Topluma açık bilgilendirmeler devam edecek, Üyelere özel DC kanalı açılacak. Geri bildirimleriniz ile Üyelik sistemi değişebilir ve gelişebilir.

Şu ana kadar çevirmiş olduğumuz bütün oyunlar Üyelik sisteminde yer alacak. Heavy Rain'i de en yakın zamanda güncelleyip Üyelik sistemine ekleyeceğiz. Son güncellemeler ile dosyaların oldukça değiştiğini görüyoruz. Sıfırdan araç yazılması gerekti. Horizon Zero Dawn projemiz çıkana kadar Üyelik sistemine geçmeyeceğiz.

Önümüzdeki zamanda Üyelik sistemi ile daha doyurucu açıklamalar, ne olacağı, neleri kapsayacağı dahil pek çok soruyu, geri bildirimlerinize dayanarak da cevaplamayı planlıyoruz. Hep beraber ne olacağını göreceğiz. Önümüzdeki günlerde yeni sitemize geçeceğiz.

Son olarak lütfen unutmayın, bu sistem, projelerin devamlılığı için yapılıyor. Projelerin devam edip etmeyeceğini de yine siz belirleyeceksiniz.
    Şu an durumlar bu şekilde.

grubun yaptığı son açıklama bu şekilde. beni haklı çıkaracakları çok belliydi. bu işin sonunda rdr 2 yaması da çıkacak bal gibi ve aylık ödemeye dahil olacak. 3 kuruş için bu kadar dalavereye, tırışkadan hikayelere hiç gerek yoktu.

• r0ket kullanıcısına yanıt
    eğer gerçekten bu sistem için böyle saçmalıklar yapıldıysa Allaha havale ediyorum bunları ....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rdr2 yaması çıkmayacak boşu boşuna kendinize kuruntu yapmayın işin ucunda milyon dolarlar içeren telif davası var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır o maili göstermedikleri maile körü körüne inanıyor musun sende? yamayı cıkaracaklarsa çıkarsınlar parasını verip alalım yada tamamen rafa kaldırdık desinler zaten 2 kişi oynayacaz bir şekilde anlaya anlaya oynarız bu nedir oyunu aldım ekstra ram aldım bekliyorum 1 aydır.
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    Acaba yapımcı firma bu uyarının gizli kalmasını emaile eklemiş olabilir mi
    Neden civ 6 yaması da kaldırıldı neden birçok çevirmen gruptan ayrıldı
    Yamanın çıkacağını düşünerek kendinize yazık ediyorsunuz
    O yama bu saatten sonra çıkmaz çıkması imkansız forumdaki şikayetçi kesim emellerine ulaştı

• Neye tantana ediyo bu insanlar. Üyelikte olsa bi kere para vercen tek satılsada bi kere vercen. 30 50 70 ne fark eder. Adamlar biraz daha bekleyin demişler. Çıkacak RDR2 yaması gayet belli. Ortada bi emek varsa karşılığıda olmak zorunda. Çeviren arkadaşlara başarılar diliyorum merakla yamanın çıkmasını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Projelerin devamlılığı için üye olmayız olur biter. Şu saatten sonra Anonymous bedava yama dağıtsa işim olmaz. Bir çok kişinin güveni kalmadı bu gruba. Yaptıkları katakullileri günümüz siyasetçileri yapmıyor. Şikayetmiş oymuş şuymuş alayı bahane... Zamanında şikayet etmemiştim. Hatta edenleri eleştirmiştim de o kadar olaya rağmen yarın çıkıp da "Taa daaa Süpriz RDR 2 yaması yayında" derlerse elimden geldiğince tüm bağlantılarına şikayetimi edeceğim. Bütün insanları gerizekalı yerine koyup bir tek kendilerini akıllı sanıyorlar. Yermiyiz ulan biz.!!! Neyyse, bölüm admini yine "Düzeysiz Mesaj"dan 4 gün banlasın beni... Düzeysiz mesaj neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azor ahaii

Projelerin devamlılığı için üye olmayız olur biter. Şu saatten sonra Anonymous bedava yama dağıtsa işim olmaz. Bir çok kişinin güveni kalmadı bu gruba. Yaptıkları katakullileri günümüz siyasetçileri yapmıyor. Şikayetmiş oymuş şuymuş alayı bahane... Zamanında şikayet etmemiştim. Hatta edenleri eleştirmiştim de o kadar olaya rağmen yarın çıkıp da "Taa daaa Süpriz RDR 2 yaması yayında" derlerse elimden geldiğince tüm bağlantılarına şikayetimi edeceğim. Bütün insanları gerizekalı yerine koyup bir tek kendilerini akıllı sanıyorlar. Yermiyiz ulan biz.!!! Neyyse, bölüm admini yine "Düzeysiz Mesaj"dan 4 gün banlasın beni... Düzeysiz mesaj neyse...
    Almayabilirsin. Almak zorunda da değilsin. Oyunları Türkçe yama ile oynamak zorunda da değilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Rdr2 yaması çıkmayacak boşu boşuna kendinize kuruntu yapmayın işin ucunda milyon dolarlar içeren telif davası var
    zhuahuhua:))

iyi güldürdün.

RDR 2 yaması kimdeyse yollasın bana ben herkese yollarım FBİ CİA beni yakalasın kabulümdür.

milyon dolarlarını da vereceğim.

Yer Ankara / Mamak FBİ peşime düşerse kolay bulacağı bir lokal bir bölgedeyim.

Anonymous çeviri sesime gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 10 Ağustos 2020; 10:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMetto

Neye tantana ediyo bu insanlar. Üyelikte olsa bi kere para vercen tek satılsada bi kere vercen. 30 50 70 ne fark eder. Adamlar biraz daha bekleyin demişler. Çıkacak RDR2 yaması gayet belli. Ortada bi emek varsa karşılığıda olmak zorunda. Çeviren arkadaşlara başarılar diliyorum merakla yamanın çıkmasını bekliyorum.

aklı selim insan yorumlarını çok seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 10 Ağustos 2020; 10:41:10 >
  • Shaddar kullanıcısına yanıt
    Bu istediğini discord kanalında dile getir :))

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Bu istediğini discord kanalında dile getir :))
    paylaş paylaş orda da:)
    Ne işim olur beni ilgilendirmez uzaktan gelişmeleri takip ediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: azor ahaii

Projelerin devamlılığı için üye olmayız olur biter. Şu saatten sonra Anonymous bedava yama dağıtsa işim olmaz. Bir çok kişinin güveni kalmadı bu gruba. Yaptıkları katakullileri günümüz siyasetçileri yapmıyor. Şikayetmiş oymuş şuymuş alayı bahane... Zamanında şikayet etmemiştim. Hatta edenleri eleştirmiştim de o kadar olaya rağmen yarın çıkıp da "Taa daaa Süpriz RDR 2 yaması yayında" derlerse elimden geldiğince tüm bağlantılarına şikayetimi edeceğim. Bütün insanları gerizekalı yerine koyup bir tek kendilerini akıllı sanıyorlar. Yermiyiz ulan biz.!!! Neyyse, bölüm admini yine "Düzeysiz Mesaj"dan 4 gün banlasın beni... Düzeysiz mesaj neyse...
    Üye olmuyorsun madem bu stresi kendine niçin yaşatıyorsun yama çıkarsa yine şikayet ederim ilgili yerlere bla bla emin ol onlar önlemini alıp çıkartırlar yamayı ula madem oyunu oynamayacaksın ne diye benim keyfime engel oluıyorsun hayır siz ne yaşıyorsunuz kendi dünyanız da gerizekalı yerine koyulduğunu hissediyorsan bak yoluna çık buradan başka '' Gönüllü '' yamalara destek ol tabi forum da yapanı bulursan. Ne kadar toksit bir kitle yetişiyor yahu lütfen üye ol Allah aşkına eve ocağa ekmek girmez sen üye olmazsan bi salın insanları yahu oynamıyorsan para da vermeyeceksin bu kibir niye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 10 Ağustos 2020; 12:21:56 >

• Çok büyük dümenler dönüyor. Geçmişte yaşananlardan hiç bir ders çıkarılmamış. Aynı yamanın ücreti gibi gereksiz yere lastik gibi uzatıyorlar bu RDR2'nin akıbetini.
  • Gerizekalı yerine konmak senin hoşuna gidiyor olabilir. Benim gitmiyor. Senin alacağın zevk benim zerre umurumda değil. Sende yamanın çıkması için elinden gelen her şeyi yap. Beni alakadar eder bir durum olmaz. Dediğim gibi ilk başları çok destekler , sever , hatta çoğu ücretli yamalarını almıştım bu grubun. Yaptıkları olaylar artık acizlik seviyesinde ben bunu hazmedemem. Sen basit bir yama yapan grupsun, neyin tribini kaprisini yaşıyorsun da holding sahibi gibi davranıyorsun. Eski konuları git oku ilk günden beri dediğim şey "Şikayet falan yok, kafalarındaki sistemi yapamadıkları için yamayı çıkartmıyorlar." Yapılan açıklama ile bunu gördük. Ayrıca bu tür bir olayda T2'den resmi izin almadıkça hiçbir önlem alamazlar... Kendileri yazıp kendileri oynuyorlar... Burdaki herkesi "Ooooo, kralsınız aslansınız" yalakalık yapmasını bekleme... Ayrıca ben üye olmazsam o üye olmazsa şunlar üye olmazsa, sen tek başına üye olup yama sektörünü kurtarırsın aynen devam. Biz burda toksiklik değil panzehirlik işlevi görüyoruz, zehirli uzvu tespit edip yayılmadan müdahale ediyoruz.

Aynısını ben de dedim. Tüm sorumluluk bende olsun siz verin bana yamayı ben sızdırıyım dedim ama mesele yamayı sızdırmak olmadığı için kabul etmediler. Milyon dolarlık dava cart curt konuşanlar var hala şaka gibi 😂 verin bana yamayı ben sızdırıyım yamanın başına da cafcaflı kullaniciadi11 sunar yazın hatta altınada t2 nin ....... yazın hakaret davası da açsınlar bana. Milyonlarım çok benim öderim 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadi12 -- 10 Ağustos 2020; 13:39:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Aynısını ben de dedim. Tüm sorumluluk bende olsun siz verin bana yamayı ben sızdırıyım dedim ama mesele yamayı sızdırmak olmadığı için kabul etmediler. Milyon dolarlık dava cart curt konuşanlar var hala şaka gibi 😂 verin bana yamayı ben sızdırıyım yamanın başına da cafcaflı kullaniciadi11 sunar yazın hatta altınada t2 nin ....... yazın hakaret davası da açsınlar bana. Milyonlarım çok benim öderim 😂
    :))

adamsın.
  • yapsınlar şu aboneliği, umarım yeterli talep de olur ve dedikleri gibi her ay aaa oyun çevirirler. mis gibi sistem. mamo bir youtuberın chatinde adının yanında keser sapı görünecek diye 10-20tl'ye abone olanların ya da olmayı normal görenlerin neden eleştirdiğini de anlamıyorum bu pass olayını. bu foruma hiç bulaşmadan umarım en kısa zamanda hayata geçirirler bu pass olayını.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.