Şimdi Ara

Re: acil @@@@@@ Kimse Anlayamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb Arkdaşlar Bu Forumda Yeniyim Bütün Forumlara gittim Diyebilirim Ve Bazı Telefonculara gittim ama SOrunu Kımse Cözemedi Burda Çözülecgini Umuyorum ...

Sorunum Şöyledir Galaxy Minim Wardı Hattımda Hiç bir Numara Gözukmuyordu Ve Telefonunu Deqiştr Dediler Bnde gittim Galaxy ace Aldım ama Hala Gorunmuyor Ve Sim Karta Numaralar Kaydedilmiyor gidip 50 tllik Telefon Aldım Ve Hersey oLdu Kaydedildi Gözüktü Şimdi Hata Nerde ? Herkes birşey Söylüyor..

• sim kartın eski mi. kaç kb'lik
  • İki telefondada oluyorsa sorun karttadır kesin
  • iyide Diger Telefonlara Taktımmı Dandıklere Taktım mı Hepsini Gösteriyor..
  • yeni telefonlar genelde 64 kb sim kartla stabil çalışıyor
  • Nerden bilcez Kbsini ?
  • Üstünde yazar genelde
  • SIMPlus64 Yazıyor 64 kb ama Ne Numara Gösteriyor Telefon Nede Numara Kaydediliyor Telefonum 0 daha Galaxy ace.. Dandık Tlefonda GÖsteriyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordhacker

Mrb Arkdaşlar Bu Forumda Yeniyim Bütün Forumlara gittim Diyebilirim Ve Bazı Telefonculara gittim ama SOrunu Kımse Cözemedi Burda Çözülecgini Umuyorum ...

Sorunum Şöyledir Galaxy Minim Wardı Hattımda Hiç bir Numara Gözukmuyordu Ve Telefonunu Deqiştr Dediler Bnde gittim Galaxy ace Aldım ama Hala Gorunmuyor Ve Sim Karta Numaralar Kaydedilmiyor gidip 50 tllik Telefon Aldım Ve Hersey oLdu Kaydedildi Gözüktü Şimdi Hata Nerde ? Herkes birşey Söylüyor..

Arkadaşım android telefonlarda sim kartaki numaraları direk göstermez numaraları içe aktarman lazım bunun için telefonun rehberine gir menu tusuna bas içe dışa aktar seç sim kart ve bellek kartı diye ufak pencere cıkar sen sim kart seç ve tüm numaraları içe aktar olması lazım kolay gelsin..

• Kesinlikle OLmadı Kardesm
  • Rehbere gir kişiler sekmesine tıkla daha sonra menü tuşuna bas görüntüleme seçeneklerinden sim kartı seç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesm Dedinden Bişe ANlamadm daha AYrınıtılı Anlatırmısın daha çözen Olmadı
  • Daha ayrıntılı nasıl anlatabilirim ki telefon sekmesi var ya yeşil olan ana ekranda ona bas numara çevirici çağrılar kişi listesi falan var orada kişi listesi olan yere bas sonra telefonun menü tuşuna bas küçük bir ekran gelecek oradan görüntüleme seçeneklerine bas yeni gelen ekranda sim kartı seç tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.