Şimdi Ara

Real Racing 3 ACİL YARDIM LÜTFEN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar konuya giriyim direk ben eskiden real racing 3 oynuyordum ve sıkılınca silmistim şimdi tekrar yükledimde eski profilimi nasıl geri getirebilirim lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• komple silmişsen geri gelmez. 0 dan başlarsın oyuna
  • eğer facebook ile eşleştirmişsen hesabını tekrar gir herşey yüklenir yok yapmadıysan artık geri getiremezsin

• oyun içinde facebook hesabın ya da google+ hesabın ile giriş yaptıysan (yapmamış olsanda dene) cloud save kısmından restore to device de, tamamdır
  • Konu başlığını görünce zıpladım hemen.Ben de dünden itibaren konu başlığı oyunu açamıyorum.Oyunu tıklıyorum,2 sn sonra hata verip duruyor ve kapanıyor.Support kısımındaki formu doldurup sorunu yazdım;geri dönüş olmadı henüz.Ayrıca crash report u da defalarca gönderdim.Telefonum Sony,Xperia Z1.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Face ile girmiştim o zaman olur teşekkür ederim kankiler

• Deniztos telefonunun içi oyunlarla filan dolumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asphalt 8,hill climb racing,pinball pro,101 plus ve ok plus,2048,batakçı ve flapp bird var.5 gb yakın da boş alan var.

• Allah allah başka forumlarda görmüştüm hafıza dolu olunca kasma yapabiliyomuş yada oyundan atma eger sendede o durumdan varsa grafikleri düşürmen lazım olabilir onun içinde ' Real Racing 3 Graphics' diye google playde bi uygulama var onunla bi kademe grafigi düşürebilirsin yada yeni güncelleme geldigi için sony tarafında yazılımsal sorun vardır ya beklersin yada o programı denersin
    Eger programı indirip kullanamazsan burdan yaz anlatıyım ben kullanmadım ama bulurum kullanımını hadi hayırlı ramazanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan_BlackRaze -- 22 Temmuz 2014; 0:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan_BlackRaze

Allah allah başka forumlarda görmüştüm hafıza dolu olunca kasma yapabiliyomuş yada oyundan atma eger sendede o durumdan varsa grafikleri düşürmen lazım olabilir onun içinde ' Real Racing 3 Graphics' diye google playde bi uygulama var onunla bi kademe grafigi düşürebilirsin yada yeni güncelleme geldigi için sony tarafında yazılımsal sorun vardır ya beklersin yada o programı denersin
    Eger programı indirip kullanamazsan burdan yaz anlatıyım ben kullanmadım ama bulurum kullanımını hadi hayırlı ramazanlar

O grafik uygulaması kitkatta çalışmıyor

Edit: çalışıyormuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluetoothGuy -- 22 Temmuz 2014; 2:28:57 >

• Çok teşekkür ederim ikinize de.Programı gün içinde müsait olduğumda indirip deneyeceğim,ayrıca bir de virüs programı indirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden;öneriniz var mı bunun için?Firemonkeys de geri mail atmış ama faydalı birşey yok,sadece ilgineceklerini söylüyorlar.Bir hafta falan güncelleme beklerim,bu süre içinde de sorunun telefon yazılımı mı yoksa oyundan mı olduğunu öğreniriz inşallah.Tekrar teşekkür ederim.Hayırlı ramazanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Android Operating System

quote:

Allah allah başka forumlarda görmüştüm hafıza dolu olunca kasma yapabiliyomuş yada oyundan atma eger sendede o durumdan varsa grafikleri düşürmen lazım olabilir onun içinde ' Real Racing 3 Graphics' diye google playde bi uygulama var onunla bi kademe grafigi düşürebilirsin yada yeni güncelleme geldigi için sony tarafında yazılımsal sorun vardır ya beklersin yada o programı denersin

O grafik uygulaması kitkatta çalışmıyor

Edit: çalışıyormuş :D

Bende çalışmadı hocam.Android önlem aldığı ile ilgili bir yazı çıkıyor direkt.Neyse,virüs de yokmuş telefonumda.Güncelleme gelince ne olacak bakalım,yoksa silip kuracam ben de.

• quote:

Hafızanın dolu olması hiç bir şeyi değiştirmez

• quote:

Meraba arkadaşlar konuya giriyim direk ben eskiden real racing 3 oynuyordum ve sıkılınca silmistim şimdi tekrar yükledimde eski profilimi nasıl geri getirebilirim lütfen yardım

data verisini bilgisayara atsaydın sonra tekrar telefona atardın oynardım hocam
  • Kardeş hiçte öyle degil maalesef cihazında 1 gb yada 400 mb filan kalsın gör bakalım arayüz filan nasıl kasıyo ben yaşadım da konusuyom

• deniztos D kullanıcısına yanıt
    Kanka bide şunu dene pc de bilirsin belki advanced system care 7 onun mobil versiyonu var aynısı onu indir bedava adı'advanced mobile care' süper bişi her işe yarıyo pro temizlik ve oyun hızlandırıcı(ram boşaltma) dahil

• the phantom of the opera kullanıcısına yanıt
    Ya bu real racing 3 bana kıl galiba ya kardeş harbiden öyle yapsaydım tab e bi pc için iso dosyası indirdimde 6 gb , boş alan yoktu real racing 3 ü sildim şimdi dosyayı indirdikten sonra yükledim eski profili getirmiyo restore den , artık hile yapanlar ceza alıyo ondan galiba geri alamıyorumdur demi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.