Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım trde sadece operasyon(satış-pazarlama) icin konumlanmış kücük bir ekip var, onlar bir yandan önce kendilerini büyütmeye calısıyorlardır. Dolayısıyla iletişim icin bir ekipleri ya yok yada bir ajans veya bir iki kisi ile anlasıp koyacaklar dijitale medyaya.
    Yani teknik ekip falan hic oralara girmiyorum, telefonlar bile trde olmayabilir, belki lansman kayıtına göre bir miktar gelmiştir, sitelerle anlasıldıysa onlara gelmisse gelmistir.

Ama her ne ise bilgilendirsinler, bir hesap acmıslar oradan yazabiliyorlar, yazsınlar lütfen biz de ona göre hareket edelim.

Bu arada honor 20 nin TR lansmanı 4 Eylül olarak acıklanmıs, heralde lansmanla birlikte satış da başlar.https://www.log.com.tr/honor-20-ailesi-icin-cok-sevindiren-turkiye-mujdesi/

Realme 3 pro bakalım önce mi lansman yapacak, ah bi bilsek @realmeturkey

• Honor 20 bu telefonun rakibi değilki honor çok daha üst segmentin ürünü 3k nın da altına gelmez zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor 20 Lite gelirse o rakip olarak gözükebilir.
    Şu dört telefon birbirine rakip oluyor.
    Hepsinin bi tarafları iyiyken diğer tarafları kötü, herkes ilgilendiği alana göre...

Xiaomi Note 7 - Meizu Note 9 - Honor 20 Lite - Realme 3 Pro https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/144602-153163-159130-162646/redmi-note-7_meizu-note9_realme-3-pro_honor-20-lite/

Bu arada indirim kuponunu kesin kullanmayacak birisi varsa benimle paylaşabilir mi, aklım biraz Meizuya kaydı benim de ama realme de alabilirim. Gerci herkese indirim yapacaz dediler ama bakalım...

• SrhtByz S kullanıcısına yanıt
    Honor 20 parasını haketmeyen bir cihaz. 20 lite ise kirin 710 ile almaya değmez. Meizu güncelleme vermiyor ve snapdragon 675 yerine 710 u tercih ederim.

Realme 3 pro, redmi note 7 ve honor 9x harici telefon almaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Ağustos 2019; 4:20:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliklerini okuyordum. Hımm vay be derken bu telefona micro usb koyduklarını görünce koşar adım uzaklaştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:39:29 >
  • Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    Girilmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberNight

Özelliklerini okuyordum. Hımm vay be derken bu telefona micro usb koyduklarını görünce koşar adım uzaklaştım
    Ne zararı var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JokF J kullanıcısına yanıt
    Hiçbir bilgim yok diyelim. Buna rağmen mantıklı bir açıklamam var. Micro usb tek taraflıdır. Arka yüzüyle girmez telefona. Binlerce defa şarj ediyoruz telefonu. Her seferinde düz mü ters mi diye bakmak bile eziyettir.

Usb-c standartında iki taraf da aynıdır. Ve telefona takılan taraf farketmiyor. Bu bile güzel bir kolaylık değil mi?

Hızdır, standarttır,teknolojidir hiç bahsetmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberNight -- 24 Ağustos 2019; 15:38:32 >
  • CyberNight C kullanıcısına yanıt
    Şarj girişleri bence tercih meselesi benim için bir sorun teşkil etmiyor ben 5 senedir micro usb kullanıyorum hiçte sorun yaşamadım o kullanıcının nasıl kullandıgına baglı birşey hız konusuna gelirsek zaten yarım saatte %50 şarj yapabiliyor bence yeterli
  • Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar pasaport kayıtlı değil imei atılmış telefonlar yakında imei atılımış telefonlar ilgilide yasa çıkacak hocam. Cihazlar elde patlayabilir. Ayrıca ne kadar da mevcut vergileri eleştirsem de imei atılmış cihazlar benim için vergi kaçırmaktır. Bu yüzden bu tür cihazları tasrif etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 24 Ağustos 2019; 18:41:55 >
  • CyberNight C kullanıcısına yanıt
    quote:

Her seferinde düz mü ters mi diye bakmak bile eziyettir.

Micro Usb'lerin düz tarafında genelde hafif bir tırtık olur, bakmadan sadece elinle doğru yönü bulabil diye.

Bende 3 senedir type-c kullanıyorum ve onun taraftarıyım, ama sebebiniz biraz yanlış.
  • Arkadaşlar lansman indirimini aldıktan sonra bu süre icerisinde baska telefonu almış, herhangi bir sebeble bunu almaktan vazgecmis, öylesine kod almış veya birden fazla kod almış birisi kodunu benimle paylasabilir mi?
    Takip ettiğim kadarıyla kod olayının bir esprisi kalmadı çünkü 1700 tl'ye satışa sunulacak telefon (Realme hesabı açıklama yapmıştı bu konuya).

Kodla indirim olmuyacak, herkese 100 tl indirimli satıcaklar.
  • Öyle acıklama evet ve muhtemelen bir coğu öylesine almıstır kodu, ben sadece belki ön satış yaparlar kod alanlara diye sordum aslında, yani kesin kullanmayacaksa diye istiyorum.
  • Çok istiyordum bu telefonu almayı onun için tüm mesajları hiç üşenmeden okudum.

Pek çoğunuzun tedirginliklerine katılıyorum.

Ve de oluşan sorunlara açıklık getirilmeden kesinlikle alınmasına karşıyım.

1) 19 Ağustos ta satışa çıkacağı söylenen telefonun daha incelenmesi bile yapılmadığına göre bundan sonra güvenimi sağlayacak bilgi yok. Neden?

2) Garantisi bilinen güvenilir bir firma tarafından yapılacağı taahhütü yok . Neden? - bu belirtilmeli(servisini kendisi yapacakmış - tam bir güvensizlik - siz kimsiniz)

3) Kesinlikle online olmayan en az bir mağaza zincirinde (teknosa, medimarkt, vatan gibi) satışı olmalı. (Online olarak kendi sitesinden satacakmış. Tehlikeye fırsat)

4) Lansmanını yapan firmanın açık adresi, sorulara yanıt verecek telefonu, emaillere yanıt verecek çalışma sistemi yok. Neden?

5) Lansmanını yapan firmanın telefonun sorun olduğunda arkasında duracağının kanıtı yok(Şimdiye kadar verilen sözünü tutamamış bir firmaya ne derece güvenebilirim) Nasıl?

6) Telefonun satılacak versiyonlarının diğer ülkelerde de satışa çıkan kalitede olmalı (sorunlu olanlarının Türkiyede satışa getirilmemesinin garantisi yok neden?

7) Üretici firmanın bu ithalatı yapıp burada satmaya çalışan firmanın ne kadar arkasında duracağının teminatı
    (Ana üretici sitesinde Türkiye linki yok neden?

Ben piyasaya çıktıktan sonra en az 3 ay geçmesini bekleyin derim.

Ancak o zaman ve de bu sorunlara çözüm bulunursa düşünülebilir.

Ucuz ve de donanımı iyi diye reklama inanmak zor kazanılan paranın sokağa atmaktan farkı olmaz herhalde.

Birkaç yüz sipariş alıp belki de toplanan paralarla birkaç ay sonraya teslimat durumu oluşmayacağı ne malum onu da bilmiyoruz.

Varlığı hakkında tek bilgimiz olan bir web sitesinden nasıl hesap sorulabilinir ki?

Parasını ödedikten sonra, ürünün arkasında duracağından emin olmamızı sağlayacak bir durum göremiyorum.

Ya siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaseminDH -- 25 Ağustos 2019; 14:40:2 >

• Beni en cok rahatsız eden merkez hesaplardan veya siteden TR ile alakalı bir acıklama bir işaret bir paylaşım yok. Global sitede TR bölgesi de yok, sosyal medyalarda da yok.
    Yani birileri site, sosyal medya hesapları acıp "Merhaba TR" yazmış bile olabilir.
    Resmi hesaplardan onaylı bir paylaşım vb. bir şey gerekli artık bu vakitten sonra...

Zaten sitelerinde mail adresinden başka iletişim bilgisi de yok (e mail de domainin). 2 tane adam gelmişler de gemi yanaştırıp mal indirip satacakken gümrüğe takılmış gibiler.
  • Yanlış biliyorsam beni duzeltin lutfen ama com.tr uzantılı alan adi almak çok zor. Sanayi bakanlığı vs gibi resmi kurumlara birtakim belgelerle başvurmanız lazim. Realme Türkiye yapilanmasi bence Oppo Türkiye'nin şemsiyesi altında başlayacak olmalı. Daha sonra belki daha büyük bagimsiz bir birim olacaktır.

Oppo gibi, Realme de Türkiye'ye kendisi geliyor olmalı yani Xiaomi'nin yaptığı yanlışı yapmiyor, Evofone gibi saçma sapan bir distribütöre markayi teslim etmek de ne demek. Umarım Xiaomi de yakin zamanda hatasini anlayip, distribütörü şutlayip kendisi işin başına geçer.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.