Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Snapdragon 855'li model gelecek mi ülkemize? Güncelleme konusunda Realme nasıl olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aklımı kurcalayan bir olay var. Şimdi yasal prosedürlere takıldılar diyelim.Satış yapamıyorlar. Peki neden inceleme ürünü göndermiyorlar?
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir hüsnükuruntu içindesiniz anlamadım

Firma resmi olarak Türkiye'ye geliyor.

Resmi olarak gelip ürün satması için belli sayıda servis ağını hazır etmesi gerekiyor zaten. İthal ediyorsa garanti prosedürlerini de bakanlığa iletip izin alması gerekiyor.

Nasıl kendi kendinize "Ortada ne telefonun kendisi var ne garantisi ne muhattabı." gibi bir çelişki içine girdiniz, Allah kolaylık versin size...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:39:48 >
  • En geç 30 Ağustos’ta satışa çıkacak gibi hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberNight

Hiçbir bilgim yok diyelim. Buna rağmen mantıklı bir açıklamam var. Micro usb tek taraflıdır. Arka yüzüyle girmez telefona. Binlerce defa şarj ediyoruz telefonu. Her seferinde düz mü ters mi diye bakmak bile eziyettir.

Usb-c standartında iki taraf da aynıdır. Ve telefona takılan taraf farketmiyor. Bu bile güzel bir kolaylık değil mi?

Hızdır, standarttır,teknolojidir hiç bahsetmiyorum bile.
    Bu yoruma tamamen katılıyorum eğer bu dediğin önemli olmasa zaten tip c teknolojisi çıkmazdı

• Realme 3 pro hızlı şarj desteğiyle redmi note 7 den daha hızlı şarj oluyor. Tek sıkıntısı tek yönde takabiliyorsun. Ee zaten ben devamlı micro usb kullanmaktan alıştım bana sıkıntı yaratmaz. Üstüne hıxlı şarj avantajı var. Fakat telefonu hala tr de göremedik. Tr yazılımı nasıl, servis desteği, satış kanalları hala belirsiz. En kötüsüde realme 5 pro çıkarken bize niye 3 pro geliyor? Realme kendisi bizzat tr pazarına giriyorsa niye yeni modelle girmiyor? Sanki elde kalan, yenilenmiş cihazları satacaklar sen hepsini getir isteyen istediğini alsın değil mi?

@Mihrali Bey
    Snapdragon 665 bencede düşük kalmış. 712 den aşağısı olmamalıydı. Mi a3 te kullandın zaten 665 i niye rn8 de de kulanıyorsun? Realme 5 pro hala fiyat performans olarak rakipsiz. Realme 5 pro veya honor 9x i beklemek en mantıklısı. Bu saatten sonra snapdragon 660-665 li vrya kirin 710 lu cihazlara 2k verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Ağustos 2019; 2:55:40 >
  • Arkadaşlar realme turkey e realme 5 pro yu istediğimizi aksi halde ürün almayacağımızı iletsek sonuç alınabir mi? Ortalama aynı çıkış fiyatına 5 pro varken 3 pro yu almak hiç içime sinmiyor benim ki almam büyük ihtimalle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım konulardan biri de şu: Şimdi bu adamlar direk Realme'nin kendi çalışanları değil mi? Yani Xiaomi Türkiye-Evofone gibi distribütör değiller. E o zaman nasıl oluyor da aynı serinin yeni cihazının 1 gün sonra (20 Ağustos-5 pro) tanıtılacağını bildikleri halde eski telefonu satışa çıkarmaktan (19 Ağustos-3 pro) bahsediyorlar? Geç getirirsin tamam da sadece 1 gün önceden getirmek çok saçma değil mi? Yoksa Türkiye ekibinin 5 pro'dan haberi mi yoktu ki eğer öyleyse bu daha da saçma bir durum.
  • güya kesın tarih vermişlerdi inceleme için. Hani nerede incelemeler 2 gün oldu?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.