Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar bi açıklama yaptılar ortalıktta yoklar. Mail attım İnstgram dan yazım Twitterdan yazdım hiçbir şekilde bir geri dönüş alamadım. Adamlar sanki açıklama yaptı ve ortalıktan kayboldu. Bü süreçte benim güvenimi kaybettiler cihaz özellikleri çok iyi olabilir böyle umursamazlık beni souğuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu sanırım içeriden bilen Umut Koçak adlı kişiye sorulan soruların cevabı:

Soru: Ağustos başında satişa çıkacak Realme 3pro vardı son durumu nedir ?

Cevap: Süreç çok karıştı firma tarafından değilde yakında temsilciler tarafından son ve biraz tatsız gelişmeler anlatılacak. Ancak ürünler çok yakın zamanda ne olursa olsun ülkemizde satışa çıkacak. Malesef detayları kendileri açıklamadan benim bu önemli detayları aktarmam doğru olmaz. Sizi biraz üzeceğini ve hayal kırıklığına uğratacağını düşündüğüm resmi duyuruyu bekleyin derim.

Soru: 3 pro yerine 5 pro yu getirsinler o kadar beklendi.

Cevap: Realme 5 Pro konusunda yapabilecekleri bir şey yok aslında firmanın Avrupa ayağına mahkumlar ve planlanan süreçte Realme Europe, Realme 5 serisini en erken üç ay sonra hazır edebilir görünüyor. Ancak firma ile resmi bağlar kopmuş iken inisiyatif alınıp planlanan süreçten daha erken getirilmeye çalışılabilir.

• quote:

boş yapmam

O zaman sus be kardeşim! Attığın mesajlarda da noktalama işaretleri kullan da yazdığın şeyler anlaşılır olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 26 Ağustos 2019; 18:6:37 >
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    quote:

firma ile resmi bağlar kopmuş iken

quote:

üzeceğini ve hayal kırıklığına uğratacağını düşündüğüm resmi duyuruyu

Realme Türkiye'ye gelmiyor yani, 3.parti bir firma getirip satıcak anladığım kadarıyla. Realme 5 pro beklemenin de bir manası yok o zaman.

Bundan sonra gözler Honor 9x ve 20'ye çeviriliyor.
  • Al dostum sen oku. Kör gözlerin görmüyor olabilir. Söyleyebilirsin normal karşılarım.Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )
    19-23 Ağustos arası teknoloji sitelerine ulaştıralacak yazıyor gördüğün gibi. Bugün de 26'sı. Demek ki ulaştırılmamış.
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan sorun T.C ile de alakalı değil. Firmada sorun var.
  • Prestor, bu son gelişme hakkında teşekkür ediyorum

quote:

Sizi biraz üzeceğini ve hayal kırıklığına uğratacağını düşündüğüm resmi duyuruyu bekleyin

Eyvah, fiyat mı değişti, garanti mi yetersiz, yoksa az sayıda mı geldi acaba

quote:

Firma ile resmi bağlar kopmuş iken inisiyatif alınıp planlanan süreçten daha erken getirilmeye çalışılabilir.

Firma ile ilgili bağlar koptuysa, getirmeye çalışan sadece bir "ithalatçı" olmuyor mu?
    ithalatçı firmaların getirdikleri ürünlerinin ne kadar arkasında durdukları konusu var, geçmişte hiç de istenen düzeyde olmadığını çoğumuzgözlemledik aslında.
    Bu da daha büyük bir eyvah.

Ben de aslında Çinli üretici firmanın ana sayfasında belirtilen (global@realme.com, pr@realme.com) email adreslerine pek çok sorulu email yolladım.
    Yanıt alabilirsen sizlerle paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Konuyu sanırım içeriden bilen Umut Koçak adlı kişiye sorulan soruların cevabı:

Soru: Ağustos başında satişa çıkacak Realme 3pro vardı son durumu nedir ?

Cevap: Süreç çok karıştı firma tarafından değilde yakında temsilciler tarafından son ve biraz tatsız gelişmeler anlatılacak. Ancak ürünler çok yakın zamanda ne olursa olsun ülkemizde satışa çıkacak. Malesef detayları kendileri açıklamadan benim bu önemli detayları aktarmam doğru olmaz. Sizi biraz üzeceğini ve hayal kırıklığına uğratacağını düşündüğüm resmi duyuruyu bekleyin derim.

Soru: 3 pro yerine 5 pro yu getirsinler o kadar beklendi.

Cevap: Realme 5 Pro konusunda yapabilecekleri bir şey yok aslında firmanın Avrupa ayağına mahkumlar ve planlanan süreçte Realme Europe, Realme 5 serisini en erken üç ay sonra hazır edebilir görünüyor. Ancak firma ile resmi bağlar kopmuş iken inisiyatif alınıp planlanan süreçten daha erken getirilmeye çalışılabilir.
    bahsettiğim cevapları veren kişi zaten farklı bir internet sitesinde editör. İnternette ararsanız görülebilir. Kendisi bu şekilde bilgi veriyorsa (ki kendisi de inceleme için telefon gönderilecek insanlardan biri) muhakkak doğruluk payı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 26 Ağustos 2019; 18:33:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YaseminDH

Prestor, bu son gelişme hakkında teşekkür ediyorum

quote:

Sizi biraz üzeceğini ve hayal kırıklığına uğratacağını düşündüğüm resmi duyuruyu bekleyin

Eyvah, fiyat mı değişti, garanti mi yetersiz, yoksa az sayıda mı geldi acaba

quote:

Firma ile resmi bağlar kopmuş iken inisiyatif alınıp planlanan süreçten daha erken getirilmeye çalışılabilir.

Firma ile ilgili bağlar koptuysa, getirmeye çalışan sadece bir "ithalatçı" olmuyor mu?
    ithalatçı firmaların getirdikleri ürünlerinin ne kadar arkasında durdukları konusu var, geçmişte hiç de istenen düzeyde olmadığını çoğumuzgözlemledik aslında.
    Bu da daha büyük bir eyvah.

Ben de aslında Çinli üretici firmanın ana sayfasında belirtilen (global@realme.com, pr@realme.com) email adreslerine pek çok sorulu email yolladım.
    Yanıt alabilirsen sizlerle paylaşırım
    Rica ederim bende takip ediyordum paylaşayım dedim.

Tahminim Türkiye'deki temsilcilerle anlaşılamadı yada prosedürler sağlanamadı. (BTK personeli izindeydi yetiştiremedik diye yorum yapan kişilerden ne beklenebilir diye düşünüyorum) Ürünler şuan satışa çıkmayacak. Farklı bir kanal ile satış yapılacak, tahmin edilebileceği gibi ithalatçı firma kanalı.

• Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )
  • Anlamamak için direniyorsun. Teknoloji siteleri ilk video atmak ister her zaman. Hwp, dh, teknoseyir, shiftdelete, technopat vb. kanalların hiçbiri daha video atmadı. Üstelik verilen son tarihin üstünden 3 gün geçmişken. Normal bir insan bunun ne anlama geldiğini anlar. Başka cevap vermeyeceğim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrimsel -- 26 Ağustos 2019; 18:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BBC886F5C

Resmi olarak açıklama geldi o zaman geçmiş olsun arkadaşlar konu silinebilir.

Potter hocam, telefon ulaştırılması gereken inceleme sitesi editörü, sıkıntı var diyor. Realme global, realme turkey şuan çalışmıyor diyor.

• Ben bu vakitten sonra Honor 9x takip ediyorum, kamerası pop-up. Fİyatı da uygun epey (205 dolar). Honor 20 350 dolardan geliyormuş, o çok pahalı olur.

Ben bu potterfatihi blokluyorum, çok boş yaptı.
  • Realme sıkıntılı bir marka.
    3 Pro gorilla glass 5
    5 Pro gorilla glass 3
    Üst modelde özellik düşürüyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.