Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olay tamamen farklı durum burada ithalatçı garanti vs resmi garanti olayına döndüğünden ithalatçı garantili cihazlar tamamen daha ucuza satılır bu her zaman böyle olmuştur. Ha hem ithalatçı yapıp hem de aynı fiyat ya da daha yüksek fiyata satmaya çalışırlarsa geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizim durum tam "delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı cıkaramamıs" durumuna geldi.
    Bence artık biz ihtimalleri düşünmektense, hep bir ağızdan @realmeturkey 'in bir acıklama yapmasını isteyelim.
    Bu hesap 2 gündür foruma giriş yapıyor, hic konuyu kendi aramızda uzatmayalım ve değiştirmeyelim.

@realmeturkey siz bir acıklama yapın bu iletiyi gördüğünüzde, telefon almak icin bekleyen bir dünya insan var, lansman kayıtı yapanlar var, ay sonu geliyor eğer telefon cıkmayacaksa biz de kampanyaları kacırmayalım, sizden acıklama bekliyoruz.

Teşekkürler
  • SrhtByz S kullanıcısına yanıt
    @realmeturkey naber
  • Bekleyemedim LG V30+ aldım. Snapdragon 835'imle mutluyum. Ben elendim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan1nick -- 27 Ağustos 2019; 23:8:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayırlı olsun hocam
  • Ön kamerası nasıl?
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Gün ışığında iyi ama hafif loş ışıkta bile leş oluyor. Arka kameradan çok memnunum ama.

Ön kamera sizin için önemliyse kesinlikle tavsiye etmem.

• Peki kulaklık ile müzik dinlemede farklı hissettiniz mi?
    İşte buna aşık oldum. Telefonun kendi kulaklığı ile bile (ki bence telefonların yanında verilen en kaliteli kulaklık) farkı hissettim. Telefonu alma sebebim buydu zaten, pişman da olmadım.

• Lansman tarihinin belirsizliği firmanın tatminkar bir duyuru yapmaması süreci olumsuz etkiliyor.
    Realme pro 3 un çıkışını beklemek yerine Huwaei Mate 20 Lite almayı tercih etsem mi diye düşünüyorum zira ikinci el temiz 1600 TL ye bulunabiliyor özellik mukayese edildiğinde aralarında fark yok gibi görünüyor.
  • Hoşçakal Real Me bende elendim.

Sağlam bi satıcı bulduğum anda Red Mi Note 7 alacağım bugün.
  • Emrah_d kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 7 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-7-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000IMW2E?magaza=Nethouse
  • realme, hoşgeldin meizu note 9. Artık bunu deneyeceğim, 1 gün oldu alalı, ilk izlenimim olumlu.
  • Realme Turkey 15/08/2019 tarihinde Ticaret siciline kaydı yapılmış ve firma kurulmuş.Bu şu demek oluyor.Çok acemiler ve emin olun Eylül sonuna telefonları piyasaya sürseler büyük başarı.Umarım yanılırım.

Bir de tek kişilik ortaklık yapısı var firmanın.Bana ilginç geldi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gepe

realme, hoşgeldin meizu note 9. Artık bunu deneyeceğim, 1 gün oldu alalı, ilk izlenimim olumlu.
    Hocam ekran konusunda sıkıntı çektiniz mi?

• JokF J kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben çok memnunum. Bazen bildirim ekranından direk whatsapp cevaplamak istediğimde cevaplanmıyor onun dışında bildirim vs sıkıntısı da başgöstermedi. Dokunmatik sıkıntısı da hissetmedim, ekransa ziyadesiyle hoşuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan çoğu kişi ekran konusunda şikayetçi de ondan sordum çok sağolun.

• orta segmentte rekabet iyice arttı..bugün redmi 8 pro lansmanı yapıldı...fiyatı realme 5 pro ile aynı...
  • tıkıl kullanıcısına yanıt
    Abi sıvı soğutma 4500 mah felan duyunca ben bu telefonu 300 den aşağı beklemiyordum. 195 giriş fiyatı vermişler. Geçmiş olsun realme'ye.

Ama şöyle bir sorun var, Xiaomi'den ayrılan Redmi ülkemize giriş yapabilecek mi? Realme gibi sorun çekmesin o da?
    hocam şu an redmi note 7 satılıyor zaten. Bir sorun olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.