Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Redmi Note 7'yi Xioami satıyordu, Redmi tek başına mı satışa devam edicek yoksa Xioami'nin altında devam mı?
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Hocam redmi note 7 aslında sadece redmi. Xiaomi markası altında değil. Ülkemizde xiaomi sattı redmi olmasına karşın. Note 8'de de olay farklı olmayacak bence.
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur hocam. 195 dolar fiyat, 2000-2200 gibi bir fiyata gelse peynir ekmek gibi satar. Ama ben bu telefonun MediaTek Helio G90T işlemcisinin neden eleştiri yağmuruna tutulduğunu anlayamadım pek. Bir fikriniz var mı?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:41:45 >
    mihrali bey'in de söylediği gibi güncelleme gelmemesi ve batarya kullanımı konusu. Bildiklerim bu kadar.
    Bu durumlar değişmiş olabilir. Mediatek işlemcili cihaz kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrimsel -- 29 Ağustos 2019; 13:48:1 >
  • Dolar artıyor ama 2k civarı gelir mi ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realme 3 Pro konusunda gelişme var. Miui TR forumunda tesadüfen gördüm, sanırım ithalatcı cepport/delta garantili gelecek.

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Allah Allah, bak sen şu işe. Acaba olucak mı?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:42:7 >
  • Kimsenin kötülediği yok, adam buradan cevap veriyor buradan yazıyoruz.
    Türkiye'deki bürokrasi mi instagrama post atmana engel, cevap vermene engel.
    Redmi note 8 de 140 dolar. 1500 den gelse rakip bırakmaz. Ama ne olacak sırf yeni model diye 1999 fiyat çekilecek. Note 8 proda sırf note 8 den iyi diye 2399 lira fiyat çekerler. Redmi note 8 deki mediatek işlemci iyi gözüküyor ama pazarda hakimiyetleri yok. O yüzden her uygulama akıcı çalışacak mı? Güncelleme alacak mı? Belli değil. Yakında galaxy m30s duyurulacak. 6000 batarya ve amoled ekran bile m30s almaya yeter. Samsungun operatör ve güncelleme desteği iyi. Realme gibi yeni markalarda operatörler 4.5g yi bile açmıyor. O yüzden samsung her zaman bir adım önde bana göre. Fakat m30s fiyatı belirsiz. 200 doları geçmezse iyi satabilir. Tabi kamera 48 mp ama performansı önemli. A50 gibi 30 fps limiti olmamalı.

Redmi note 7 nin Type c girişi, gorilla glass 5 arka koruma, bilinirlik ve mağazaları düşününce şuan realme 3 pro gelse bile almaya değmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Ağustos 2019; 2:31:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Hocam miui forumunda da bu soruyu yönelten de bizzat benim bu arada da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 30 Ağustos 2019; 12:10:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Redmi note 8 de 140 dolar. 1500 den gelse rakip bırakmaz. Ama ne olacak sırf yeni model diye 1999 fiyat çekilecek. Note 8 proda sırf note 8 den iyi diye 2399 lira fiyat çekerler. Redmi note 8 deki mediatek işlemci iyi gözüküyor ama pazarda hakimiyetleri yok. O yüzden her uygulama akıcı çalışacak mı? Güncelleme alacak mı? Belli değil. Yakında galaxy m30s duyurulacak. 6000 batarya ve amoled ekran bile m30s almaya yeter. Samsungun operatör ve güncelleme desteği iyi. Realme gibi yeni markalarda operatörler 4.5g yi bile açmıyor. O yüzden samsung her zaman bir adım önde bana göre. Fakat m30s fiyatı belirsiz. 200 doları geçmezse iyi satabilir. Tabi kamera 48 mp ama performansı önemli. A50 gibi 30 fps limiti olmamalı.

Redmi note 7 nin Type c girişi, gorilla glass 5 arka koruma, bilinirlik ve mağazaları düşününce şuan realme 3 pro gelse bile almaya değmeyebilir.
    Yanıldığınız bir kaç nokta var hocam.

1. Note 8 ve note 8 pro'da kullanılan sensör samsung isocell sensör. Evet güzel ama bir sony sensörü değil. Ayrıca dediğiniz gibi mediatek bana hala güven vermiyor.

2. Realme gibi markalarda 4,5 g desteği olur ama volte desteği olmaz. Ama inanın doğru düzgün hiç bir modele bizim operatörler volte desteği vermiyor. Iphone yada samsung'un amiral gemisi değilsen.

3- Redmi note 7'de samsung isocell sensörlüdür. Bu cihaz ucuz çıktığı için xiaomi çok sattı ve tedarikçiler panel yetiştiredemedi. Haliliyle 1 den fazla farklı markaların panellerini kullanmak zorunda kaldı. Bu panellerin bir kısmında ghost screen (hayalet ekran sorunu var) ve garanti kapsamına girmeyebilir.

4- Realme son çıkan imx 586 sensöreü kullanmasa da ona çok yakın olan bir sensör (sony imx519 oneplus modelleri için özel üretilen sensör) kullanıyor. Ayrıca işin yazılım boyutuyla bir çok nokta da sony imx586'ya yaklaşıyor hatta bazen geçiyor.

O yüzden benim fikrime göre bu paralara realme 3 pro bence hala almaya değer bir cihaz.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz55_55

Hocam miui forumunda da bu soruyu yönelten de bizzat benim bu arada da
    Ahh bir de tarih verseler hocam. Hurda cihazlarla beklemek baydı. Aylar oldu. Artık başka cihaza yönelmek durumunda kalıcaz. Bu cihazı kullanamamak da üzecek bizi...
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Kamerada sıkıntı yoksa fazlasıyla yeter. Sosyal medyaya koyduğumuz foto videolar için bu kadar iyi kamera aramamak lazım. Üstelik bu cihazlar giriş segmenti. Operatörler sallamıyor volte desteğini geç verirler. Realme 3 pro güzel cihaz ama görüyorsun süreç çok kötü yönetildi. Bir çok kişi gitti başka telefon aldı, almak isteyenler vazgeçti. Zaten realme 3 pro getirmek en baştan hataydı bu kadar geç kalınacaksa direk 5 pro getireceklerdi.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.