Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redmi note 8 pronun Rakibi Realme XT kesin olarak realme XT bekliyorum getirirler inşallah Türkiyeye 8/128 hafıza olanı 273 dolar ve tr yede iyi iyi fiyattan gelirse eğer nal toplar o zaman Redmi Note 8 pro ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyim kamera dışında öyle çok aman aman bir fark görmedim. Gözle görülecek ,olmazsa olmaz diyeceğimiz yada bu hızı çok etkiler diyeceğimiz hiiiç fark yok. Realme x'de amoled ekran harici.
    Type c farkı var ama şarj süreleri aynı.
    İşlmeci farkı var ama sözde snapdragon 710 ve 712'nin çekirdek sayısı, mimarı aynı. Sadece biri 2.2 Ghz diğeri 2.3 Ghz.

Kamera bariz farklı ama bu işin de sonu yok. Bir ara megapiksel çılgınlığın başladığı sonra megapixel'in aslında sayılarla şişirilmiş balondan ibaret olduğu dönemlere geri döndük.
    48,64 megapiksel hatta 108 megapiksel nedir yaa? 5x5m muşamba üzerine grafik mi basıcaz? 8K televizyon da mı izleyecez? Hepi topu 6,3 inc bir ekrandan bakıcaz. En baba evde full hd yada 4k tv vardır, ordan slayt yapıp izleycez. Yada sosyal medya'da küçücük boyuttta kırparak paylaşacaz. Yani kimse o resimlerin saklanma koşulunu sorgulamıyor. Kaç mb olacak? Nerde arşivliyeksin v.b? Asıl sorulması gereken sorular bunlar hocam. Dur bakalım ne zaman bitecek bu çılgınlık.

Tabi dediğiniz gibi gönül realme x ister ama gavur bize 1700,1800 TL'den vermez muadili olan 9T parasından satar. O da realme x'i f/p olmaktan uzaklaştırır.

• cenedi kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera dışında depolama birimi de 3 pro dan çok daha kaliteli ufs 2.1 kullanılmış 5 pro da bu olay işlemci kadar etki edebiliyor performansa.
  • JokF J kullanıcısına yanıt
    Mutlaka fark ediyordur hocam. Ama malesef bu fiyatlara vermezler Realme 5 pro'yu.
    İllaki 1 üst model bir tık önde olmak zorunda. Ama çok büyük fark var mı? Bugün 5 Pro gelse 2300,2500 TL'den girer Türkiye'ye. Realme 3 pro ise 1700 TL. Arada ki 500-600 TL'ye değer mi? Kıyasalama yaparken bu fiyat aralığında alınacak cihazlarala kıyaslamak lazım bence ki 2500 TL verdikten sonra birazcık zorlanarak 9T alınır.
    Tabi bunlar tahimini fiyatlar. Gerçekler zamanla ortaya çıkar.
    Hala bu realme'ler de; kronik sorunlar var mı? Garanti ne olacak? yazılım desteği ne kadar hızlı? vb gibi muammalar var. O yüzden yüksek fiyatlı realme'leri biraz beklemekte fayda var.
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    9t'de micro sd desteği olsa şu ana kadar alırdım ama sırf fantezi olsun diye eklememiş olmaları çok üzdü beni.

Bu arada Realme resmi olarak gelmiyip başka bir firma getireceği için 1700 lira garantisi de yok artık elimizde.
  • Bilindiği üzere Realme’nin Türkiye pazarında faaliyet göstermesi için bir takım hazırlıklar içerisindeyiz.

Realme Europe ile iletişime geçip prensip anlaşmamız sonrasında yasal prosedürleri yerine getirdik.

Sizlerden gelen olumlu geri dönüşler bizleri oldukça memnun etti. Fakat bu olumlu tepkiler bir takım çevreleri rahatsız etmiş olacak ki bunun sonucunda Realme’nin bağlı olduğu üst kuruluştan bir takım kabul edilmesi mümkün olmayan isteklerle karşı karşıya kalmış bulunduk.

Bu gelişmeler sonucunda Çin’de bulunan Realme Genel Merkezi ile olan görüşmelerimizi bir süreliğine ara verilmiştir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• realmeturkey kullanıcısına yanıt
    Yani Realme 3 Pro yakın bir zaman için hayal oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 31 Ağustos 2019; 22:44:24 >
    Keşke başından şu tarihte satışa çıkacak diye bilgi vermeseydiniz ama olan oldu artık yapacak birşey yok. Umarım şu 3 pro başarılı olabilir de 5 ve 5 pro gibi cihazları da bir önce getirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Break0ut

Real oldu fake
    Bazen, haklı çıkmak da üzüyor insanı...

Realme nin bağlı olduğu üst kuruluşlardan kasıt kesinlikle Oppo markası bence. Oppo malum ülkemizde fahiş fiyat politikası ile iş yapıyor. Oppo çöpleri satılsın diye bence Realme den fiyat arttırmasını istediler

• quote:

Orijinalden alıntı: realmeturkey

Bilindiği üzere Realme’nin Türkiye pazarında faaliyet göstermesi için bir takım hazırlıklar içerisindeyiz.

Realme Europe ile iletişime geçip prensip anlaşmamız sonrasında yasal prosedürleri yerine getirdik.

Sizlerden gelen olumlu geri dönüşler bizleri oldukça memnun etti. Fakat bu olumlu tepkiler bir takım çevreleri rahatsız etmiş olacak ki bunun sonucunda Realme’nin bağlı olduğu üst kuruluştan bir takım kabul edilmesi mümkün olmayan isteklerle karşı karşıya kalmış bulunduk.

Bu gelişmeler sonucunda Çin’de bulunan Realme Genel Merkezi ile olan görüşmelerimizi bir süreliğine ara verilmiştir.

Sağlık olsun,

Güzel girişimdi, bizi devamında zora soksa da heycanlandırmıştı.
    Umarız en kısa sürede sorunlar hallolur, en kötü ithalatcı da olsa şahsen isinizin rast gitmesini isterim.
    Ekonomik olarak da yine umarım kayıplarınız telafi edilir.
    İlerlemeleri yine mümkünse bizimle paylaşın.

Heralde realme avrupa ayağı ile birlikte türkiyeye giriş ypıcak, girdiği zamanda bence 2. ürünlerin bu bölgeye gelmeiyle eş zamanlı olur. Henüz avrupada da sadece realme 3 pro satılıyor. Artık 2. ürün(ler) ne zaman bu bölgeye gelirse bence Türkiye'de öyle aktif olabilir.
    Heralde siz de en azından ithalatcı olarak ilerleme hakkına sahip olmanız gerekir.

Dağılalım beyler...

Dur tahmin edeyim. Oppo kendi telefonlarında izlediği saçma fiyat politikası yüzünden zaten satış yapamıyordu. Realme piyasa girerse komple silinir korkusuyla izin vermedi. Ben zannediyorum Türkiye kanalında sorun var. Meğerse şirketler arasıymış sıkıntı. Acaba imkansız isteklerden kasıt neydi?

Çok yazık oldu. Neyse başka baharlara artık. Çünkü o süre belirsiz. Belki 1 ay sürecek. Belki de hiç bir zaman sonuca varılamaycak.
    Yalnız şunu anlamdım Realme'nin bağlı olduğu üst kuruluş derken BTK gibi resmi kurumlar mı yoksa Oppo,oneplus falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmeturkey

Bilindiği üzere Realme’nin Türkiye pazarında faaliyet göstermesi için bir takım hazırlıklar içerisindeyiz.

Şu an teknoloji sitelerine gönderilen inceleme cihazlarının olayı nedir peki? Bundan sonra nasıl bir yol izlenecek? Realme sayfası belirsiz bir süreliğine kapandı mı, yoksa ithalatcı garantili olarak mı satışa başlanacak? Detaylı açıklama bekliyoruz.

• Eveeeet gelsin seçenekler.
    Ona göre bir kötüleme politikası uygulamak lazım.
    BBK Grubu;
    1- Vivo, (Türkiye'de resmi satış yok)
    2- OnePlus ((Türkiye'de resmi satış yok)
    3- Realme (Türkiye'de resmi satış yok)
    4- Oppo, (Türkiye'de malesef faliyet gösteriyor.)
    Sonuç belli. OPPO denen lanet marka al, o çöp cihazlarını başına çal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 31 Ağustos 2019; 23:30:49 >
  • Eğer ithalatçı garantili statüsünde gelecekse daha ucuza piyasaya çıkması lazım.Kimse resmi garantili olmayan bir ürüne resmi türkiye garantili meizu note 9 ile aynı paraları vermez ortalama.
    6 yıl sonra tekrardan telefon almak için ne var ne yok diye bakarken DH'deki 1700 liradan Realme 3 Pro geliyor haberini görmüştüm. Öyle ilk defa firmayı duydum. Ama nasip değilmiş. Ben artık RN7 siparişini geçiyorum. Artık heralde bi 2025'te tekrardan görüşmek üzere.
  • Kızıyoruz ediyoruz ama Xiaomi candır hakikatten bu hadiseleri gördükten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihrali Bey

6 yıl sonra tekrardan telefon almak için ne var ne yok diye bakarken DH'deki 1700 liradan Realme 3 Pro geliyor haberini görmüştüm. Öyle ilk defa firmayı duydum. Ama nasip değilmiş. Ben artık RN7 siparişini geçiyorum. Artık heralde bi 2025'te tekrardan görüşmek üzere.
    Son yıllarda özellikle cinlilerin iş becermesiyle beraber hakikaten telefonlar cok hızlı ilerlemeye basladı, RN7de ilk 48MP kamera duydum ben, daha kac ay gecti 108MP kameraı telefonlar cıkıyor.

Demem o ki artık 7 sene götürecek telefon diye bir şey kalmadı, 7 sene sonrası tahmin edeceğimizin ötesinde bir süre. Ayrıca bir 7 sene daha beklemelik telefon RN7 değil, 2 sene ömrü var, 2 sene sonra NFC heryerde olacak, usb 3 sonrası heryerde olacak, nesnelerin interneti, kablosuz ürün ve bağlantılar, akıllı cihazlar derken önümüzde ciddi bir değişim var.

Valla ben de aynı bütcedeydim, realme 3 pro gelmeyince aklım mi9tye kaydı, sonra baktım ucuslardayım RN6Pro aldım(1) 2 saat önce, banka bonusuyla falan 1100 küsüre geliyor. 1250ye xiaomi garantili var hepsiburadada(2), mi store 1299 kampanyası(3) yapmış, alcaksanız geciş dönemi olarak onu almanızı öneririm ben. 1 2 sene sonra satarsınız en kötü Mi9T, realme X gibi bişeyler alırsınız, o zaman da ucuz olur ve dönemine göre iş görür.

He yok ben alıyım uzun kullanıyım diyecek olana ben en aşağı Mate 20 Lite(4) (tek hat NFCli) öneririm, zaten kamerası falan da daha iyi RN7den falan.

Yada daha yukarı cıkman gerekecek...
    Kaldı ki Xiaomi hala cin malıyım ben diyor, herkesde değişik değişik buglar duyuyorum, Huawei öyle değil...

(1) :
    akakce.com
    Xiaomi Redmi Note 6 Pro 32GB Cep Telefonu Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-redmi-note-6-pro-32gb-fiyati,365674418.html

(2) :
    (3) :
    (4) : (site güvenilir mi bilmiyorum - süpheliyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrhtByz -- 1 Eylül 2019; 21:32:36 >

• İthalatçı garantili olarak da gelmeyecek mi acaba

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.