Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim benim eline koluna saglık ne güzel yazmışsın bak valla taktir ettim seni ne kadar düşüceli birisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 3 Eylül 2019; 1:49:45 >
  • Ben hiçbir sekılde oppo nun herhangi bir müdahalesi olduguna inanmıyorum realme ve oppo nun aynı anda ürün sattıgı bir dünya pazar var, buradaki sorun tamamen getirmeye çalışan firmanın beceriksizliği. Daha satış sözleşmesini kopyala yapıstır yapan firmadan ne bekliyorsunuz? Biz bu işi beceremedik demelerini mi? Tabi ki baska yere b*k atacaklar. 19 ağustos diye kesin tarih veriyolar sonra btk tatilde diyolar en sonunda dıj güçler. Bazıları da saf gibi inanıyor. Gayet net sekilde açık yetersiz bir firma oldukları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Ben hiçbir sekılde oppo nun herhangi bir müdahalesi olduguna inanmıyorum realme ve oppo nun aynı anda ürün sattıgı bir dünya pazar var, buradaki sorun tamamen getirmeye çalışan firmanın beceriksizliği. Daha satış sözleşmesini kopyala yapıstır yapan firmadan ne bekliyorsunuz? Biz bu işi beceremedik demelerini mi? Tabi ki baska yere b*k atacaklar. 19 ağustos diye kesin tarih veriyolar sonra btk tatilde diyolar en sonunda dıj güçler. Bazıları da saf gibi inanıyor. Gayet net sekilde açık yetersiz bir firma oldukları.
    Bu sonuca nerden vardım bilmiyorum ne biliyorsun onun resmi hesap olduğunu bulur realme logosu açar bir tanede fake bir nik ile realmeturkey diye bir isimli hesap sonrada yazar bunları bunları afedersin 10 yaşındaki bir çocuk bile yazabilir. diğer forumlarda aynı isimle kullanıcı yok realmeturkey adında bir kullanıcı araştırdınmı acaba

• Realme macerası başlamadan bitti
    Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )
  • 1700 tl telefon tavsiyesi olan varmı
  • Meizu note 9 tek alternatifi sanırım şuan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsinde ithalatçı garantili olsun.

• adamlara vergı konusunda sorun cıkarmıslardır kesın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki beklemedim... Aldim op7 pro kafam rahat. Garantili olsun diye 1,5 ay bekledim realme yi ama yok...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben mi A3 u bekleyecegim. Belki 11.11 de 1700 lere satarlar.

• justmark kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldınız hocam? ben 3700'den aşağı göremedim.
    Hocam garantisiz op7 sıkıntı olmaz umarım, güle güle kullanın.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    İnşaallah hocam olursa btk konusunda olur onuda hallederim sorun olmaz. 2200 e Realme alacaktım ya dedim garantisiz op6t alayim 2.5-3000 e baktim ya dedim madem alacaksam op7pro olsun 😂 onu aldım kafam rahat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    90hz ekran fark ettiriyor mu kendisini?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.