Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle hocam. Ama ben 60hz de kullanıyorum şarjı 2-2.5 gün gitsin diye :) Sivil hayata geçince artik 90 hz kullanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon ihtiyacım var Realme nin gelişini beklemek mi Samsung Galaxy A50 alıp bekleyişe son vermek mi mantıklı olur acaba ?
  • goldenlight17 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bekliyordum ama çok bekleriz gibi o yüzden bende a50 veya redmi note 7 arasında kaldım

• wolverine738 kullanıcısına yanıt
    Galaxy A50 ile Pro3 mukayese ettiğimde büyük farklılıklar yok gibi görünüyor gözden kaçırdığım büyük bir artısı mevcut mu diye emin olmak istedim açıkçası konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarına ihtiyaç duydum.
  • goldenlight17 kullanıcısına yanıt
    wolverine738 kullanıcısına yanıt
    Ben ekranı, tasarımı ve arayüz için A50 tercih ettim. 2300 altına düştüm mu alıcam direkt.

Kamera, performans ve batarya olarak eşit sayılırlar ama üstte yazdıklarim benim için fark ettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 5 Eylül 2019; 12:23:44 >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Ben hala kararsızım. Bi işe yarar cihaz bulamadım. xiaomi cc9 var ama global sürüm yok. Onun dışında çok iyi bir model yok.
    A50 Yurdışı satan bir abimiz var(daha önce başka cihaz almıştım) 1600 TL'ye veriyor bence hiç uğraşma al.(Ptt kontorllü kargo. Yani önce kontrol ediyorsun sonra para ödüyorsun) Arada 800,900 TL fark var. Garantiye çok takıntın yoksa ki, bozulsa aradaki 800,900 TL'ye 10 sefer cihaz tamir ettirisin a50'yi al.
  • Bekleyen varmı benim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu note 9 u neden kimse alternatif olarak görmüyor?Benim bilmediğim bir sorunu falan mı var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Ben hala kararsızım. Bi işe yarar cihaz bulamadım. xiaomi cc9 var ama global sürüm yok. Onun dışında çok iyi bir model yok.
    A50 Yurdışı satan bir abimiz var(daha önce başka cihaz almıştım) 1600 TL'ye veriyor bence hiç uğraşma al.(Ptt kontorllü kargo. Yani önce kontrol ediyorsun sonra para ödüyorsun) Arada 800,900 TL fark var. Garantiye çok takıntın yoksa ki, bozulsa aradaki 800,900 TL'ye 10 sefer cihaz tamir ettirisin a50'yi al.
    Kim bu kişi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JokF J kullanıcısına yanıt
    Fly me OS'u sevmiyorum. Güncelleme sıkıntısı olan bir cihaz. Meizu yazılım konusunda çook geride. O yüzden yeni model de olsa, snapdragon 855'de olsa benim için hep son sırada olacak bir marka.
    Dostum ilanı veremem, sanırım yasak. Sahibinden üzerinden a50'ye bak. Antepde Gökhan isimli bir abi. Ben 1 sefer honor 9 lite aldım. Sorunsuz geldi. PTT kontorllü ödemeyle aldım. Benim aldığım cihazda akseseurlar ve kutu orjinal değildi ama sonuçta 850 TL'lik cihazdı. Çok kafaya takmadım. O yüzden o konuları sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

Bekleyen varmı benim gibi
    Ben varım eğer ithalatçı garantili olarak gelirsede alırım kesin Realme 5 pro yada Realme XT kesin olarak getirirlerse ithalatçı garantili olarak tercihim Realme XT'den yana olacak
  • Realme 3 pro Teknoseyir ofisine gelmiş. Önümüzdeki haftalarda incelemesi de gelir umarım.
    TeknoSeyir
    Fazlasıyla şaşırtıcı bir telefon #Yakında - Teknoseyir
    https://teknoseyir.com/durum/1140636

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 5 Eylül 2019; 20:7:32 >

Piyasadaki neredeyse en yüksek sar değerine sahip, güncelleme almayan bir cihaz.

• Güncelleme : N11 üzerinden satışa hazırlanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

Güncelleme : N11 üzerinden satışa hazırlanılıyor.

Link niye yok? Satıcı ismi niye kapalı? Siz bu görseli nerden elde ettiniz? Saklamadı ki amaç ne? Ürün ithalatcı garantili mi, neler dönüyor, kim neler çeviriyor birileri açıklasın artık, gına geldi artık. Net olmayacaksanız ortalığı velveleye vermeyin.
  • Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Uçar -- 6 Eylül 2019; 0:24:59 >

• damn2u kullanıcısına yanıt
    SS'i ben almadım, bana bu işlerle uğraşan birisi attı, satışa '' hazırlanıyor '' satışta değil o yüzden link yok. Önümüzdeki hafta içi satışa çıkacak gibi duruyor dedi, bende onunu bilgisini verdim. Evet realme türkiye diye bir oluşum değil, ithal edenler satacak.
  • Fiyat 1800 olmus, 1700 dü sözde

• Teşekkürler, en azından bir sorun çıkmazsa sanırım 1 hafta içinde satışta olacak gibi. Beklemedeyiz

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.