Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısacası dağılın denmiş zaten realme x ve realme 5 pro varken sizin 3 pro ile gelmeniz saçmalıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepimize geçmiş olsun, site de kapandı... (Buraya hüzünlü bir müzik gelecek)

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )
  • İthalatçı olarak gelecekmiş arkadaşlar teknoseyir de söylenene göre.Ancak ithalatçı olursa aynı fiyattan alınmaz bence biraz daha uyguna satılmalı diye düşünüyorum.
  • Neyse, Realme 3 Pro da UFS 2.1 yoktu zaten, gelmesin bundan sonra.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Realme hiç gelemiyecek gibi zaten.
  • OPPO ya 5000 tele vereceğn

Öyle ucuza delevon almah yassahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 1 Eylül 2019; 21:54:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

Hepimize geçmiş olsun, site de kapandı... (Buraya hüzünlü bir müzik gelecek)

Bayar Müzikyoutube
    Müslüm Gürses - Seni Yazdım
    https://www.youtube.com/watch?v=wtOHNhG0EZc&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

Hepimize geçmiş olsun, site de kapandı... (Buraya hüzünlü bir müzik gelecek)

Site çalışıyor hala sıkıntı yok kapanmamış
  • Bizim millet kadar evhamlısı yok yani, ya adamlar btk'dan izinleri almış, inceleme için büyük sitelere test örneklerini göndermiş, babasının hayrına mı yapılıyor bunlar ? bu alet satışa çıkacak arkadaş bunun lamı cimi yok. Ha geç kaldı mı kaldı ? sıkıntılar oldu mu ? oldu, arkaplanda çok şeyler döndü marka hakkında çok şeyler oldu yani, burada açıklayamıyorum. Ama her türlü satışa çıkacak yani merak edilmesin.
  • Kardeşim aman dikkat et fromda degişik arkadaşlar var senide realme adamı yaparlar bak :D cümlelerimizi dikkatli seçelim sonra realme adamı oluyosun yada avukatı :D :D Sen bşver takma kafana istediklerini düşünsünler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 2 Eylül 2019; 16:12:1 >
  • Gelecekte ne zaman gelecek acaba? Arka planda neler oldu kimler engel oldu. Bunları anlatacak birileri varmı. Oppo bu işin neresinde acaba.
  • Kendi adıma işin aslı evham değil, ihtiyaç. Mevcut cihazımı sattım, hurda bir cihazla idare etmek zorundayım ama ne zamana kadar?
    1 hafta,1 ay,3 ay 5 ay yada 3 gün. Bizim elimiz de iphone 10 var da 11'in çıkmasını beklemiyoruz ki hocam.
    Alacağımız cihaz 1700,1800 TL'lik cihaz. 50, 100 TL daha koyuyum da başka markaya yöneliyim de diyemiyoruz. Bu fiyata bu kadar kaliteli cihaz da yok. Mecburiyet.
    Sıkıntı bu hocam.
  • Tuşlu telefonla idare ediyorum. Biran önce gelsede alsak artık
  • İsteyen istediğini desin, milletin demesiyle fanboy oluyorsak ohooo. Aynı adamlar 10 sene öncede buralarda vardı onlar bitti başkaları türedi. Ben paranın fanboyuyum, param varsa istediğimi alırım kimseyi de ilgilendirmez. Para verip aldığım şeyi ölümüne savunacaksam zaten orada bir yanlışlık var, para vermişim cebimden para çıkmış firmanın beleşe reklamını mı yapacaz ? ha öneririz şu iyi bu iyi deriz ama kötü yanlarını da gözardı etmeden mi önereceğiz ? bugün hangi telefonu alırsan al illa kötü yanı vardır, fiyatı mesela note 10 plus kaç para 12 bin lira mı ? öyle saçma sapan fiyata sahip yazık günah değil mi 12 bin türk lirasını bir telefona vermek üstelik 1 sene içinde de yeni modeli çıkacağını bile bile vermek vs. ha güzel telefondur o konu ayrı ama 12 bin lira.

@cenedi

@cenedi Tabi ki sizinkisi ihtiyaç benim lafım hemen '' YA DEFOLSUN GİTSİNLER GELMESİNLER ZATEN BOK GİBİ TELEFON, YENİSİ ÇIKMIŞKEN MİKRO YUESPİLİ TELEFON MU ALINIR GEH GEH GEH '' diyen tayfa, böyle vardır ya hani karikatürü baltalı ilah aynı o tipler var görmüşsünüzdür. Yoksa tabi ki insan cebinde zor bela biriktirdiği yada denkleştirdiği parasıyla bekliyor heves ediyor alacak vs. vs. bende bekliyorum yani A50 kullanıyorum ama pek memnun değilim yani kamerası beni çok etkiledi. Üstüne ekrandan parmak izinin stabil olmaması öyle can sıkıyor ki anlatamam. Kesin bir tarih yada bilgi malesef bana da ulaşmadı. Ama birkaç tanıdıktan iç işlerinden arkadaşlardan öğrendim. Firmaya çok yoğun olarak baskı yapılmış. Hani burada anlatamayacağım olaylar olmuş, hani firma aslında çok iyi niyetli davranıyor normalde tarih bile vermemesi gerekirken insanlar merak etmesin diye bir tarih verilmiş sadece iyi niyetten, yoksa yani altında kotü niyetleri yoktu. Bu devirde tabi ki fiyat mevzusu var. Teknoseyirden Levent abi'nin çok güzel bir lafı vardır. '' Kimi adam için bin lira leblebi çekirdek parası kimi adam için 50 lira cinayet sebebi '' birde tabi giriş seviyesi orta segment hep fiyata oynayan cihazlar olduğu için alacak kişinin de maddi durumu belli, mesela adam çıkıyor iphone xsmax alıyor tak trink parayı sayıyor alıyor, o adamla sen ben gibi adamlar bir olmuyorlar. O adam için dert değil yani bu telefon 5 bin lira olsun gene alır mesela kafaya koymuşsa para 2. 3. 5. plandadır. Ama sen ben ? zor.

• Kardeşim sakın yanlış anlama benim söylediklerimi.Ben şurda 2 3 satır bişiler yazdım hemen yok fanboyu yok bu kesin realmeden yok avukatımısın savunuyon oldu.Seninle aynı duyguları paylaşıyorum.Ama insanlara laf anlamak çok zor.Türkiyede herşey kolay ilerliyor sanıyolar ama öyle olmuyor ne yazıkki.Eminim Realme sorun olmasa hemen telefonu piyasaya sürmek istiyorlardı ama görüyorsun sorunlar çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 2 Eylül 2019; 19:15:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

İsteyen istediğini desin, milletin demesiyle fanboy oluyorsak ohooo. Aynı adamlar 10 sene öncede buralarda vardı onlar bitti başkaları türedi. Ben paranın fanboyuyum, param varsa istediğimi alırım kimseyi de ilgilendirmez. Para verip aldığım şeyi ölümüne savunacaksam zaten orada bir yanlışlık var, para vermişim cebimden para çıkmış firmanın beleşe reklamını mı yapacaz ? ha öneririz şu iyi bu iyi deriz ama kötü yanlarını da gözardı etmeden mi önereceğiz ? bugün hangi telefonu alırsan al illa kötü yanı vardır, fiyatı mesela note 10 plus kaç para 12 bin lira mı ? öyle saçma sapan fiyata sahip yazık günah değil mi 12 bin türk lirasını bir telefona vermek üstelik 1 sene içinde de yeni modeli çıkacağını bile bile vermek vs. ha güzel telefondur o konu ayrı ama 12 bin lira.

@cenedi

@cenedi Tabi ki sizinkisi ihtiyaç benim lafım hemen '' YA DEFOLSUN GİTSİNLER GELMESİNLER ZATEN BOK GİBİ TELEFON, YENİSİ ÇIKMIŞKEN MİKRO YUESPİLİ TELEFON MU ALINIR GEH GEH GEH '' diyen tayfa, böyle vardır ya hani karikatürü baltalı ilah aynı o tipler var görmüşsünüzdür. Yoksa tabi ki insan cebinde zor bela biriktirdiği yada denkleştirdiği parasıyla bekliyor heves ediyor alacak vs. vs. bende bekliyorum yani A50 kullanıyorum ama pek memnun değilim yani kamerası beni çok etkiledi. Üstüne ekrandan parmak izinin stabil olmaması öyle can sıkıyor ki anlatamam. Kesin bir tarih yada bilgi malesef bana da ulaşmadı. Ama birkaç tanıdıktan iç işlerinden arkadaşlardan öğrendim. Firmaya çok yoğun olarak baskı yapılmış. Hani burada anlatamayacağım olaylar olmuş, hani firma aslında çok iyi niyetli davranıyor normalde tarih bile vermemesi gerekirken insanlar merak etmesin diye bir tarih verilmiş sadece iyi niyetten, yoksa yani altında kotü niyetleri yoktu. Bu devirde tabi ki fiyat mevzusu var. Teknoseyirden Levent abi'nin çok güzel bir lafı vardır. '' Kimi adam için bin lira leblebi çekirdek parası kimi adam için 50 lira cinayet sebebi '' birde tabi giriş seviyesi orta segment hep fiyata oynayan cihazlar olduğu için alacak kişinin de maddi durumu belli, mesela adam çıkıyor iphone xsmax alıyor tak trink parayı sayıyor alıyor, o adamla sen ben gibi adamlar bir olmuyorlar. O adam için dert değil yani bu telefon 5 bin lira olsun gene alır mesela kafaya koymuşsa para 2. 3. 5. plandadır. Ama sen ben ? zor.
    Firmaya yada cihaza diyeceğim hiç bir şey yok hocam. İlla ki haklı sebepleri vardır. Yoksa kim para kazanmak istemez ki, hatta işin diğer ve büyük boyutu, kim bu şekilde itibar kaybetmek ister ki?
    Yok Mikro usb, yok çinli şöyle böyle, kullanmdan cihazı kötülüyen, takıntısı olan bi zahmet gitsin ayrı konu açıp orda konuşsun. Siz, biz ucuza en iyisinin peşindeyiz.

Gönül hemen olsun ister ama dur bakalım, 1,2 hafta daha bekleyim. İnşallah gelir Bizim yüzümüzü güldürür.

Saygılar...

• cenedi kullanıcısına yanıt
    Normalde realme firması hindistanda baya popüler, adamlar mesela hala eski cihazlarına güncelleme veriyorlar. Bunlar hindistan pazarı için aslında daha önplanda cihaz yapıyorlar olayı budur. Hindistanda ise redmi xiaomi markası baya meşhur çünkü uygun fiyata donanımı güzel cihazlar veriyorlar. Satışları falan bakarsınız xiaomi'nin çok iyidir vs. realme orada sivriliyor BBK grubu yani oppo-one plus-realme-vivo bunlar dahil. Oppo prestij markası çünkü çinde adamların olayı hi-fi sistemler idi, eskiden de tuşlu telefonları vs hep prestij ürünüydü kaliteli cihazlar vs. vs. one plus ise bilirsiniz zaten en iyi fiyata en çok donanım amiral gemi katili diye piyasaya çıktı ve hala öyle gidiyorlar. Keza işte one plus 7 pro sağlam alet baya baya amiral gemi katili diyorlar e fiyatı da ona göre uygundur. Realme ise uygun fiyatlara çok donanım + yazılımsal destek olarak hindistanda takılıyor. Vivo'da aynı bu arada ilk pop-up kameralı telefonu yaptılar vs. vs. ilkleri denedikleri bir marka diyebiliriz. Öyle çok adam var, hiç unutmuyorum rahat 8-10 yılı olmuştur bende o dönem iphone vardı iphone bölümünde insanlara yardımcı olmaya çalışıyorduk JB şu bu vs. vs. birtane troll geliyor fake üyelikleri almış işi sadece kötülemek, geliyor mesela '' sizin koyundan farkınız yok isheepler '', '' salak gibi bunlarla uğraşıyorsunuz salaksınız galiba ? '' , '' o telefona minnacık ekran o para verilir mi ? mal mısınız ? '' , '' android dünyanın en iyisi apple şeyini yesin '' konular açıyor mesajlar böyle, yönetici de o dönem ki hatırlamıyorum nikini pmleşiyorduk ne olacak adam fake üye yani bariz belli. Buranın içine ediyor derdi ne yani ?

Profil gizli ama bulunuyor vs hep yazı tipi aynıydı bu adamın, hep böyle aynı gifleri gülücükleri koyardı vs acaba ? asıl üyeliği vardır yani ? hani öyle yeni üyeliğin üstünde utangaçlık hocamlı hitapları vs yok bu elemanda belli yani dh'i görmüş geçirmiş takılmış vs. biraz bakındık ettik android bölümünde böyle takılan adam yok. Neyse nokia bölümü symbian vs. vs. çat birtane adam buldum ama yazı tipi birebir aynı, baktım ettim ciddi nokia 5800 kullanıyor. Pm attım dedim ne iş ? bu üyeliklerle geldin trolledin iyi güzel de sen bile android kullanmıyorsun ? neymiş bak buna demişler ki '' android en iyisi ya iphone apple falan salaklık uğraşıyorsun '' böyle şeylerle ne iphone ne de android'i hiç kullanmadan 5800'ı kullanıp saldırıyordu. Hani böyle adamlar var.

Realme'e geri dönersek başından işte benim hızlı şarj'ım vooc teknoloji ( oopo'dan gelme bir teknoloji ) ve kutu içinden bu adaptörü veriyorum öyle başka markalar gibi bizde QC 4.0 var ama kutudan başka ucuz adaptör çıkıyor olayı bizde yok ( xiaomi'a taşı atıyor )

Bizim arayüzümüzde ve uygulamalarda reklam yok ( gene xiaomi'e taşı atıyor )

Biz color os sisteminin yanında android'i de güncelliyoruz hatta bu realme 3 pro modeli android 10 beta programında yani indir kur dene istersen ( gene xiaomi'e taş atılıyor )

Kameramız google camera 2 api'e tam destekli direkt isterseniz google camera'ı kullanabilirsiniz.

Gibi gibi şeylerle hindistanda baya baya realme markası xiaomi'e taş atıyor, firma reklamlarında tanıtımlarında vs. vs. hatta bu micro usb mevzusuda bu yüzden hindistanlılar alışmış yani micro usb istiyorlarmış daha yaygın vs. vs. yoksa cihazda type-c olabilirdi ama alışkanlık olayından adamlar micro usb'i bile bile koymuşlar.

• Micro USB olayi çok da dert değil. ben reversible çift taraflı micro usb uç kullanıyorum yıllardır, gayet kullanışlı ama PC'ye bagladigim ender zamanlarda veri transfer hizi biraz yavaş, onun dışında hizli sarj destekleyen kablo ile çok dert olmuyor ama tabii type C olsa daha cok memnun eder.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.