Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hele BTK ile olan husumetlerini halletsinler. Önleri açılsın bir, belki sene sonuna kadar 5 pro ve XT'yi bile yetiştirirler. Bir siftah yapabilseler, Realme'nin önü çok açık Türkiye piyasasında.
  • Redmi note 8 pro efsane olmuş 4500 Mah pil, Nfc, kızılötesi ve 1.1.7 boyutunda lens (mate 20 pro ile aynı) o fiyata piyasayı süpürür resmen realme 5 pro bırakmaz piyasada.

Realme 3 pro note 7 dan cok daha alınabilir bir cihaz ama redmi note 8 pro piyasayı süpürür global ve iyi fiyatta gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 31 Ağustos 2019; 18:36:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi nin Türkiye politikası hiç iyi olmadığından 2.5k ya falan gelir diye düşünüyorum 8 pro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Çok ön yargılı olmak istemem ama bana göre çok da efsane değil,
    Mtk işlemci, Samsung isocell sensör....
    Mediatek işlemciler batarya sömürmesiyle suçlanır. Belki aşmışlardır o sorunları bilemem. Test etmek lazım.

• TeknoSeyir'e telefon inceleme için ulaştırılmış.

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Konu linki:
    TeknoSeyir
    Realme 3 Pro, TeknoSeyir'e doğru yol almaya başladı. Kısaca kışı erkenden getirecek o telefon çok yakında... ;) - Teknoseyir
    https://teknoseyir.com/durum/1137889

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr Uçar

TeknoSeyir'e telefon inceleme için ulaştırılmış.

Konu linki:https://teknoseyir.com/durum/1137889
    İlk mesaj bu konuya, interesting..

• Sonunda yahu sonunda umarım ettğim lafları bana yedirir Realme. İçimdeki umut olduğundan hala başka tel almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 30 Ağustos 2019; 20:54:38 >
  • Realme 3 pro da güzel cihaz. Ama dediğiniz gibi çok kötü yönetim kötü lansman bu noktaya getirdi. Ben 1 hafta daha bekleyi düşünüyorum hocam, gelirse iyi ama gelmezse realme uzun bir zaman benim için ölür.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:42:28 >
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Bu kadar beklemişken bence yeni modeller beklenmeli. Redmi note 8 prodaki işlemci antutudan 280k skor alıyor. Kirin 810 da öyle baya yüksekti. Galaxy m30s de amoled ekran ve 6000 bataryayla dikkat çekiyor. Aslında bu saatten sonra android 10 lu cihaz almak çok daha iyi olur. Telefonlar satışa çıkana kadar 2 hafta geçer belki o zamana kadar bu cihazlardan biri bile gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Ağustos 2019; 22:47:32 >
  • Mediatek Helio G90T kağıt üstünde Exynos 7 Series 9610 ile aynı duruyor. Exynos 144k alırken Mediatek nasıl 280k puan alıyor?
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Hocam mediatek sadece antutuda var gerçekte leş bir işlemci. Zamanında Antutu kralı Mediatek li Meziu telefonlar çıkmıştı herkes almıştı ama gerçekte öyle bir performans yoktu. Mediatek denince 10 kere düşünmek gerekiyor

• Erdi Özüağ'ın da eline geçmiş telefon. Sanırım bayağı az kaldı.

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

• Gsmarena Realme 5 Pro'nun incelemesini yazmış. Yakında videosu da çıkar.

• Firma tam dalga konusu olmuş demekki bunu da gördüğümüze göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Mediatek Helio G90T kağıt üstünde Exynos 7 Series 9610 ile aynı duruyor. Exynos 144k alırken Mediatek nasıl 280k puan alıyor?
    Eski versiyon v7 AnTuTu ile ölçmüşler. Yeni versiyona gore gercek değeri 228 k çıkıyormuş. Orada da 3 kaat yapmislar, Xiaomi ve MTK elbirliğiyle. Mediatek islemciler o kadar da kötü değil, gerci son 3 cihazim hep snapdragon ama zamaninda epey mediatek kullanmıştım, hiz konusunda sorun yoktu da ısınıyor ve cok pil tüketimi yapiyordu Helio ve 6752 serisi. Sonra P serisiyle pil tüketimi işini çözdüler galiba. Daha eski serilerde gps de zor buluyormuş ama benim kullandigim serilerde gps sorun olmadı. O cihazlar hala evde duruyor, (Lenovo K3 Note, Leeco X600, Nomu S10) ara sira çalıştırıyorum, saydigim sorunlar disinda canavar gibi çalışıyor, performans sorunsuz, ama gaza sonuna kadar bastiginda (oyun vs) ısınıyor, performans dusuyor ve pili daha cabuk yiyor. Simdi adamlar oyun icin özel islemci yapmış sözde, su soğutmalı falan. Note 8 pro gercek testlerden ve kullanici deneyimleri olmadan alinmaz. 12 nm işlemci mi daha cok isinacak yoksa 7 nm islemci mi ya da hangisi daha cok batarya tüketecek, test ve kullanici deneyimi sonucunda gorulecek. Ben note 8 pro almaktansa 665'li note 8'e daha sicak bakıyorum. Yeter ki yine plastik şasi ile gelmesi. Adam parmaginin ucuyla ikiye bukmustu koca telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Gsmarena Realme 5 Pro'nun incelemesini yazmış. Yakında videosu da çıkar.
    https://www.gsmarena.com/realme_5_pro-review-1975.php
    3 tane realme modelini karşılaştırdım. Bence en alinasi Realme X.
    Bir de 5 pro çıkmışken, 3 pro'ya göre ciddi farklar varken, 5 pro beklenir gibi. Ama eger gelirse ya düz 5 ya da Realme X tercih ederdim.

www.gsmarena.com
    Compare Realme 5 Pro vs. Realme 3 Pro vs. Realme X - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9801&idPhone2=9669&idPhone3=9700

• quote:

Orijinalden alıntı: ksph

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Satın Al butonu da işe yaramıyor. Gönder 1 kamyon diye dalga geçecektim ama o da olmadı. Ne amaçla niye kuruldu? onu da anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.