Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Fiyat 1800 olmus, 1700 dü sözde
    Kodu kullanacaklara 1700 olacak galiba hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Kod işi yalan olmuş, kesin bilgi değil ama gene de anlatayım. 100 liralık desteği global realme verecekti. Ancak anlaşmazlık sonucu bazılarının araya girmesi sonucunda global ile bağlar kopulmuş. Bu yüzden de eski fiyat yani 1799'a n11 üzerinden satılacak ama belki derler ki biz size bu ürüne özel kod veriyoruz diye n11'den geçerli 100 liralık kod tanımlanabilir.
  • Umarım dedigin gibi olur kardeşim.
  • Aslında kod olanlara indirim olsa daha çok satarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse müşteriyi salak yerine koyamaz abicim. Adamlar resmi garantili olmayan ürünü normalde bahsettikleri resmi garantili fiyattan pahalıya satmaya çalışıyorlar. Ama suç tamamen bizim, çok pohpohladık.

• Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Satış sonrası bu insanların nasıl bir tavır göstereceğinin ön göstergesi gibi buyurun forum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:43:35 >
  • Aman bi gelsinde 100 Lirasın da falan değilim artık. Verilmiş söz tutulsa, o kuponlar bir işe yarasa çok iyi olur ama elden bir şey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Aman bi gelsinde 100 Lirasın da falan değilim artık. Verilmiş söz tutulsa, o kuponlar bir işe yarasa çok iyi olur ama elden bir şey gelmiyor.
    Hocam bunu kabul etmek tam olarak zayıflık olur. Adamlar siz bize muhtaçsınız gibi saçma sapan bir düşünce içine girmişler.

• Dediğiniz gibi kodlar kesinlikle işe yaramalı bu hukuki bir olay aynı zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: JokF

Hocam bunu kabul etmek tam olarak zayıflık olur. Adamlar siz bize muhtaçsınız gibi saçma sapan bir düşünce içine girmişler.

Alıntıları Göster
    Yok hocam ben o kadar katı düşünmüyorum. Piyasa şartlarına göre hala cazip denencek bir fiyatta. Ama lansmana özel 100 TL'lik indirimin hukuki bir boyutu var mı? bilemiyorum, İşin iç boyutu hala belli değil. Yani kim neden engel olmak istedi, nasıl pürüzler çıktı bilemiyoruz. O yüzden ben o kadar kızgın değilim.

Tüketici olarak haklı mısınız? Sonuna kadar evet.

Ama dünya'ya maal olmuş Samsung katlanabilir erkanlı telefonu çıkartması belki 6_8 ay gecikti, Nokia 5 kameralı telefonu neredeyse 1 yıl gecikmeli piyasaya sürdü(!). O yüzden realme'nin 1 ay geç gelmesi falan bana çok anormal gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 6 Eylül 2019; 18:16:36 >

• Geç gelmesi hakkında birşey demiyorum. Taahhüt edilen fiyatın üzerine ithalatçı garantili getirmelerine rağmen zam yapıyorlar. Normalde ithalatçı ürünler çok daha ucuza gelir.

• İlk duyuru yaptıklarında almayı düşünüyordum, şu an kesinlikle almayı düşünmüyorum. Artık UFS 2.1 olmayan bir cihaza bu kadar yüklü bir meblağ bağlamayı düşünmem. İlk başta bir heyecan ile destekleyelim, yeni şeyler deneyelim kafasındaydım ama şu an mantığım bu cihazı almaya kesinlikle el vermiyor. Almak isteyenlerin yolları açık olsun, umarım başta firma olmak üzere cihaz dahil her şeyden umduklarını bulurlar.
  • Hocam bu fiyatlara ufs bulmak imkansız gibi birşey ama.

• quote:

Hocam bu fiyatlara ufs bulmak imkansız gibi birşey ama.
    Mi A3'de var ama o da herkese hitap eden bir cihaz değil.
  • quote:

Geç gelmesi hakkında birşey demiyorum. Taahhüt edilen fiyatın üzerine ithalatçı garantili getirmelerine rağmen zam yapıyorlar. Normalde ithalatçı ürünler çok daha ucuza gelir.
    Doğru söylüyorsun hocam. Bu durumda dediğiniz gibi ithalatçı firmanın 1500, 1600 TL den vermesi gerekir ama burası Türkiye, 2000 TL den vermezlerse iyi. O yüzden bazen 1800 TL'ye de razı olmak gerekiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Mi A3'de var ama o da herkese hitap eden bir cihaz değil.

Alıntıları Göster
    Adamlar mi a3e hd ekran çözünürlüğü koymuşlar şaka gibi yaa. Ayrıca Saf Android bana göre değil hocam.
    Cc9'a kafam yatar. Ama o cihazın da global sürüm yok piyasada. Haliyle band 20 yok.
    Mi9se var batarya, 5 para etmez. Günü bile zor çıkartıyor. Vivo x27 pro var, güzel cihaz, imei, Türkçe rom sıkıntısı var.(hakketen efsane cihaz)
    Meizu note 9 var ama güncelleme almaz.
    Mi note 8 pro gelecek ama Mtk işlemcili,
    Honor 20s gelecek ama ne zaman belli değil hadi yakın zamanda diyelim, onda da Amerika-Çin arasındaki rekabetten dolayı huawei' ve Honor'un geleceği sallantılı.
    One plus 7'de para yetmiyor.
    Sonuç olarak şu an piyasada düzgün, ucuz ve iyi bir telefon bulmak imkansız. O yüzden biraz bunların eline düştük gibi bi şey. Haa bunlar garanti düzgün verir mi? Yada cihaz da kronik bir sorun var mı o da ayrı bir muamma.. Sıkıntı büyük yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 6 Eylül 2019; 21:31:35 >

• Vah vah vah.

BBK ile olan bilmemne vs vs. Yalan dolan dönmüş. Dikkatli olun alacak olanlar. Sahtekarlık var gibi geliyor bana. Hoşuma gitmedi. Almak için acele etmeyin derim.
  • İlk zamanlar bu kod mevzusu olduğunda realme.com.tr resmi site üzerinden satış olacaktı. Ancak resmi realme ile anlaşmaları bozulduğu için firma kendisi harici getirtiyor destek vs yok. Yani o 100 tl desteği resmi realme sağlayacaktı ancak sağlayamıyor, çünkü bağları koparıldı mahkeme sürecindeler şuan o yüzden detaylı açıklama yapamıyorum. Realme turkey adı altında paralel ithalat gibi getiriliyor cihazlar, o yüzden o 100 tl olayı da olmayacak gibi duruyor, belki firması özel 100 tl n11 çek'i tanımlayabilir bilmiyoruz. Bu arada sosyal medya hesapları resmi firmanın olduğu için oradan artık cevap yazmayacaklar bilginiz olsun.
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Senle kafalar aynı hocam benim

Aslında aralarında en iyisi Cc9, hem amoled hem nfc var ama global değil işte.

Vivo z1 pro benim cok beğendiğim bir cihaz ama onuda getiren hiç yok kayıt ve Türkçe muamma.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.