Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soğutma işini çok iyi halletmişler. Redmi Note 7 %60'lara kadar düşüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 22 Mayıs 2021; 22:20:11 >
  • Dostlar ben de Mi 9T'ye geçerek aranızdan ayrılıyorum. Realme XT gelince görüşürüz umarım yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Ahh biraz da sen okusan hocam.
    Aynı konunun başında n11 satış sayfasının hazırlık aşaması bile var. Öyle yada böyle bu hafta yada sonraki hafta gelecek inşallah.
    Bu da 18 saat öncesi bir fotoğraf.
    böyle bir şey varsa realme sayfasını neden güncellemiyor ve neden böyle bir şeyden bahsetmiyor?

Resmi olarak gelmeyebilir mi? İthalatçı garanti ile yola devam kararı mı aldılar? yada xiaomi nin yaptığı gibi başka birisine mi devredecek ...

• cenedi kullanıcısına yanıt
    Malı Türkiyeye sokup satmak iş değil ki. Vergilerini ödeyip işlemleri yap bitti gitti. (ki müşavir hallediyor onu da, paradan haber ver sen) Sirkecide handaki paralelciler nasıl yapıyor, utanmasa hamala hasan da ithalat yapacak.

İş o değil...
    Şirket nerede? Teknik destek, teknik servis, müşteri hizmetleri nerede?

Paralelciler yarım konteyner mal satar, sonra da sessiz sedasız unutulur.

Yanılıyorsam düzeltin.
  • Satışa çıktı.

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )
    GittiGidiyor
    Realme 3 Pro 64 Gb Global Versiyon ( Eu 4gb+64gb ) - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/realme-3-pro-64-gb-global-versiyon-eu-4gb-64gb-478629286

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 12 Eylül 2019; 2:1:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu fiyatı inmeleri lazım direk lütfen atlamayın cihaza ki fiyat insinler.Yaptıkları tam adam silkelemek lütfen gereken tepkiyi verelim.
  • Satın aldım bile, kargo parası alması gücüme gitmedi desem yalan olur. Cümlemize hayırlı olsun inşallah.

• Kargoyu da kitliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JokF J kullanıcısına yanıt
    Burası Türkiye, riske giremiyorum açıkçası , talep olur adam fiyata bindirir, stok azalır fiyat artar, dolar yükselir zam gelir, sonra al başına belayı.
    Ayrıca ne kadar, kaç adet geldi belli değil, talep fazla olur stok biter, 100 lira için 2 ay daha bekleyemem kusura bakmayın hocam.

Pek de hayal ettiğimiz şekilde olmadı gelmeleri ama hayırlı olsun hadi. 1 kişi almış şimdiye kadar.

Edit: Onu da siz almışsınız, hayırlı olsun hocam. İzlenimlerinizi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 11 Eylül 2019; 19:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Burası Türkiye, riske giremiyorum açıkçası , talep olur adam fiyata bindirir, stok azalır fiyat artar, dolar yükselir zam gelir, sonra al başına belayı.
    Ayrıca ne kadar, kaç adet geldi belli değil, talep fazla olur stok biter, 100 lira için 2 ay daha bekleyemem kusura bakmayın hocam.
    239 adet mor (birini cenedi almış), 120 adet mavi var şuan göründüğü kadarıyla. Diğer telefonlara göre fiyatı hâlen çok uygun. Beklemeye değmez, cenedi en iyisini yapmış. Hayırlı olsun inşallah.

Hayırlısı olsun. Geldiğince ufak bir inceleme tadında yorumlarınızı yaparsanız seviniriz. 100 lira da puan hediyesi var görünüyor ama tabi sadece axess özellikli kartlaraymış. :(
  • Hocam resmi garantiliyi 1700 e verecekti bu adamlar yahu.El insaf artık yani bu ülkenin insanı her yerden kazık yemek zorunda mı?
  • Arka kamerasının 16 mp olması düşündürücü, 1800 - 2500 tl bandında telefon bekleyenler biraz daha sabretsin kasım aralığa doğru honor xiaomi 48 megapixel kameralı telefonları satışa cıkabilir..
    Bu cihazında sd710 işlemcili olması ve 20 watt lık hızlı şarjının olması donanım özelliklerinin dayanıklı olduğunu gosteriyor..
    Kameranın renk karakteri biraz farklı geliyor bana.. hardware plus ve donanımhaber testlerindeki yorumlara bakmak lazım. Hintliler biraz kameraya baharat atmışlar gibi.. samsung a50 a70 kafa tutuyor

Yazılımı coloros oppo nun yazılımı ve başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 11 Eylül 2019; 20:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Arka kamerasının 16 mp olması düşündürücü, 1800 - 2500 tl bandında telefon bekleyenler biraz daha sabretsin kasım aralığa doğru honor xiaomi 48 megapixel kameralı telefonları satışa cıkabilir..
    Bu cihazında sd710 işlemcili olması ve 20 watt lık hızlı şarjının olması donanım özelliklerinin dayanıklı olduğunu gosteriyor..
    Kameranın renk karakteri biraz farklı geliyor bana.. hardware plus ve donanımhaber testlerindeki yorumlara bakmak lazım. Hintliler biraz kameraya baharat atmışlar gibi.. samsung a50 a70 kafa tutuyor

Yazılımı coloros oppo nun yazılımı ve başarılı
    Kamera kalitesi "megapixel" ile ölçülmüyor.

• O ilana bakıp sipariş vermek iyi cesaret. Tebrik ederim.
    İlanda hiç bir bilgi yazmamış.

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar, hepimize hayırlı olur inşallah.
    Gelir gelmez elimdeki htc'yle olduğu kadar, dışını resimlerim. Biraz fotoğraf kalitesi vb. şeyleri size aktarmaya çalışırım.
  • 6-128'lik versiyon da 2200'den gelmiş.
    GittiGidiyor
    Realme 3 Pro 128 Gb Global Versiyon ( Eu Nıtro Blue 6gb+128gb ) - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/realme-3-pro-128-gb-global-versiyon-eu-nitro-blue-6gb-128gb-478022952

• quote:

Orijinalden alıntı: Break0ut

O ilana bakıp sipariş vermek iyi cesaret. Tebrik ederim.
    İlanda hiç bir bilgi yazmamış.
    Hocam bugüne kadar yutdışı kendime Mi5s, pocophone,sony xz premium, yurtiçi Lg G4, Lg flex2, ablama yurdışı htc m7, honor 9 lite, anneme yurtdışı leeco x526 aldım.
    Yani Yurtiçi garantili sadece Lg aldım. Almaz olaydım. Diğer cihazları olmadık paraya alacağıma hep yurdışı kaçak cihazları tercih ettim. Ucuz aldım kafam ağrımadı. Şidmidi bu cihaz gelmeseydi, yurtdışı mi 9t alacaktım, O yüzden garatiyi çok önemsemiyorum. Çok sorun çıkarsa hakem heyetine giderim. Onun dışında garanti işinin bana hiç bir artısı yok.
    Türkiyede garanti denildiği zaman 2 kez düşünmek lazım. Mi note7'yi yada 9 T'yi garantili alıp ghost screen çıkdığında kim ne yapabilir?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.