Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki konuşma da forumdaki @realmeturkey bahsettiği ilgili inceleme sitelerinden birinden gelen cevap:

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Kasmaya gerek yok adamları rahat bırakalım da işlerini yapsınlar. Yukarıdaki diğer editörün de dediğini hesaba katarsak hemen satışa cıkacak bir durum yok, o bariz artık, telefonlarını alacak olanlar ay sonuna kadar bir resmi acıklama gelir herhalde, ona göre hareket edersiniz.

• Prestor kullanıcısına yanıt
    realme 5 lansmı düzenlencek 27 ağustosta belki bu hafta gelişme olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBC886F5C -- 26 Ağustos 2019; 19:2:50 >
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    tamamdır kardeşim saolasın teşekkür ederim
  • Anlamakta kıtlık çeken dostum. Susman için yeterli olacağını umuyorum. Umarım daha fazla boş konuşmazsın ve konudaki insanları rahatsız etmeyi bırakırsın. Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrimsel -- 26 Ağustos 2019; 19:6:27 >

• devrimsel kullanıcısına yanıt
    Ben kimseye rahatsızlık vermedim kimseyede hakaret etmedim bana kimse hakaret kötü laf sölemedigi sürece bende sölemem ben sadece olabilecek olan şeyi söyledim kesin bu olmuştur demedim siz nasıl söylüyorsanız şuda olmuştur belki diye bende bu olmuştur dedim bu kadar tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 26 Ağustos 2019; 19:16:16 >
  • Realme Türkiye olayı şimdilik çıkmaza girdi sanırım, illa ki beklerim diyenler Eylül başına kadar bekler zaten. Acelesi olanlar da başka cihazlara yönelir.
  • Ben de bu telefonu bekledim ama süreç kanser etti, çok erteledim ve sonuç hüsran...

Acelesi olanlar benim gibi Xiaomi Mi A3 alabilirler. Şuan an ön satışta 30 Ağustos kargolanır.
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    A3 720p ekrana sahip olduğu için çok eleştirildi. Şu an hangi modeli kullanıyorsunuz? 720p rahatsız etmesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

A3 720p ekrana sahip olduğu için çok eleştirildi. Şu an hangi modeli kullanıyorsunuz? 720p rahatsız etmesin?
    Mesajınızın muhattabı ben değilim fakat 720p+ çözünürlüğün rahatsız edeceğini düşünmüyorum ben, çok abartılıyor bu durum. Bilgisayar monitörleri ve televizyonlar da ppi değeri ne kadar düşük oluyordur 1080p ile düşününce değil mi? Neden küçücük ekranda 720p rahatsız etsin ki? Bir çok üst seviye cihaz da artık çözünürlük değiştirme var ve aralarında 720p+ seçeneği var. Yine bazı cihazlar için de adb üzerinden komut vererek çözünürlük ve dpi değerlerini düşürüyorlar şarjı daha yüksek gitsin, daha performanslı çalışsın cihaz diye. Bence bu işi tartışmak yerine tüm üreticilerin alt segmentten en üst segmente kadar chipsetlerin izin verdiği yeterlilikte çözünürlük seçme aralığı yaratması en doğrusu olacaktır.

• @realmeturkey foruma giriyorsunuz, bu kadar muallak durum varken keşke bir acıklama yapsanız.
    Malum buradan başka yerde sizin kanadınızdan acıklama alamıyoruz.
    3. kişilerin acıklamalarıyla herkes bir şeyler öğrenmeye calışıyor, bu da marka icin hoş değil takdir edersiniz.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Aslında 720p olması hiç hoş değil, ama benim göz 480 den sonrasını fark etmiyor 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Mi a3 yerine redmi note 7 alırdım hem 1080p ekran hemde 500 lira cepte kalırdı. Bekleyecekler için redmi note 8 ve honor 9x yakında gelecek cihazlar. Realme 3 pro belki bir kaç haftaya gelir ve o fiyatta gerçekten rakipsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beklemekten sıkıldık.Bir an önce herkes telefonu elde etme çabasında lakin Türkiyede malesef yeni bir ürünün hele ki elektronik ve telekominikasyonla ilgiliyle girişteki bürokrasi inanılmaz yavaş.

Uzun zamandır bekleyenlerdenim.Firma bilgilendirme yapsa iyi olur ama arkadaşların dediği gibi bırakalım kendi hallerine Eylül 7 ye kadar hareket olmazsa hep beraber diyelim ki bu firmaya güven olmaz.

Göreceğiz.Sabırla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel34

Bu mesaj silindi.
    Gerçekten durum vahim gibi duruyor.Teşekkürler ben bunu kaçırmışım.@samuel34 teşekkürler.Moralim yerle bir oldu desem yeri.

quote:

Süreç çok karıştı firma tarafından değilde yakında temsilciler tarafından son ve biraz tatsız gelişmeler anlatılacak. Ancak ürünler çok yakın zamanda ne olursa olsun ülkemizde satışa çıkacak. Malesef detayları kendileri açıklamadan benim bu önemli detayları aktarmam doğru olmaz. Sizi biraz üzeceğini ve hayal kırıklığına uğratacağını düşündüğüm resmi duyuruyu bekleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 27 Ağustos 2019; 12:11:49 >
  • Teknoseyir konuşmalarından anladığım kadarıyla Realme Turkey diye bir ekip olmayacak, firma ile bağlar koptu deniyor. Bu da en iyi ihtimalle arada Xiaomi/Evofone gibi reseller firma, en kötü ihtimalle Ritzy/Delta vb. ithalatcı firmalar aracılığıyla gelecek cihazlar demek. Fiyatlar da artacaktır yüksek ihtimalle.
  • İthalatçı olarak gelirse fiyatlar düşer normal piyasada olduğu gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JokF

İthalatçı olarak gelirse fiyatlar düşer normal piyasada olduğu gibi.
    Firmanın gelip kendi satmasında ki fiyat farklılığı farklı, araya aracı girince cihazları toptan da olsa alacakları fiyatlar farklı olacaktır.

Bkz: Samsung Türkiye vs Xiaomi Türkiye
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım hocam.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.