Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Realme ui de Xiaomi lerde olduğu gibi ikinci alan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon ekranını güneşli havada ışıklı ortamda görme sıkıntısı yaşıyorum, gölge alan bulacağım diye uğraşıyorum. Daha önce xiaomi telefonda da aynı sorun vardı ama güncellemeyle düzeltilmişti.Realme de buna çözüm getirildi mi?
  • Merhabalar, Syncios programını kullanabilirsiniz. Hem Andorid hem de IOS da kullanabilir. Üstelik program Türkçe dir kullanımı kolaydır. Ben LG G4 telefonumdaki verileri bu program ile Realme 5 Pro telefonuma aktardım.(G4 de kalan mesaj içerikleri dahil.) Ayrıca GM 9 Pro içinde kullandım gayet başarılı bir program.

* Bilgisayarınıza Syncios programını kurunuz. Bu programı full version kullanılmasını tavsiye ederim. Paranız varsa alıp kullanabilirsiniz.

* Bu linkte crackli son sürüm mevcuttu.https://www.oneindir.com/anvsoft-syncios-prefessional-ultimate-full-indir/

* Bu linkte de nasıl kurulduğu gösteriyor.
    Apk Heavenyoutube
    How to Install SyncIOS or Sync Droid on Windows 10 for Android and IOS 2019 Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=YUDabrw5-1o

* Kurulum tamamlandıktan sonra USB kablonuz ile telefonunuzu PC'ye bağlayın. Gerekli izinleri verin. Geri kalanı rahat halledebilirsiniz.

Halledemezseniz bile internette bu program ile bir sürü kaynak mevcuttur. Bu yolu kullanıp kullanmamak size kalmış.
    (Tüm bu işlemler için olası herhangi bir zararda mes'uliyet bana ait değildir.)

• Arkadaşlar 5 Pro f/p özelliğini yitirdiği için alamadık. f/p olarak alınacak hangi Realme modelini önerirsiniz yani fiyatını hak eden modeli varmıdır.
  • Yeni güncellemeyi yapan oldu mu?
    Realme 5 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balabantr kullanıcısına yanıt
    yaptım, normal güvenlik güncellemesi. hala ortada volte vowifi yok
  • Güncelleme bende gözükmüyor.
  • Hocam bu twrp için olan sürüm. Ne yazıkki normal cihazlar için olan dosya daha resmi sitelerde yok. Denedim zaten güncellemedi.
    XDA Developers
    [STOCK][RMX1971EX][RMX1971]Firmware, Boot, Recovery, VBmeta & TWRP[RMX1971EX][STOCK]
    https://forum.xda-developers.com/realme-5-pro/how-to/stock-firmware-boot-recovery-vbmeta-t4006615

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techfan10 -- 4 Mayıs 2020; 9:23:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar sizler Realme kullanmış insanlar olarak, Realme 6 modelini önerir misiniz? Ben daha önce Oppo veya Realme markasıyla hiç tanışmadım, telefonları bile düzgün incelemedim diyebilirim. Fakat performans olsun, pil tatminkarlığı olsun (gün içinde 6-7 saat ekran suresi vb.) Realme 6 modeli yeterli gözüküyor. Bir sorum var sizlere.

Bu cihaz piyasadaki 90 Hz ekrana sahip en uygun cihaz ve bir süre de böyle olacağa benziyor. Acaba fiyatını hak ediyor mu? Fiyatta düşüşlerin olması bekleniyor mu? Sizce 2400 lira bu cihaza verilir mi?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The25baba25

Merhabalar, Syncios programını kullanabilirsiniz. Hem Andorid hem de IOS da kullanabilir. Üstelik program Türkçe dir kullanımı kolaydır. Ben LG G4 telefonumdaki verileri bu program ile Realme 5 Pro telefonuma aktardım.(G4 de kalan mesaj içerikleri dahil.) Ayrıca GM 9 Pro içinde kullandım gayet başarılı bir program.

* Bilgisayarınıza Syncios programını kurunuz. Bu programı full version kullanılmasını tavsiye ederim. Paranız varsa alıp kullanabilirsiniz.

* Bu linkte crackli son sürüm mevcuttu.https://www.oneindir.com/anvsoft-syncios-prefessional-ultimate-full-indir/

* Bu linkte de nasıl kurulduğu gösteriyor.https://www.youtube.com/watch?v=YUDabrw5-1o

* Kurulum tamamlandıktan sonra USB kablonuz ile telefonunuzu PC'ye bağlayın. Gerekli izinleri verin. Geri kalanı rahat halledebilirsiniz.

Halledemezseniz bile internette bu program ile bir sürü kaynak mevcuttur. Bu yolu kullanıp kullanmamak size kalmış.
    Teşekkür ederim @Rapidos
    Teşekkür ederim @The25baba25

@The25baba25
    Başka telefon olmadığı durumda Telefon dan laptop a, realme güncellemeyi yapıp sıfırladıktan sonra da laptop tan telefona Syncios çalışacak değil mi,
    ayrıca telefonda pek çok program var, bu programlar da ayrıca kurulmadan hepsi aynen geri yüklenecek mi?

Bu konuda deneyiminizi rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHKemal -- 4 Mayıs 2020; 14:3:19 >

• Program, telefonunuzun yedeğini laptopda tutuyor zaten o işlemde bir sıkıntı yok. Eğer yedekleme işlemini düzgün bir şekilde yaparsanız veriler bilgisayarınızda düzgünce muhafaza edilebiliyor. Bir tavsiyem PC nizde CCelaner gibi program kullanmayın yedeğinizi çöp gibi görüp silebilir. Sadece buna dikkat edin yeter.

Apkların yeniden yüklenmesi maalesef hepsi için geçerli değil. (Sizin için birkaç programı telefonumdan kaldırıp recovery yaptım 3 programdan 1 tanesi yüklenebildi.) Daha önce ben Apkların yedeklenmesi için kullanmadım bu programı sadece mesajların , kişilerin, galeri içeriklerinin, telefondaki; word,pdf vb. , aklınıza gelebilecek çeşitli formattaki dosyaların yedeklenmesi için kullandım.

Apkların yedeklenmesi için çözüm çok basit aslında en sağlamı Google Drive ile BackUp oluşturmak. Size tavsiyem şu apk yedeklemenizi Google Drive üstünden yapıp oradan yükleyin. Nasıl yapıldığını anlatan link bırakacağım. Ayrıca linke bakarsanız başka neleri yedekleyebileceğinizi görebilirsiniz.
    support.google.com
    Google Drive'da mobil yedeklemelerinizi yönetme ve geri yükleme - Android - Google Drive Yardım
    https://support.google.com/drive/answer/6305834?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=tr

Google Drive zaten her mail hesabaına 15 GB kota izin veriyor ama daha fazlasını kullanmak isterseniz paralı oluyor bunu bilin. Bu yüzden uygulamalarınız dışında geri kalan her şeyi Syncois üzerinden yapabilirsiniz.

Ayrıca yine bir tavsiye vereyim ben telefonumu sıfırlamadan önce her zaman Galerideki tüm verilerimi PC de bir dosyaya depolarım 2. bir güvenlik önlemidir benim içim.

• @The25baba25

Bu iş çok çok zor olacak

Çünkü yaklaşık 100 program var, içlerinde günlük gazeteler son birkaç aylık arşivleri de barındıran birçok dergi, tekrar aktivasyonları gereken uygulamalar var.

En son bu haline getirmem 5-6 günümü aldı en azından.

Ben bunun laptoptan alınan image gibi kopyalanıp sanki hişbirşey olmamış gibi tekrar yerine koyabilen bir program umuyordum.

Bu gidişle ben sıfırlama işlemini belki de android 11 güncellemesi geldiğinde yapsam daha akıllıca olur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHKemal -- 5 Mayıs 2020; 13:15:49 >
  • Rica ederim hocam. Normal sürüm kısa zamanda gelir umarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir zamanlar google photos a video yükleyince sarsıntı önleyici olarak biraz düzeltme yapıyordu galiba.
    Bu bir dijital düzeltme olduğuna göre, realme nin 6 öncesi modellerine de şu anda olmayan eis gelebilir mi?
    Gelmezse bildiğiniz ek uygulamalar var mı ve bunlar ile bu işlevsel hale getirilebilir mi?
  • Bu telefonu online satan bir teknoloji market bulamadım. Ne oldu da listelerinden kaldırdılar yeni modeller çıktı diye mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah_Emre

Bu telefonu online satan bir teknoloji market bulamadım. Ne oldu da listelerinden kaldırdılar yeni modeller çıktı diye mi ?
    Bu telefon genellikle online pazar yerlerinde çeşitli satıcılar tarafından satıldı. Teknosa, vatan gibi firmaların sattığını görmedim ya da dikkatimi çekmedi hiç. Çek ve kuponla sanıyorum 1600 bandına kadar alındı. Sonra kurdu koronaydı derken fiyatları iyice uçtu. Sanıyorum yeni stok gelmedi ve firma da ağırlığı 6 serisine verdi artık. Bu nedenle eski fiyatlardan bulmak, hatta cihazı bulmak zor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.