Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer sırf led yüzünden satmayı düşünüyorsanız. Bu eksikliği giderecek bir uygulama var. Deneyin belki memnun kalırsınız.

play.google.com
    NotifyBuddy - AMOLED Notification Light - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xander.android.notifybuddy

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mrtdns kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu kullanıyorum ama yeterince istediğim verimde degil, ekrani uyandirma bazen takiliyor, parmakizi ile uyandirma calismiyor zaten yaziyorda calismayabilir diye. Birde bizim ekranin yapısı gereği komple ekran yaniyor ya karanlik ortamda bunu hissediyon ekranin yanip bir noktasında isik yanip sönmesi vs vs. hele cihaz tekrar nabiz atar sekilde elimize geçsin bakicam artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Selam arkadaşlar. Benim telefonda son sürüm olarak A.17 (ColorOS 6) gözüküyor, "Yazılımınız güncel" diyor. C (Android 10) sürümünden ise hiçbir güncelleme gelmedi şimdiye kadar OTA üzerinden. Bölgeyi Hindistan falan yapıp yeniden başlattım ama o da bir sonuç vermedi. Acaba cihazın resmi sitesindeki C.03 (Yalnızca Hindistan sürümü var sitede C.03'ün) sürümünü cihaza indirip "Update" olarak kurarsam verilerim gider mi? Genel olarak, Android 10'a geçmeli miyim sizce? Bluetooth bağlantısında falan sorun oluyor mu?

• selamlar,
    telefonda poco launcher çift tıkla ekran kilidini kullandığımda parmak izi veya yüz tanıma ile açamıyorum şifre girmemi istiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

• Hocam aynen binde 1 geldi beni buldu sanırım :). Sosyal medya ile aram yok kullanmıyorum google uygulamalarını dediginiz gibi devre disi birakma yada yok etme olsa guzel olur. gereksiz arka planda ajanlik yapiyorlar. Genel olarak telefonun resim pil performansindan memnunum. Fazlasi ile yeterli ancak iş yerinde operasyonel yogun bir WhatsApp akisi, bazende mail trafiği oluyor ki gozum gercek bir bildirim ledi ariyor. Yani bunu bir yerlere sıkıştırmamayi yillardir anlayamiyorum maliyeti olmayan birsey ama gel gor ki yok guzelim teller boyle heba oluyor :) Servis mailime bugun akşam döndü, il ilce alalim yazmislar herhalde onada cevabi yarin falan verirler bende yarin en kotu carsamba kargolarım. Basa gelen cekilir diyelim ne diyelim :)

• Firmanin maalesef sosyal medya ve mail iletisim kısmı allahlik. Bugun tekrar mail attim dunku mailimin uzerine geri donus alamadim, Twitter danda bir sekilde mesaj attim onada donus olmadi. Sanirim yarin aricam acan olursa oyle iletisim kuracagim. Bu iletisimsizlikler muhatap bulamamaklar beni nedense sogutuyor firmalardan. Hani yagmasada gurleseler yine razıyım.

• Arkadaşlar telefonda hoparlörden veya kulaklıktan müzik dinlerken. Ses sanki farklı bir ekolayzır ayarı etkileştiriyormuşum gibi bir yükseliyor bir alçalıyor bu çok sinir bozucu oluyor bunun nedeni nedir ?

Birde chrome de klavye açık yazı yazarken birden donup kalıyor uygulamayı alta çekip girince düzeliyor bunların çözümü var mı ?

• Hocam mail bu ya :) sirketin maili bir allahin kulu bakar sanirim zor olmamali? gecen hafta cuma gunu mail attim, pazartesi aksam ustu yanit geldi, cevap verdim ayni gun, yarını tekrar mail attim bugün oldu cevap yazan yok. Teknik servis olarak Kvk ya WhatsApp tan yazdim su sekilde yollayabilirsiniz dediler. Kargoya dun verdim bugun teslim alinmis gözüküyor ama ordanda mesela cihaziniz su kayit nosu ile isleme alinmistir gibi mail mesaj beklerdim oda yok :) Sanirim cok sey bekliyorum

• Hocam çok basit şeyleri bile yapmaktan imtina ediyorlar. Evet pandemi doneminde olduğumuzun farkindayim, gec gelebilir gidebilir kabul ama sirketin mailine bakilir, simdi kargoyu aliyorsun bir aldigin kargonun kaydini yap muhtemelen is gunu sayısı artmasin diye bu şekilde yapiyorlar olsa gerek aynisini kargolar yapio araba subeye geliyor indiriyor ama barkod okutmuyorlar oyuzden transfer sürecinde gözüküyor. Hayırlısı bekleyecegiz.

• Hocam mailime cevaben 3gun sonra bana bulundugum il ve ilceyi soylememi istediler, muhtemelen ilceme yakin olan kvk oldugu icin oraya yonlendireceklerdi. Ve genpanin sitesine baktigimda Realme ismini hic telefonlar icinde goremedim belki de atladim, buna karsin Kvk da ise sitesinde Realme ismi mevcuttu ve WhatsApp hattindan da yanit alinca onlara yolladim. Dediginiz gibi belki Genpa tercihi daha dogru olabilirdi ama bunada beni isten firmanin ilgisizliği.

Bu arada kargolar maalesef normal zamanda bile ozellikle acenta bölgesinde iseniz sıkıntılıdır. Subeye nazaran. Ancak kapasitenin uzerinde sevkiyat oldugu bu donemlerde maalesef dahada can sıkıcı. Ben kendi bolgemde hangi kargonun daha hızlı is yaptigini az cok bildigim icin mumkun mertebe o kargo ile anlasmali saticilari kullaniyorum. belki 3 5 fazla veriyorum ama ayni gun dagitima cikiyor

• Cok kiymetli bilgiler, cihazlar senguller den alinma. Bakalkm kvk surecini bir gorelim ne çıkıyor ne ediyor ne kadar zamanda geliyor geliyor mu caresine bakicagiz.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.