Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMark

Bu mesaj silindi.
    Hocam merhaba, C03 u SD kart uzerinden yuklemeye calistim lakin hatasiz bir sekilde yuklenmis gozukmesine karşın cihaz reboot ettiginde tekrar recovery mode ekranına geliyor :/ suan cihaz acilmiyor yapabilecegim birsey vr mi? veya laptop uzerinden cihaza nasil yazilim atarim ? veya kurtarma sansimiz nedir ? yoksa servise yollayacagim ama icimden su ara servise gondermekte gelmiyor. Fikri olan var mi? @rapidos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 8 Mayıs 2020; 16:5:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Wipe data cache yaptın mı ?

• wipe yaptim. @rapidos verdiğin bilgiler ve harcadığınız zaman icin ayrıca teşekkür ederim. Md5 kontrolu yaptım ve sd karttaki ve pcdeki dosyalarin md5 Ok, dosya boyutlari ok, ama sonuc aynı. Bu sekilde Ok demesine ragmen rebootta recoverye atiyor,

Realme 5 Pro [ANA KONU]

Olmadi servise yollucam mail attim gonderim ile alakali olarak lakin geri donus henuz olmadi.

Not: C01 versiyonu yuklemek istediğim de ise Low version deyip tamamlamiyor :) Madem icinde bir yazilm var kardeş niye acmiyon :D yoksa yukledim dedigini niye yuklemiyon :)

@rapidos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 10 Mayıs 2020; 5:1:39 >

• Bu sıkıntı birkaç kişide daha olmuş. Fakat onların avantajı, bootloader kilidini daha önce açmış olmaları. Böyle basit bir sorunu her kullanıcının rahat bir şekilde çözebilmesi için, Realme'nin bootloader kilidini açması şart. Herhalde onların amacı, en küçük sorunda bile servise yönlendirmek. O yüzden Realme Türkiye "kesinlikle açılmayacak" diyor olabilir.
  • Aslında insanların bu kadar çekinmemesi gerekiyor. Akıllı telefonlar ilk çıktığından beri kullanıyorum. Kullandığım cihazlar içinde bu benim 2. garantili cihazım. Diğerleri hep yurtdışı cihazlardı. Yani benim için çokta önemli değil garanti kapsamında olması.
    Birde Realme 'nin bu politikası gerçekten hak ihlali oluyor. Bu gibi durumlara resmi bir şekilde el atılması gerekiyor.
  • İşte tamda bu yüzden, "kullanıcı hatası" klişesi yüzünden çekinmesinler diyorum. Bizler ne kadar titizlikle kullanırsak kullanalım, cihazlar servislik olduğunda, çok yüksek ihtimalle "kullanıcı hatası" deniyor.

Bende yıllardır teknik servis işleten biriyim. Çok şükür telefon değil ama bazı şartlar genelde aynı. Özellikle bir markanın servisini alacaksanız, firma öyle şartlar koyuyorki karşınıza, bir tüketici bunları bilse o firmanın ürünlerini almaz. Tabi burada her markayı kast etmiyorum ama geneli sıkıntılı diyebilirim. Ben o haklara girmemek için hiçbir zaman özel servis işine yönelmedim.

Benim insanlara tavsiyem; eğer riske gireceklerse, bireysel maceralara atılmasınlar. Yani herkes bir yöntemle cihazının bootloader kilidini açtı ve root yaptıysa, onlarda aynı yöntemle o yolu takip etsinler. Çünkü hiç kimsenin cihazında sorun olmadı. Tabiki bu hiç risk yok anlamına gelmiyor. Fakat riske girmeden de hiçbir şey öğrenilmiyor.

• Size de hayırlı iftarlar.

• C02yukluydu, simkartlar takiliydi, simsizde denedim aynilarini, recovery wipe data sd kart rom yukleme. Neyse servise gidecegi varmis diyelim. Garip olan dedigim gibi ben c01 atmak istedigimde bu sefer alt versiyon bu diye hata veriyor :) Sende ust versiyon yukluyse niye acmiyorsun oda bir garip :) Yuklendi diosun c3 icin niye yuklemiyorsun :)

Cihazin servise gonderimi icin kargo bilgilerini istedim bekliyorum. Servis sonrasi yine yazarim. Muhtemelen de cihazi stabilirim cunku bildirim ledsiz isyeri hattiyla beraber bu cihazı kullanmak zulum. Durmadan gruplardan bisiler yaZiliyor ve yanmayan bisi olunca ekranda uyuz oluyorum 🙈

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Eğer sırf led yüzünden satmayı düşünüyorsanız. Bu eksikliği giderecek bir uygulama var. Deneyin belki memnun kalırsınız.

play.google.com
    NotifyBuddy - AMOLED Notification Light - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xander.android.notifybuddy

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.