Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bugun Kvk danmesaj geldi, Kayit numarasi islem ucreti vs diye. Detaylarda teslimat bekliyor diyor. Muhtemelen yazilim attilar ve kargolayacaklar. Bugun cikis verirlerse bir sekilde gelir pazartesi sali ya kalirsa tatile denk gelir kvk nin vermesi ise haftaya artik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Hocam çok basit şeyleri bile yapmaktan imtina ediyorlar. Evet pandemi doneminde olduğumuzun farkindayim, gec gelebilir gidebilir kabul ama sirketin mailine bakilir, simdi kargoyu aliyorsun bir aldigin kargonun kaydini yap muhtemelen is gunu sayısı artmasin diye bu şekilde yapiyorlar olsa gerek aynisini kargolar yapio araba subeye geliyor indiriyor ama barkod okutmuyorlar oyuzden transfer sürecinde gözüküyor. Hayırlısı bekleyecegiz.
    Gerçi konunun altına doğru telefonun servisten çıkış için beklediğini okudum, umarım sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız ama sadece bir bilgi paylaşmak istedim.

"simdi kargoyu aliyorsun bir aldigin kargonun kaydini yap muhtemelen is gunu sayısı artmasin diye bu şekilde yapiyorlar olsa gerek" servislerin bu konuyla ilgili çakallık düşündüğü kesin ancak tüketici olarak hakkınızı aramak isterseniz, bu sizi bağlayan bir durum değil. Azami tamir süresi, kargonun teslim edildiği iş gününün ertesi iş günü olarak başlar.

• Hocam aslında son cümlem devrik olmuş :). Kvk bugün çıkış vermez ise muhtemelen haftaya kalır gibi olmalıydı. Kargolar calisiyor ama muhtemelen Kvk 4 gun kapali kalacaktır. Mecburende bekleyeceğim. Hayırlısı bakalim artik.

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin teşekkür ederim ;) ama şirketler maalesef her durumu kendi çıkarları icin kullaniyorlar ve nedense biz tuketicilerin bir çoğuda ugrasmak istemedigimiz icin rahatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMark

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam bende sizden okuyup kurmayi denedim lakin adb devices komutunu yazınca cihazımı tanimiyor usb debugging açık halde birde

• Realme usb driver için mega da sifre istedi sifre nedir acaba

• Merhabalar. Bu cihazdan önce Lg G3 kullanıyordum. İki aylık bir deneyimin ardından mobil veri hız ve ping değerleri bana eski telefonumu aratıyor. Benzer şeyleri yaşayan var mı?

• Realme'nin SMS uygulaması gelen bildirimi ayrıntılı göstermiyor. Mesela Ziraat'e giriş yapacağım kodu gönderiyor ancak yukarıdan düşen bildirim detay göstermiyor sms uygulamasına girmek zorunda kalıyorum. Ne yapabilirim?
  • Google kendi mesaj programı var onu yükleyebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Textra uygulamasini indir torrent sitesinden ben onu kullaniyorum dediginiz özelliği barındırıyor gayet kullanışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: rjopkq

Realme'nin SMS uygulaması gelen bildirimi ayrıntılı göstermiyor. Mesela Ziraat'e giriş yapacağım kodu gönderiyor ancak yukarıdan düşen bildirim detay göstermiyor sms uygulamasına girmek zorunda kalıyorum. Ne yapabilirim?
    Ben de Textra +1 diyorum. Yalnız bazen reklam gösteriyordu. Hala öyle mi bilmiyorum SMS işinden baya koptum bu telefonda kurmadım.
  • Ya arkadaşlar Allah için bu cihaza volte wowifi ne zaman aktif edilecek bilgisi olan varmı?

• Twrp yuklemek şart mi root atmak için ve bende c03 sürümü var root atabilir miyim

• Telefonum bugun servisten geldi, Bayram öncesine yetismeside sevindirici lakin isin bittigi gun yollayabilirlerdi onda ayri. servise yazdigim notta ennguncel surumu atmalarini istemistim. Gelin gorun ki cihaz A13 versiyonu ile geldi :) Kvk bakırköy servisinde herhalde en guncel rom bu veya ellerinde sadece çöken bir cihaz icin stock rom nettede dolasan a13 surumu olsa gerek bilemedim. cihaz a13 versiyonunda colorOs 6da daha yakışıklıymis onu farkettim. Simdi cihazi satsam mi satmasam mi kararsizim :/ fiyatlarda ucmus gitmis elimdeki diger teli elden cikardim bakalim napacaz

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.